• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası yanma???

Spunethof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
39
5
36
24
Sevgilimle ilişkiye girdik ve baya zorladık üst üste. İlişkiden sonra idrarımı yaparken yanma oluştu sürekli tuvalete gitme, geçmeyen idrar hissi gibi şeyler var. Bu normal midir çğnkü daha 2. seferim alışkın olmadığım bir şey. Ve hastaneye girsem idrar tahlilinden vs anlaşılır mı bakirelik?

Sevgilimle ilişkiye girdik ve baya zorladık üst üste. İlişkiden sonra idrarımı yaparken yanma oluştu sürekli tuvalete gitme, geçmeyen idrar hissi gibi şeyler var. Bu normal midir çğnkü daha 2. seferim alışkın olmadığım bir şey. Ve hastaneye girsem idrar tahlilinden vs anlaşılır mı bakirelik?
Idrar yaparken yanmasi çok normal bende de öyle olmuştu. Tahlil olduğunda büyük ihtimalle anlaşılıyor diye biliyorum

Ya enfeksiyon kapmışsınız ya da sürtünmelerden dolayı acıyor. Doktora giderseniz idrar tahlilinden enfeksiyona bakarlar.Bakire olup olmadığınızı merak etmezler.

Alakası yoktur da ben korktuğum için sordum. 18yasındayım annemle falan gidersem tahlil sonuçlarından anlaşılır mı diye sordum. Veya başka bir işlem yapılıyor mu bu sırada anlaşılabilecek

Ya enfeksiyon kapmışsınız ya da sürtünmelerden dolayı acıyor. Doktora giderseniz idrar tahlilinden enfeksiyona bakarlar.Bakire olup olmadığınızı merak etmezler.
Bilmediğim için sordum çünkü annemle giderim büyük ihtimal hastaneye ve bakire olup olmadığımı öğrenemez değil mi?

Ne yapmışım tam olarak
Yazık daha 18 yaşındasn hadi kendine yaptın ailene nasıl yaptın.. Normalmiş gibi bide bununla alakalı soru soruyorsun ailen için üzüldüm. Allah kimseye senin gibi bir evlat vermesin
Ne yapmışım tam olarak pardon??? Sevişmek anormal bir durum mu tabi ki normal saçma saçma konuşmayın lütfen bilmediğim için soru sordum

Ne yapmışım tam olarak
Ne yapmışım tam olarak pardon??? Sevişmek anormal bir durum mu tabi ki normal saçma saçma konuşmayın lütfen bilmediğim için soru sordum
A a meşru bi durummuş gibi savunmaya bak. Sevişmenin tabiri caiz lakin nikahlı olmayan biriyle sevişmek caiz değil. Sizin gibiler yüzünden ne ahlak kaldı ne namus.. Kuzum yanlış yoldasın yapma yok ben yapicam diyorsan da bunu kimseyle paylaşma kimsenin ahlakıyla oynama.!

Ablacım ben neyin ne olduğunun farkındayım. Çok ciddi bir ilişkim var ve ailem biliyor. Benim sorduğum tek şey idrar tahlili sonucundan bakirelik anlaşılır mı? Bırak günahım benim boynuma yazılsın sen biliyorsan yardımcı olur musun bana?,
A a meşru bi durummuş gibi savunmaya bak. Sevişmenin tabiri caiz lakin nikahlı olmayan biriyle sevişmek caiz değil. Sizin gibiler yüzünden ne ahlak kaldı ne namus.. Kuzum yanlış yoldasın yapma yok ben yapicam diyorsan da bunu kimseyle paylaşma kimsenin ahlakıyla oynama.!

Zorlamaktan tahriş olmuş

Back
X