• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası yanma

bnde de aynısı oluyo. bide akıntı oluyo doktor fitil ve antibiyotikverdi fitili kullansam mı bilemiorum ya iltihap var demedi akıntın var dedi baktı. sizce napim kullanyım mı bilemedim

bnde de aynısı oluyo. bide akıntı oluyo doktor fitil ve antibiyotikverdi fitili kullansam mı bilemiorum ya iltihap var demedi akıntın var dedi baktı. sizce napim kullanyım mı bilemedim

fitili muhakkak kullanman lazım yoksa geçmez ikisi bir arada olunca geçiyo mantar öyle bişey ki sürekli ürüyo ve rahime doğru ilerliyo antibiyotik ve fitil ikisi birden mantarla savaşıyo öyle düşün fitil ayrıca içerideki mikrobu mantarı temizliyo dışarı atıyo sürekli mantarla uğraşan biri olarak bu dediklerimi kulak ardı etme :34:

Aynı sorunu bende yaşıyorum fitil antibiyotlk sirke hiç birşey fayda etmedi yanmasının sebebi de yara olmasından miş

öncelikle geçmiş olsun canım bu benim uzun süredir uğraştığım bişeydi malesef çok sık mantar oluyorum. Mantarı geçen insanları gördüğümde adeta imreniyorum bide bebek istiyorum doğal olarak enfeksiyon bebeğin olmasını önlüyo. son olarak iki ay boyuncada senin yaşadığın yanmayı yaşamaya başlamıştım enfeksiyon yoktu ama ilişkiden sonra öyle bir anma oluodu ki tuvalete gitmeye bile korkuyodum dayanamıyodum çünkü. Ama enfeksiyon tam olarak geçmemiş oluyo doktor bile anlamıyo bunu. doktorum bana 1bardak sirkeyi suya kat otur içine dedi onu yapmadım ama burdaki arkadaşlardan biri vajinasını sirkeli suyla sildiğini öyle geçtiğini söyledi bende onu denedim ve inanamadım gerçekten geçti. ilk birkaç gün yaparken çok yandı bırakıp soğuk suya tutasım geldi ama dayandım gerçekten geçti ve hala da olmadı. bu arada mantardan sonra bende aşırı derecede kuruluk başladı ilişkilerde de zorlanıyodum bu yüzden onun içinde doktorum bana sedoxx diye bir jel verdi hem nemlendiriyo hemde enfeksiyonlara karşı koruyo diyo yeni kullanmaya başladım ama çok şükür oda işe yaradı :34:
geçmiş olsun canım şükür ki bir sıkıntım yok
allah korusun yine başlarsa sirkeli suyu bende deneyeceğim
teşekkürler önerin için

fitili muhakkak kullanman lazım yoksa geçmez ikisi bir arada olunca geçiyo mantar öyle bişey ki sürekli ürüyo ve rahime doğru ilerliyo antibiyotik ve fitil ikisi birden mantarla savaşıyo öyle düşün fitil ayrıca içerideki mikrobu mantarı temizliyo dışarı atıyo sürekli mantarla uğraşan biri olarak bu dediklerimi kulak ardı etme :34:

anladım canım ama mantar falan var demedi kaşıntım da yok.akıntı kesmek için vermiş fitili ve antibiyotiği fitili kullanamadım daha adetim yakın die ama genede saol canım

rahim ağzı yarasında olan bir şikayet bu bende yaşadım yaradan kurtulmam gerekiyormuş. diğer sebepte enfeksiyon. akıntı varsa tahriş ediyor o da yanma yapıyor. mantarım enfeksiyonum yok diyen arkadaşlar da olmuş eşten kaynaklı da olabilir bu durumunuz çünkü sizden ona geçiyor sizdeki iyileşiyor sonra ondan size geri geliyor bu kısırdöngü böyle sürüp gidiyor. dün gittim doktora ve bu sebepten dolayı kondom ile korunmamızı söyledi. bebek hayalleri de bir süreliğine suya düştü:14:

Back