ilişki sonrasında kanama!......

bebeklerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
46
Yer
Bursa
arkadaslar lutfen acıl cvplarınızı beklıyorum esımle ılıskıye gırdıkten sonra benden kan gelıyor tabı bız korunmuyrz ıcıme bosalıyor onunla beraber gelıyor bu kan daha sonrda kesılıyor sureklı doktor muaynelerım var ve at-yrıca smear testıde yaptırdım temız cıktı sızce bunun nedenı ne olabılır galıba benım adete yakın zamanlarda oluyr bazen bırkacgun sonra adet oluyrdum bazende olmuyrm ama suan hala adet olamadım 2gun gectı aklım ıyıce karıstı yaklasan adetın habercısımıdır acaba aynı seyler yasyan veya bunun ılgısı olan lutfen benı bılgılendırsnn!.....

ya acaba tek benmı yasıyorum bu ılıskı sonra kanamayı dye dusunmeye basladım lutfen banada bır fıkır veren yokmu:16::16::16:

Canım benim de adetim bittikten sonra ki bi hafta sürekli oluyo aynı şey nedenini anlayamadım

Canım benim de adetim bittikten sonra ki bi hafta sürekli oluyo aynı şey nedenini anlayamadım

bır arkadasım ozelden cvp verdı bazen adete yakın veya bıtımınde bazende zorlanmadan olabılıyrmus ben smear testı falan hersey yaptrdım zaten cocuk ıcın tedavı gordugumuz ıcın jınekolojık muaynelerımde oluyr sureklı bsy yok yanı ama ynede doktoruma tekrar sorucam bunu sende smear yaptırmadıysan yaptr bence cok onemlı

merhabalar bizde aynı problemi yaşıyoruz her zaman olmasada arada bir oluyor ve korktuğum için dr da gittim alttan muayne ettti,smear testi felan da yapıldı herşey temiz çıktı,sanırım zorlamadan kaynaklanıyor çünkü bende başka birşey bulunmadı.

Bendede olmuştu refikden sonra veya iliskiden sonra 5. 6 gün kadar az miktarda kanama bende gittim doktora ve ilaç yazmamıyorum ama profesörün hormonu içeriyordu onu kullandım ve gecti şimdilik doktorunuza sorun isterseniz

Polikistik over sendromunda arada kanamalar olabilir diye biliyorum ben ama doktorunuz bir şey olsaydı söylerdi sanırım.

Polikistik over sendromunda arada kanamalar olabilir diye biliyorum ben ama doktorunuz bir şey olsaydı söylerdi sanırım.

cnm ben zaten pkoluyum cocuk ıcın tedavı goruyrz 2senedir en son smear testı yaptırdık temız cıktı simdi adet oldum zaten arkadasın dedıgı gıbı kıstte olmus olabılır yada adetyakın oldugu ıcın oldu nıhayetınde ogrenmıs oldum en azından tek benım yasadıgım bısey deglmıs bu

papatya benimde oyleydi adetim bitikten sonra yani 7 gun adet diye dusun 12 gun falan suruyordu altan muayneyle yaram oldugunu ogrendim adeten sonraki kanamanin yaran olduguna isaret olabilir ben yaktim yarayi sorun yok yani bir yil once yaktim simdi baktirdim sorun yok yarada yani bir altan muayne olmak lazim bence

mrb arkadaşım benimde aynı sorun başımda bende devamlı kist oluyo ve bu yüzden kanama geliyor kanama gelirse kist büyümüş demektir bi doktora görün bence :(

Back