• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası yanma

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi ilişki sonrası aşırı yanma yaşıyorum
kendimi hemen duşa atıp uzun süre su altında kalıyorum ancak ondan sonra geçiyor acısı
geçen ay enfeksiyon geçirdim adet oldum iyileştiğimi düşünürken bide bu çıktı başıma

sizce bu neden oluyor?
ilişki sonrası aşırı yanma ve yoğun akıntı sorunlarım var
enfeksiyon geçmemiş olabilir mi?

kendimi hemen duşa atıp uzun süre su altında kalıyorum ancak ondan sonra geçiyor acısı
geçen ay enfeksiyon geçirdim adet oldum iyileştiğimi düşünürken bide bu çıktı başıma

sizce bu neden oluyor?

canım geçmiş olsun vajina yolu ile ilaç aldysan (fitil gbi) vajinayı tahriş edebilir yanmaya sebeb olur .Enfeksiyon geçmediyse sirkeli su ile vajina agızına tampon yap rahatlarsın inşallah hemen geçer canımm

sizce bu neden oluyor?
Aylardır uğraştığım konu.her gittiğimde bı poşet ilaç ve degısen hıcbırsey yok.çildirmal üzereyim.3doktora gittim sonuç aynı.birde geçicı olsada kayınvalıdemın yanında yaşıyoruz.gece kalkıp duşa girme şansımda yok duşun cektıgım acıyı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım geçmiş olsun vajina yolu ile ilaç aldysan (fitil gbi) vajinayı tahriş edebilir yanmaya sebeb olur .Enfeksiyon geçmediyse sirkeli su ile vajina agızına tampon yap rahatlarsın inşallah hemen geçer canımm
Sirkeli su iyi gelir mi dersin canım herşeyden korkar oldum artık:14::14:
Aylardır uğraştığım konu.her gittiğimde bı poşet ilaç ve degısen hıcbırsey yok.çildirmal üzereyim.3doktora gittim sonuç aynı.birde geçicı olsada kayınvalıdemın yanında yaşıyoruz.gece kalkıp duşa girme şansımda yok duşun cektıgım acıyı

allah yardımcın olsun işin çok zor
sanki etimi koparıyorlarmış gibi bir acı nefesim kesiliyor
uzun süre geçmiyor da
sıcak su ile 30 dakika yıkıyorum biraz hafifliyor acısı
ne yapacağımı bilmiyorum
antibiyotikler de fayda etmiyor
tahriş çok kötü bir durum
eşimden uzaklaştım bu yüzden
bide ben bebekte istiyorum
iyileşmem lazım hemen

uzun süre geçmiyor da
ne yapacağımı bilmiyorum
iyileşmem lazım hemen

Aynı durumdayı bende ıkıncıyı dusunuyorum.ama bu olay cok uzaklaştırdı bizi.eşim bile korkuyor canım yanıcak diye

sizce bu neden oluyor?

enfeksiyona benziyor şikayetlerin.tekrar tahlil yaptır. mantarsa sık sık nükseder zaten. temizliğine çok dikkat et ve kuru kalmaya özen göster.

Aynı durumdayı bende ıkıncıyı dusunuyorum.ama bu olay cok uzaklaştırdı bizi.eşim bile korkuyor canım yanıcak diye

zaten yeterince üzülüyordum bebek tedavisinin hep olumsuz sonuçlanmasına üstüne bide bu çıktı
eşimde uzak duruyor artık canımın çok yandığını görünce

enfeksiyona benziyor şikayetlerin.tekrar tahlil yaptır. mantarsa sık sık nükseder zaten. temizliğine çok dikkat et ve kuru kalmaya özen göster.

kuru kalmaya bende dikkat ediyorum zaten
ped yerine kumaş bez falan kullanıyorum daha sağlıklı olur diye
doktora gitmek çare olsa gideceğim fakat antibiyotik verip gönderiyorlar onlarda

uzun süre geçmiyor da
ne yapacağımı bilmiyorum
iyileşmem lazım hemen

çok iyi anlıyorum seni canım çok acı veren durum :50: 2 su bardagı suyu kaseye dök 3 damla sirke damlat içine pamugu yada peçeteyi batır sil etrafını bide bol su iç .. fayda edicektir inaşallah bide sık sık duş al çamasırını sürekli degştr ıslak klmasın

zaten yeterince üzülüyordum bebek tedavisinin hep olumsuz sonuçlanmasına üstüne bide bu çıktı

doktora gitmek çare olsa gideceğim fakat antibiyotik verip gönderiyorlar onlarda

anladım .o zaman internetten doğal yöntemler araştır inşallah şifa olur.

çok iyi anlıyorum seni canım çok acı veren durum :50: 2 su bardagı suyu kaseye dök 3 damla sirke damlat içine pamugu yada peçeteyi batır sil etrafını bide bol su iç .. fayda edicektir inaşallah bide sık sık duş al çamasırını sürekli degştr ıslak klmasın
fazla su içmiyordum bugün başladım içmeye
sirke derken elma sirkesi falan mı
akşam eve gidince deneyeyim bi
inşallah iyi gelir
çamaşırımı sık sık değiştiriyorum
kumaş bez kullanıyorum

Cok iyi anlıyorum seni.ılk defa geçenlerde 3 hafta geçit onun dişinda hep var

Cok iyi anlıyorum seni.ılk defa geçenlerde 3 hafta geçit onun dişinda hep var

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah iyileşiriz ve sorunsuz hamile kalabiliriz

fazla su içmiyordum bugün başladım içmeye
sirke derken elma sirkesi falan mı
akşam eve gidince deneyeyim bi
inşallah iyi gelir
çamaşırımı sık sık değiştiriyorum
kumaş bez kullanıyorum

elma siresini denemedim üzüm sirkesi denedim fark eder mi bilmiyorum canım :1: inşalllah hemen düzelirsin ama çok fayda ediyo mantar olunca enfeksyonda ...günde 2 defa kullan sabh gece yatmadan.

elma siresini denemedim üzüm sirkesi denedim fark eder mi bilmiyorum canım :1: inşalllah hemen düzelirsin ama çok fayda ediyo mantar olunca enfeksyonda ...günde 2 defa kullan sabh gece yatmadan.
anladım canım akşam eve gidince ilk iş bunu deneyeceğim
çok teşekkür ederim sana

elma sirkesi kullanın. ben sek sirkeyi makyaj pedine döküp siliyorum haftada iki kez. sorun olmasa bile sürün önlem amaçlı ph düzenler.
bolca yoğurt yiyin ama ev yoğurdu prebiyotikler mantarı yok ediyor.
bol su için günde 3 lt.
çamaşırınızı mutlaka ütüleyin buharlı bir şekilde.
sentetik çamaşırlar taytlar çoraplar giymeyin.
ilişki sonrası eğer bebek düşünmüyorsanız yatmayın gidip temizlenin.
kaloriferin üzerine vs oturmayın. o bölgenin sıcak ve nemli kalması artırır enfeksiyonu.
bazı geceler çamaşırsız uyuyun.
banyo sonrası özel bölgenisi kurulamak için özel bir havlunuz olsun. asla bornuzunuzla ya da saç havlusu ile genital bölgenizi kurulamayın.
haftada iki kez özel genital bölge sabunları kullanın. ben özellikle içeriğinde prebiyotik olanlar alıyorum. ama bunu her gün kullanmanın faydası yok.

bazı dr lar da 1 lt suya yarım çay bardağı elma sirkesini koyup taretlenin diyormuş.
ben pamuğa döküp siliyordum kolay oluyor.özellikle gece yatmadan silin ki tüm gece kalsın sirke.

bazı dr lar da 1 lt suya yarım çay bardağı elma sirkesini koyup taretlenin diyormuş.
ben pamuğa döküp siliyordum kolay oluyor.özellikle gece yatmadan silin ki tüm gece kalsın sirke.
önerileriniz için teşekkürler
ama şükürler olsun ki nası olduysa o şikayetlerim kalmadı gayet iyi ve rahatım
üstelik hiç bişey yapmadan oldu buda :)

sizce bu neden oluyor?

öncelikle geçmiş olsun canım bu benim uzun süredir uğraştığım bişeydi malesef çok sık mantar oluyorum. Mantarı geçen insanları gördüğümde adeta imreniyorum bide bebek istiyorum doğal olarak enfeksiyon bebeğin olmasını önlüyo. son olarak iki ay boyuncada senin yaşadığın yanmayı yaşamaya başlamıştım enfeksiyon yoktu ama ilişkiden sonra öyle bir anma oluodu ki tuvalete gitmeye bile korkuyodum dayanamıyodum çünkü. Ama enfeksiyon tam olarak geçmemiş oluyo doktor bile anlamıyo bunu. doktorum bana 1bardak sirkeyi suya kat otur içine dedi onu yapmadım ama burdaki arkadaşlardan biri vajinasını sirkeli suyla sildiğini öyle geçtiğini söyledi bende onu denedim ve inanamadım gerçekten geçti. ilk birkaç gün yaparken çok yandı bırakıp soğuk suya tutasım geldi ama dayandım gerçekten geçti ve hala da olmadı. bu arada mantardan sonra bende aşırı derecede kuruluk başladı ilişkilerde de zorlanıyodum bu yüzden onun içinde doktorum bana sedoxx diye bir jel verdi hem nemlendiriyo hemde enfeksiyonlara karşı koruyo diyo yeni kullanmaya başladım ama çok şükür oda işe yaradı :34:

Back