İLİŞKİ SONRASI VAJİNA YANMASI

justsimge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
76
30
32
Merhabalar ben kızlık zarı operasyonu geçirmiş biri olarak ilişki sonrası yanma oluyor.Eşimle biraz da fazla yükleniyoruz heralde ondan mı bilmem ama neden ilişki sonrasında çok yanma oluyor bilmiyorum.Birde kızlık zarı operasyonu geçirdiğimi bilmiyor acaba ne yapmalıyım.Söylesem mi?

Operasyo
Merhabalar ben kızlık zarı operasyonu geçirmiş biri olarak ilişki sonrası yanma oluyor.Eşimle biraz da fazla yükleniyoruz heralde ondan mı bilmem ama neden ilişki sonrasında çok yanma oluyor bilmiyorum.Birde kızlık zarı operasyonu geçirdiğimi bilmiyor acaba ne yapmalıyım.Söylesem mi?
Operasyonla alakalı olduğunu zannetmiyorum canım
Enfeksiyon mantar vs olabilir
Evlenmeden önce söylemen gerekmez miydi sence kızlık zarı operasyonu geçirdim diye
Nasıl karşılar neden oldu bilmem ama iyi bi evliliğin varsa huzurunu bozma derim
Yinede sen bilirsin tabi
Geçmiş olsun

Zaten evliliğim bozulmasın diye söylemedim.Sizler kızlık zarı operasyonu geçirenler o zaman neden o kadar zahmete giriyor.Yani anlayamıyorum böyle düşünen hem cinsleri ve ben yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum am onu seviyorum.

Zaten evliliğim bozulmasın diye söylemedim.Sizler kızlık zarı operasyonu geçirenler o zaman neden o kadar zahmete giriyor.Yani anlayamıyorum böyle düşünen hem cinsleri ve ben yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum am onu seviyorum.
Ne demek istediğini pek anlayamadım canim

Yani canım kızlık zarı ameliyatı geçirenler sence niye geçiriyor ?Biz mutluluğumuz için yaptık.Niye eşime söyleyip herşeyi mahvedeyim?

Yok canım sen söylesem mi bilmiyor yazmışsın ya ondan dolayi dedim evlenmeden once söyleseydin diye
Yoksa bi başkasını eleştirmek ne haddime kim hata yapmıyor ki insaniz hepimiz
Yanlış anlaşılma oldu sanırım
Tekrar geçmiş olsun

Hem söylesem mi diyorsun hemde niye soyleyeyim diyorsun önce bi tutarlı ol bence canım :KK66: soruna gelirsek sık cinsel ilişki de yanma yapar enfeksiyon mantar vs de gecirdiğin operasyonlada ilgili olabilir... yani bi çok ihtimal var en doğru dr ile gorusmen

ben hastalığımla ilgili dedim söylesem mi diye lütfen okuduğunuz anlayın

X