ilişki sonrası yanma

bnde de aynısı oluyo. bide akıntı oluyo doktor fitil ve antibiyotikverdi fitili kullansam mı bilemiorum ya iltihap var demedi akıntın var dedi baktı. sizce napim kullanyım mı bilemedim

bnde de aynısı oluyo. bide akıntı oluyo doktor fitil ve antibiyotikverdi fitili kullansam mı bilemiorum ya iltihap var demedi akıntın var dedi baktı. sizce napim kullanyım mı bilemedim

fitili muhakkak kullanman lazım yoksa geçmez ikisi bir arada olunca geçiyo mantar öyle bişey ki sürekli ürüyo ve rahime doğru ilerliyo antibiyotik ve fitil ikisi birden mantarla savaşıyo öyle düşün fitil ayrıca içerideki mikrobu mantarı temizliyo dışarı atıyo sürekli mantarla uğraşan biri olarak bu dediklerimi kulak ardı etme

Aynı sorunu bende yaşıyorum fitil antibiyotlk sirke hiç birşey fayda etmedi yanmasının sebebi de yara olmasından miş

geçmiş olsun canım şükür ki bir sıkıntım yok
allah korusun yine başlarsa sirkeli suyu bende deneyeceğim
teşekkürler önerin için

anladım canım ama mantar falan var demedi kaşıntım da yok.akıntı kesmek için vermiş fitili ve antibiyotiği fitili kullanamadım daha adetim yakın die ama genede saol canım

rahim ağzı yarasında olan bir şikayet bu bende yaşadım yaradan kurtulmam gerekiyormuş. diğer sebepte enfeksiyon. akıntı varsa tahriş ediyor o da yanma yapıyor. mantarım enfeksiyonum yok diyen arkadaşlar da olmuş eşten kaynaklı da olabilir bu durumunuz çünkü sizden ona geçiyor sizdeki iyileşiyor sonra ondan size geri geliyor bu kısırdöngü böyle sürüp gidiyor. dün gittim doktora ve bu sebepten dolayı kondom ile korunmamızı söyledi. bebek hayalleri de bir süreliğine suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…