İlişkide ağrı

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
400
Kızlar spiral ile korunuyorum ve evlendiğimdem beri ilişki sırasında ağrı yaşıyorum, doktora sordum ve bi sıkıntı yok ilerleyen zamanlarda geçer diyor ama geçmiyor. Ağrı af edersiniz ama ilişki yavaş olunca değil hızlanınca başlıyor derinlerde oluşuyor..
Spiral ile bi ilgisi varmıdır yoksa başka bi sebebi olabilir mi yaşayan varmı bu durumu?
mesela şuan ilişki sonrası sol kasığım çok ağrıyor yumurtlama dönemidir diye düşünmüştüm ama 4-5 gündür devam ediyor bu ağrı ilişki yaşayıncada dahada çoğalıyor..
Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah kim ne zaman istiyorsa o zaman nasip etsin inşallah amin

Merhaba, spiral kullanıyorum ve ilişki sırasında ağrı falan yapmıyor. Spiralle alakalı oldugunu dusunmuyorum. Benım ılıskıde agrım oldugu zaman doktor histeroskopı yapmıstı ve polıp cıkmıstı bende, almıslardı. Belkı polıp yada mıyom kaynaklı olabılır. Cocugunuz var mı?

Hayır çocuk yok. Histeroskopı nedir nasıl yapılır hiç bi bilgim yok polip nedir ve nasıl alınır onuda bilmiyorum ve doktorum hiç böyle bişey yapmadı muayene etti sadece..

Hayır çocuk yok. Histeroskopı nedir nasıl yapılır hiç bi bilgim yok polip nedir ve nasıl alınır onuda bilmiyorum ve doktorum hiç böyle bişey yapmadı muayene etti sadece..
Netten arastırın detaylıca yazıyor neyın ne oldugu. Doktorunuz hıcbır sey yok dıyıp hızlandırdıysa doktorunuzu degıstırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…