İlişki sonrası

pohcayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
248
136
33
25
Kızlar merhaba ilişki sonrası 1 parmağın boğumu kadar orta denebilecek kalınlılta koyu kan pıhtısı düştü. Başına geleniniz var mı neden olur ki ?

Kızlar merhaba ilişki sonrası 1 parmağın boğumu kadar orta denebilecek kalınlılta koyu kan pıhtısı düştü. Başına geleniniz var mı neden olur ki ?
Daha önce başıma benzer durum geldi benimde çok panik yaptım korktum ara ara idrar sonrası da kanlı akıntı geldi ben birazda panik olduğum için 2 gün geçmeyince kadın doğum doktoruna gittim smaer testi yaptı temiz çıktı. Sonuç olarak ta zorlama ya bağlı tahriş olmuştur korkcak bişe yok dedi.

Ben her ay bu şikayetle doktora gidiyorum 1 kere Çok şükür bir şey çıkmıyor. Ben minyon tipim, eşim de aksine bayağı uzun. Muhtemelen ilişki esnasında penisin boyu benim için uzun geliyor, kanama yaptırıyor. Yine de içiniz rahat etsin, bir smear ve hpv testi yaptırın.

Çok teşekkürler canım.

Bende korktum şuan çatlatma iğnesi tedavisindeyim o bitince hastaneye gidicem, söylerim duruma göre bakarız artık. Teşekkür ederim yanıt için :)

Bende korktum şuan çatlatma iğnesi tedavisindeyim o bitince hastaneye gidicem, söylerim duruma göre bakarız artık. Teşekkür ederim yanıt için :)
Rica ederim hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde çocuk istyruz 2 yıllık evliyiz bizde gitcez doktora bakalım ne Dicek. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz

Rica ederim hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde çocuk istyruz 2 yıllık evliyiz bizde gitcez doktora bakalım ne Dicek. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz

Ben 1 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama kalamadım. Bekarken adet düzensizliğim vardı ama pek üstüne düşmedim. Evlenince 5. Ayda gittim pco var dedi. Bu ay tedaviye başladım. inositol+klomen kullandım. Ovitrella vurdum 26 ağustosta. Bakalım bekliyoruz ne olur ne biter nasip❣ 3 yumurtam varmış 18 19 19 inşallah biri tutmuştur. Allah herkesin kucağını doldursun gönülden isterken beklemek zor

Bizde 2 yıldır istiyoruz tutmuyor adet düzensizlği yok ama bakalım ne çıkcaközele mi gittiniz devlete mi. Bizde araştırıyoruzda ya özele gitcez ya da labaratuara mı gitsek bilemedik

3 yumurta derken canım

Özele gidiyorum avcılar hospital'a ordaki doktorum ilgili. Maddi durumdan çok zorlamiyor muayne falan ama testleri pahalı biraz test istediği zaman başka hastanede yaptırıp doktoruma götürüyorum sonucu. Bence sende özele git 2 tane devlete gittim, gençsin vs diye tedavi yapmadilar. Çocuk istiyorum diyorum işte geçiştiriyolar bi ilac var kalirsin ama 10 kilo alirsin diye onlara neyse en iyisi ozel ya hem sırada beklemiyosun

Bizde öyle düşünmüştük özele gidelim die. Başka hastane derken canım bende İstanbul dayım da yine özele mi gidiyorsun test için.

Bizde öyle düşünmüştük özele gidelim die. Başka hastane derken canım bende İstanbul dayım da yine özele mi gidiyorsun test için.

Ya soruşturuyorum önce bi mesela ilk başta hormon testi istedi lh amh falan o avcılar hospitalde 800 850 civari birşey istedi şimdi yanlış olmasın. Yaptırmadım bende orda gittik esencanda yaptırdım oda özel 200 aldı mesela yani. Araştırarak gidiyorum canım yani :)

Anladım teşekkür ederim bilgiler için araştırmak lazım evet

çok geçmiş olsun bir şey yoktur muhtemelen arkadaşların dediği gibi tahriş zedelenme falan olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…