- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
Kızlar merhaba ilişki sonrası 1 parmağın boğumu kadar orta denebilecek kalınlılta koyu kan pıhtısı düştü. Başına geleniniz var mı neden olur ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce başıma benzer durum geldi benimde çok panik yaptım korktum ara ara idrar sonrası da kanlı akıntı geldi ben birazda panik olduğum için 2 gün geçmeyince kadın doğum doktoruna gittim smaer testi yaptı temiz çıktı. Sonuç olarak ta zorlama ya bağlı tahriş olmuştur korkcak bişe yok dedi.Kızlar merhaba ilişki sonrası 1 parmağın boğumu kadar orta denebilecek kalınlılta koyu kan pıhtısı düştü. Başına geleniniz var mı neden olur ki ?
Ben her ay bu şikayetle doktora gidiyorum 1 kereÇok şükür bir şey çıkmıyor. Ben minyon tipim, eşim de aksine bayağı uzun. Muhtemelen ilişki esnasında penisin boyu benim için uzun geliyor, kanama yaptırıyor. Yine de içiniz rahat etsin, bir smear ve hpv testi yaptırın.
Daha önce başıma benzer durum geldi benimde çok panik yaptım korktum ara ara idrar sonrası da kanlı akıntı geldi ben birazda panik olduğum için 2 gün geçmeyince kadın doğum doktoruna gittim smaer testi yaptı temiz çıktı. Sonuç olarak ta zorlama ya bağlı tahriş olmuştur korkcak bişe yok dedi.
Rica ederim hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde çocuk istyruz 2 yıllık evliyiz bizde gitcez doktora bakalım ne Dicek. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuzBende korktum şuan çatlatma iğnesi tedavisindeyim o bitince hastaneye gidicem, söylerim duruma göre bakarız artık. Teşekkür ederim yanıt için :)![]()
Rica ederim hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde çocuk istyruz 2 yıllık evliyiz bizde gitcez doktora bakalım ne Dicek. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz
Bizde 2 yıldır istiyoruz tutmuyor adet düzensizlği yok ama bakalım ne çıkcakBen 1 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama kalamadım. Bekarken adet düzensizliğim vardı ama pek üstüne düşmedim. Evlenince 5. Ayda gittim pco var dedi. Bu ay tedaviye başladım. inositol+klomen kullandım. Ovitrella vurdum 26 ağustosta. Bakalım bekliyoruz ne olur ne biter nasip❣ 3 yumurtam varmış 18 19 19 inşallah biri tutmuştur. Allah herkesin kucağını doldursun gönülden isterken beklemek zor![]()
3 yumurta derken canımBen 1 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama kalamadım. Bekarken adet düzensizliğim vardı ama pek üstüne düşmedim. Evlenince 5. Ayda gittim pco var dedi. Bu ay tedaviye başladım. inositol+klomen kullandım. Ovitrella vurdum 26 ağustosta. Bakalım bekliyoruz ne olur ne biter nasip❣ 3 yumurtam varmış 18 19 19 inşallah biri tutmuştur. Allah herkesin kucağını doldursun gönülden isterken beklemek zor![]()
3 yumurta derken canım![]()
Bizde öyle düşünmüştük özele gidelim die. Başka hastane derken canım bende İstanbul dayım da yine özele mi gidiyorsun test için.Özele gidiyorum avcılar hospital'a ordaki doktorum ilgili. Maddi durumdan çok zorlamiyor muayne falan ama testleri pahalı biraz test istediği zaman başka hastanede yaptırıp doktoruma götürüyorum sonucu. Bence sende özele git 2 tane devlete gittim, gençsin vs diye tedavi yapmadilar. Çocuk istiyorum diyorum işte geçiştiriyolar bi ilac var kalirsin ama 10 kilo alirsin diyeonlara neyse en iyisi ozel ya hem sırada beklemiyosun
Bizde öyle düşünmüştük özele gidelim die. Başka hastane derken canım bende İstanbul dayım da yine özele mi gidiyorsun test için.
Anladım teşekkür ederim bilgiler için araştırmak lazım evetYa soruşturuyorum önce bi mesela ilk başta hormon testi istedi lh amh falan o avcılar hospitalde 800 850 civari birşey istedi şimdi yanlış olmasın. Yaptırmadım bende orda gittik esencanda yaptırdım oda özel 200 aldı mesela yani. Araştırarak gidiyorum canım yani :)
Anladım teşekkür ederim bilgiler için araştırmak lazım evet
Tamamdır canımRica ederim canım, eğer avcılar hospital'a gelirsen nil hanımı veyahut aliya hanımı öneririm :)