- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi ilişki sonrası aşırı yanma yaşıyorum
kendimi hemen duşa atıp uzun süre su altında kalıyorum ancak ondan sonra geçiyor acısı
geçen ay enfeksiyon geçirdim adet oldum iyileştiğimi düşünürken bide bu çıktı başıma
sizce bu neden oluyor?
ilişki sonrası aşırı yanma ve yoğun akıntı sorunlarım var
enfeksiyon geçmemiş olabilir mi?
Aylardır uğraştığım konu.her gittiğimde bı poşet ilaç ve degısen hıcbırsey yok.çildirmal üzereyim.3doktora gittim sonuç aynı.birde geçicı olsada kayınvalıdemın yanında yaşıyoruz.gece kalkıp duşa girme şansımda yok duşun cektıgım acıyıarkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi ilişki sonrası aşırı yanma yaşıyorum
kendimi hemen duşa atıp uzun süre su altında kalıyorum ancak ondan sonra geçiyor acısı
geçen ay enfeksiyon geçirdim adet oldum iyileştiğimi düşünürken bide bu çıktı başıma
sizce bu neden oluyor?
Sirkeli su iyi gelir mi dersin canım herşeyden korkar oldum artıkcanım geçmiş olsun vajina yolu ile ilaç aldysan (fitil gbi) vajinayı tahriş edebilir yanmaya sebeb olur .Enfeksiyon geçmediyse sirkeli su ile vajina agızına tampon yap rahatlarsın inşallah hemen geçer canımm
allah yardımcın olsun işin çok zorAylardır uğraştığım konu.her gittiğimde bı poşet ilaç ve degısen hıcbırsey yok.çildirmal üzereyim.3doktora gittim sonuç aynı.birde geçicı olsada kayınvalıdemın yanında yaşıyoruz.gece kalkıp duşa girme şansımda yok duşun cektıgım acıyı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sirkeli su iyi gelir mi dersin canım herşeyden korkar oldum artık
allah yardımcın olsun işin çok zor
sanki etimi koparıyorlarmış gibi bir acı nefesim kesiliyor
uzun süre geçmiyor da
sıcak su ile 30 dakika yıkıyorum biraz hafifliyor acısı
ne yapacağımı bilmiyorum
antibiyotikler de fayda etmiyor
tahriş çok kötü bir durum
eşimden uzaklaştım bu yüzden
bide ben bebekte istiyorum
iyileşmem lazım hemen
sizce bu neden oluyor?
zaten yeterince üzülüyordum bebek tedavisinin hep olumsuz sonuçlanmasına üstüne bide bu çıktıAynı durumdayı bende ıkıncıyı dusunuyorum.ama bu olay cok uzaklaştırdı bizi.eşim bile korkuyor canım yanıcak diye
enfeksiyona benziyor şikayetlerin.tekrar tahlil yaptır. mantarsa sık sık nükseder zaten. temizliğine çok dikkat et ve kuru kalmaya özen göster.
Sirkeli su iyi gelir mi dersin canım herşeyden korkar oldum artık
allah yardımcın olsun işin çok zor
sanki etimi koparıyorlarmış gibi bir acı nefesim kesiliyor
uzun süre geçmiyor da
sıcak su ile 30 dakika yıkıyorum biraz hafifliyor acısı
ne yapacağımı bilmiyorum
antibiyotikler de fayda etmiyor
tahriş çok kötü bir durum
eşimden uzaklaştım bu yüzden
bide ben bebekte istiyorum
iyileşmem lazım hemen
zaten yeterince üzülüyordum bebek tedavisinin hep olumsuz sonuçlanmasına üstüne bide bu çıktı
eşimde uzak duruyor artık canımın çok yandığını görünce
kuru kalmaya bende dikkat ediyorum zaten
ped yerine kumaş bez falan kullanıyorum daha sağlıklı olur diye
doktora gitmek çare olsa gideceğim fakat antibiyotik verip gönderiyorlar onlarda
fazla su içmiyordum bugün başladım içmeyeçok iyi anlıyorum seni canım çok acı veren durum2 su bardagı suyu kaseye dök 3 damla sirke damlat içine pamugu yada peçeteyi batır sil etrafını bide bol su iç .. fayda edicektir inaşallah bide sık sık duş al çamasırını sürekli degştr ıslak klmasın
zaten yeterince üzülüyordum bebek tedavisinin hep olumsuz sonuçlanmasına üstüne bide bu çıktı
eşimde uzak duruyor artık canımın çok yandığını görünce
kuru kalmaya bende dikkat ediyorum zaten
ped yerine kumaş bez falan kullanıyorum daha sağlıklı olur diye
doktora gitmek çare olsa gideceğim fakat antibiyotik verip gönderiyorlar onlarda
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah iyileşiriz ve sorunsuz hamile kalabilirizCok iyi anlıyorum seni.ılk defa geçenlerde 3 hafta geçit onun dişinda hep var
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah iyileşiriz ve sorunsuz hamile kalabiliriz
fazla su içmiyordum bugün başladım içmeye
sirke derken elma sirkesi falan mı
akşam eve gidince deneyeyim bi
inşallah iyi gelir
çamaşırımı sık sık değiştiriyorum
kumaş bez kullanıyorum
anladım canım akşam eve gidince ilk iş bunu deneyeceğim
elma siresini denemedim üzüm sirkesi denedim fark eder mi bilmiyorum canıminşalllah hemen düzelirsin ama çok fayda ediyo mantar olunca enfeksyonda ...günde 2 defa kullan sabh gece yatmadan.
anladım canım akşam eve gidince ilk iş bunu deneyeceğim
çok teşekkür ederim sana
önerileriniz için teşekkürlerbazı dr lar da 1 lt suya yarım çay bardağı elma sirkesini koyup taretlenin diyormuş.
ben pamuğa döküp siliyordum kolay oluyor.özellikle gece yatmadan silin ki tüm gece kalsın sirke.
sizce bu neden oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?