öncelikle geçmiş olsun canım bu benim uzun süredir uğraştığım bişeydi malesef çok sık mantar oluyorum. Mantarı geçen insanları gördüğümde adeta imreniyorum bide bebek istiyorum doğal olarak enfeksiyon bebeğin olmasını önlüyo. son olarak iki ay boyuncada senin yaşadığın yanmayı yaşamaya başlamıştım enfeksiyon yoktu ama ilişkiden sonra öyle bir anma oluodu ki tuvalete gitmeye bile korkuyodum dayanamıyodum çünkü. Ama enfeksiyon tam olarak geçmemiş oluyo doktor bile anlamıyo bunu. doktorum bana 1bardak sirkeyi suya kat otur içine dedi onu yapmadım ama burdaki arkadaşlardan biri vajinasını sirkeli suyla sildiğini öyle geçtiğini söyledi bende onu denedim ve inanamadım gerçekten geçti. ilk birkaç gün yaparken çok yandı bırakıp soğuk suya tutasım geldi ama dayandım gerçekten geçti ve hala da olmadı. bu arada mantardan sonra bende aşırı derecede kuruluk başladı ilişkilerde de zorlanıyodum bu yüzden onun içinde doktorum bana sedoxx diye bir jel verdi hem nemlendiriyo hemde enfeksiyonlara karşı koruyo diyo yeni kullanmaya başladım ama çok şükür oda işe yaradı