• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskide aciiii

Ben de 2,5 aylık evliyim. İlişkiye bir turlu giremiyorduk. Ramazandan birkac gün önce denedigimizde oldu. Ama sonrasında galiba senin dediğin şeyi ben de yaşadığım için bazen ağrıdan ağladım bazen dişimi sıktım. Bazen de hafif oldu acı. Sanki penisin ucu bir yere değiyor gibi hissediyorum. Eşim penisin tamamının girdiğini söylüyor ama daha da zorladığı zaman sanki içerde bir zar daha var ama yirtilmiyor gibi değişik bir şey. En son yaptığımızda eşim belini de gevset dedi. Acıdan belimi kaldırıp kalçamı cekiyormusum. En son izin istedim. Belimi gevsettim. Bacaklarımı rahat bir şekilde yatağa yasladım. Vajina kaslarını da gevsettim. Acı daha az oldu. İçerdeki kısımda kayganlık yoksa acı olur diyenler de var. Ama benimki neyden dolayı bilmiyorum.
Valla canim cok zor bir sey yasayan bilir dun yine agladim acidan yani oyle boyle bisey degil cinsellikten tiksindirdi beni hic istegim yok on sevismede zevk alamiyorum ztn napicagimi biliyorum iliski esnasinda kendimi gevsetemiyorm esimin hemen istegi gidiyor durunca bebekte istiyorduk ama bu sorun herseyi golgeliyor rabbim beterinden korusun sifa versin ins herkese

Bacaklari ve karni kasmak tamamen vajinismus belirtisi arkadaslar. Bacaklar istemdışı kapaniyor. Beynine komut veriyorsun kendini zorluyorsun açılmıyor. Bunu yasayan bilir ancak.
Sen ne yaptin canimmm iliski oldu insallah bende durumlar hala ayniiii

Cnm kadın doguma gitin mi enfeksiyon da olunca acı oluyor birleşme bile işkence

Sen ne yaptin canimmm iliski oldu insallah bende durumlar hala ayniiii
Calismiyorum hiç. Terapiye gideceğiz ancak o sekilde geçecek. Boyle cok hirpalaniyorum. Tek çalışmada 4. Dilatöre kadar gelip iliskiyi yapamiyorum. Ondan cok once 1 kere tam birlesme yasamistik sorunsuz. Ben buna ragmen hala vajinusmusum. Çocukken yasadigim birkaç travmadan böyle oldum biliyorum. Terapi tek çözüm benim icin.

Kayganlaştırıcılı przrvtf denediniz mi benim de ağrılı oluyodu onu kullanınca daha rahat girebildim ilişkiye

Valla canim cok zor bir sey yasayan bilir dun yine agladim acidan yani oyle boyle bisey degil cinsellikten tiksindirdi beni hic istegim yok on sevismede zevk alamiyorum ztn napicagimi biliyorum iliski esnasinda kendimi gevsetemiyorm esimin hemen istegi gidiyor durunca bebekte istiyorduk ama bu sorun herseyi golgeliyor rabbim beterinden korusun sifa versin ins herkese

Amin amin. Ben bu mesajdan sonra biraz daha yol kat ettim gibi. Üstte olduğum pozisyonda denedim ve çok daha rahat ettim. İlişki sonuna kadar gidiyor. Esim o şekilde rahatlayabiliyir ama ben yine ara ara kasiliyorum ve duruveriyorum oyle. Bir de biz ilk zamanlar ilişkiye girerken eşim beni konuşturdu bir ikisinde. Sonradan üste geçmem için ısrar etti belki öyle olur diyerek. Dediği gibi de oldu. Ama girişte hala kasılmam oluyor. Ve git gel yaparken çıkacakmış gibi oluyor yine kasiliyorum. Bir de ben eşim hareket ettikçe organimda batma hissediyorum. Kıl batması gibi bir sey. Ama anlayamadım bir turlu. O da kasılma yapıyor.

Üstte denemediysen onu dene. Aynı tuvaletini yaptığını düşün ya da afedersin bunu yine vajinismusu olan bir arkadaştan okudum osurur gibi yap. O zaman içerdeki kaslar da gevsiyor. Acı hissi çok daha düşük oluyor

Kayganlaştırıcılı przrvtf denediniz mi benim de ağrılı oluyodu onu kullanınca daha rahat girebildim ilişkiye

Sizdeki ağrı nasıl oluyordu? Ben bolca kayganlastirici kullanıyorum ama kasları iyice gevsetmezsem acıyı her türlü hissediyorum

Derinden acı hissediyorsanız vajinismus değilsiniz büyük ihtimal. Mutlaka kadın doğum uzmanına görünün, geçmiş olsun.

Sizdeki ağrı nasıl oluyordu? Ben bolca kayganlastirici kullanıyorum ama kasları iyice gevsetmezsem acıyı her türlü hissediyorum
İlk hafta ben de çok fazla kasıyordum nerdeyse vazgececektim artık denemekten. Çünkü inanılmaz korkuyordum kasıyordum duvar gibi oluyordu imkansız dedim yani. Sonrasında kayganlastrcı przrvtf denedik bir de nefesimi kontrol ettim başka bişey düşündüm ve ileri geri yaptırmadan sadece ileri hareketini çok yavaş denedik sevinçten ağlayacaktım nerdeyse çünkü artık vajinüsmüsüm diyodum umudu kesmek üzereydim.

İlk hafta ben de çok fazla kasıyordum nerdeyse vazgececektim artık denemekten. Çünkü inanılmaz korkuyordum kasıyordum duvar gibi oluyordu imkansız dedim yani. Sonrasında kayganlastrcı przrvtf denedik bir de nefesimi kontrol ettim başka bişey düşündüm ve ileri geri yaptırmadan sadece ileri hareketini çok yavaş denedik sevinçten ağlayacaktım nerdeyse çünkü artık vajinüsmüsüm diyodum umudu kesmek üzereydim.

Anladım. Ben de on sevişme esnasında eşimin beni rahatlatmasindan faydalandik buna ek kayganlastirici kullandık. Diğer türlü istekli olmuyorum yoksa ve ıslaklık da olmuyordu. Son 3-4 denememizde artık normal şekilde devam ediyoruz. İnşallah kurtuluruz halden

Derinden acı hissediyorsanız vajinismus değilsiniz büyük ihtimal. Mutlaka kadın doğum uzmanına görünün, geçmiş olsun.
Kasilmalarim oluyor ve sanki bir demir giriyor gibi hissediyorm vajinusmus belirtisi degilmi

Calismiyorum hiç. Terapiye gideceğiz ancak o sekilde geçecek. Boyle cok hirpalaniyorum. Tek çalışmada 4. Dilatöre kadar gelip iliskiyi yapamiyorum. Ondan cok once 1 kere tam birlesme yasamistik sorunsuz. Ben buna ragmen hala vajinusmusum. Çocukken yasadigim birkaç travmadan böyle oldum biliyorum. Terapi tek çözüm benim icin.
Nreye gidiceksn canim biranonce git bekletme Rabbim hepimizin sifasini versin derdi veren o dermaninida vereck ins sabir edicz unutma buda bi sinav

Suan ne durumdasnZ ben ileri geri yaptiginda derinden bi aci duyuyorm

Kizlar merhaba 1 senelik evliymm evlendgmde ilk bir hafta falan iliskiye giremedk sonra zorda olsa girebildk ve bazen aci duysamda oyle devam ettk buarada bebekte istiyorz ama olmuyordu sonra bundan 1 2 ay once tam olarak iliskiye giremedgmizi fark ettm yanii yarisi yada basi giriyor neyse kayganlastiriciyla denedk o zmn girebildi amaaa canim inanilmaz yandi agladm kirizine girdm her gel git yaptikca derin bi aci hissettm cok kotu bi acii..demek istedgm kayganlastirici olmadan tam birlesemiyorz onlada cok aci cekiyorum ben vajinusmuyum ne yapmam lazm Allah razi olsn
ilk once kabullenmelsın ve kasmamalısın kendını ve en yakın zamanda doktora gıtmelsın

Kasilmalarim oluyor ve sanki bir demir giriyor gibi hissediyorm vajinusmus belirtisi degilmi
Bu şekil ise vajinismus olmalı. Bende atlattım 3 yıl önce. Hakikî zeytinyağından kullanmıştık eşimle. Size de tavsiye ederim:)

Back