- 25 Ağustos 2024
- 18
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi isimsizbiri123456
Ertesi gün hapı döngüyü bozmuş olabilir. Zaten hamile olma ihtimaliniz sürtünmeyle asla yok keşke ertesi gün hapı kullanmasaydınız.arkadaşlar sürtünmeden sonra ertesi gün hapı kullandım. hamile olma ihtimalim yok biliyorum fakat göğüs hassasiyetim kasık ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu 2 aydır düzenli olarak ayın 2sine regl oluyorum bu neden olur
inanin ki bildigim halde internetteki bos bilgikerden stres yaptım, sürtünmeyle bile hamile kalinir zevk suyundan diyen vardıErtesi gün hapı döngüyü bozmuş olabilir. Zaten hamile olma ihtimaliniz sürtünmeyle asla yok keşke ertesi gün hapı kullanmasaydınız.
Asla inanma böyle birşey imkansızz hele de bakireysen imkansızın da imkansızı ha değilsen de imkansız da yani daha nasıl anlatayım ben bu imkansızlığı bilemiyoruminanin ki bildigim halde internetteki bos bilgikerden stres yaptım, sürtünmeyle bile hamile kalinir zevk suyundan diyen vardı
içimi çok rahatlattınızAsla inanma böyle birşey imkansızz hele de bakireysen imkansızın da imkansızı ha değilsen de imkansız da yani daha nasıl anlatayım ben bu imkansızlığı bilemiyorumneyse stres yapmışsındır ve ertesi gün hapı da ikisi bir döngünü bozmuştur asla takma öyle bişey olamaz bana güven
Haptan oluyorarkadaşlar sürtünmeden sonra ertesi gün hapı kullandım. hamile olma ihtimalim yok biliyorum fakat göğüs hassasiyetim kasık ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu 2 aydır düzenli olarak ayın 2sine regl oluyorum bu neden olur
Keşke hamilelik o kadar kolay bişey olsa bizde istiyoruz da olmuyorarkadaşlar sürtünmeden sonra ertesi gün hapı kullandım. hamile olma ihtimalim yok biliyorum fakat göğüs hassasiyetim kasık ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu 2 aydır düzenli olarak ayın 2sine regl oluyorum bu neden olur
en kısa sürede allah size nasip etsinKeşke hamilelik o kadar kolay bişey olsa bizde istiyoruz da olmuyor
Sürtunmeden sonra neden ertesi gün hapı kullandınız acaba o öyle bişey degilkiarkadaşlar sürtünmeden sonra ertesi gün hapı kullandım. hamile olma ihtimalim yok biliyorum fakat göğüs hassasiyetim kasık ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu 2 aydır düzenli olarak ayın 2sine regl oluyorum bu neden olur
bu kadar kaba olma sebebiniz ? stres yaptığımı zaten söylemiştim panik biri değilseniz anlayamazsınız ki böyle bir üsluba gerek olduğunu düşünmüyorum ?Kendi de biliyo bişey olmayacağını o yüzden boş yapıyor
Kaba olma sebebim saçmalıyor olmanbu kadar kaba olma sebebiniz ? stres yaptığımı zaten söylemiştim panik biri değilseniz anlayamazsınız ki böyle bir üsluba gerek olduğunu düşünmüyorum ?
ee yani yazma o zaman üstte biri dalgalı şekilde ne güzel dille anlatmışKaba olma sebebim saçmalıyor olman
Stres yapman bile saçma
İçine giren çıkan yok ne bu dert
Yazmak istiyorumee yani yazma o zaman üstte biri dalgalı şekilde ne güzel dille anlatmış
Komiksin ama napayımhaddini bil öyle yaz o zaman
başka bir yere de gülebilirsinKomiksin ama napayım
Bu arada gebe miisn?başka bir yere de gülebilirsin