• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskide aciiii

Tubaasare

Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1.979
3.341
83
Kizlar merhaba 1 senelik evliymm evlendgmde ilk bir hafta falan iliskiye giremedk sonra zorda olsa girebildk ve bazen aci duysamda oyle devam ettk buarada bebekte istiyorz ama olmuyordu sonra bundan 1 2 ay once tam olarak iliskiye giremedgmizi fark ettm yanii yarisi yada basi giriyor neyse kayganlastiriciyla denedk o zmn girebildi amaaa canim inanilmaz yandi agladm kirizine girdm her gel git yaptikca derin bi aci hissettm cok kotu bi acii..demek istedgm kayganlastirici olmadan tam birlesemiyorz onlada cok aci cekiyorum ben vajinusmuyum ne yapmam lazm Allah razi olsn

Kizlar merhaba 1 senelik evliymm evlendgmde ilk bir hafta falan iliskiye giremedk sonra zorda olsa girebildk ve bazen aci duysamda oyle devam ettk buarada bebekte istiyorz ama olmuyordu sonra bundan 1 2 ay once tam olarak iliskiye giremedgmizi fark ettm yanii yarisi yada basi giriyor neyse kayganlastiriciyla denedk o zmn girebildi amaaa canim inanilmaz yandi agladm kirizine girdm her gel git yaptikca derin bi aci hissettm cok kotu bi acii..demek istedgm kayganlastirici olmadan tam birlesemiyorz onlada cok aci cekiyorum ben vajinusmuyum ne yapmam lazm Allah razi olsn
Vajinismussun once bunu kabul etmelisin korkmamalisin sseni bir yere etiketlicem en basa gidip en bastan oku.

Vajinismussun once bunu kabul etmelisin korkmamalisin sseni bir yere etiketlicem en basa gidip en bastan oku.
Daha oncede okumustum canimm dilator alip almama konusunda kararsizm parmak egzersizi yapabiliyorm yani bilmiyorm o aci cooooook kotu bir acii bebekte istiyorz iyice psikojimiz bozuldu

Daha oncede okumustum canimm dilator alip almama konusunda kararsizm parmak egzersizi yapabiliyorm yani bilmiyorm o aci cooooook kotu bir acii bebekte istiyorz iyice psikojimiz bozuldu
Dilator mutlaka al. Parmakta ne kadar gidebiliyorsun kac parmak?

Sen boyle bir sorun yasadinmi
Ben de vajinismusum. Hem de benimki farkli karisik biraz. Ilk baslarda hic denemedik. Sonra bir gün dilatorle çalışırken cok kisa bie surede sifir aci ile tamamen birlikte olabilduk. Ikinci gunde dilatorle tam calismadan deneyelim dedik. Canim yaninca vazgeçtim kapattım kendimi. Tedaviy reddettim. Sonra bayagi zaman boyle yokmus gibi davrandim. Buraya uye olmak aklima geldi birden. Yeni uyeyim. Seni etiketledigim mesajdan cok destek aldim bilgi aldim. Dun dilatorle calisirken 4. Ye kadar geldik yaptim tamamen. Iliside aci oldu iliski hariçcok kisa bir surede son dilatorü alabilecek duruma geldim. Iki parmak yetmez. Dilator set al. Benim etiketledigim seyi oku. Önceden okumuştum deme nasil yapacağını tarif ediyor. Onlar sayesinde su an kendime güvenim geldi. Sen de erteleme oku siparis et.

Bence daha once tam birlesme olmadigi icin aciyor zaman gectikce alisirsin canım benimde aylarca canim yanmisti

Rahim ağzı yarası da ağrı yapıyor. Bende de var. Oradan biliyorum. 1 ay giremediğimiz oluyor. Canım çok acıyor. Sonra dondurma denedik şimdilik iyi bakalım

Ben de vajinismusum. Hem de benimki farkli karisik biraz. Ilk baslarda hic denemedik. Sonra bir gün dilatorle çalışırken cok kisa bie surede sifir aci ile tamamen birlikte olabilduk. Ikinci gunde dilatorle tam calismadan deneyelim dedik. Canim yaninca vazgeçtim kapattım kendimi. Tedaviy reddettim. Sonra bayagi zaman boyle yokmus gibi davrandim. Buraya uye olmak aklima geldi birden. Yeni uyeyim. Seni etiketledigim mesajdan cok destek aldim bilgi aldim. Dun dilatorle calisirken 4. Ye kadar geldik yaptim tamamen. Iliside aci oldu iliski hariçcok kisa bir surede son dilatorü alabilecek duruma geldim. Iki parmak yetmez. Dilator set al. Benim etiketledigim seyi oku. Önceden okumuştum deme nasil yapacağını tarif ediyor. Onlar sayesinde su an kendime güvenim geldi. Sen de erteleme oku siparis et.
Anladim canim insallah tez vakitte yener kurtulursunn dilator alicm ins bakalim sen ne kadarlik evlisn

Kendini çok kasıyor olabilirsin

Dayanilacak bi aci olsa umursamam ama derin ve gecmeyen bi aci kendimi kasiyorum karnim bacaklarm bile kasiliyo
parmağınızı kullaniyor ama ilişkide acı yaşıyorsanız bence de yara olabilir, yukarda bir arkadaşın dediği gibi. Kadin doğum uzmanına gözükmeniz gerek. Benim 2 kez yakma işlemi yapılmıştı. Dondurma işlemini bilmiyorum ama diğeri 1-2 güne geçiyor.

Bacaklari ve karni kasmak tamamen vajinismus belirtisi arkadaslar. Bacaklar istemdışı kapaniyor. Beynine komut veriyorsun kendini zorluyorsun açılmıyor. Bunu yasayan bilir ancak.

Ben de 2,5 aylık evliyim. İlişkiye bir turlu giremiyorduk. Ramazandan birkac gün önce denedigimizde oldu. Ama sonrasında galiba senin dediğin şeyi ben de yaşadığım için bazen ağrıdan ağladım bazen dişimi sıktım. Bazen de hafif oldu acı. Sanki penisin ucu bir yere değiyor gibi hissediyorum. Eşim penisin tamamının girdiğini söylüyor ama daha da zorladığı zaman sanki içerde bir zar daha var ama yirtilmiyor gibi değişik bir şey. En son yaptığımızda eşim belini de gevset dedi. Acıdan belimi kaldırıp kalçamı cekiyormusum. En son izin istedim. Belimi gevsettim. Bacaklarımı rahat bir şekilde yatağa yasladım. Vajina kaslarını da gevsettim. Acı daha az oldu. İçerdeki kısımda kayganlık yoksa acı olur diyenler de var. Ama benimki neyden dolayı bilmiyorum.

Back