Gebeliğe Hazırlık iliski sonrasi sancı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
30
kızlar ben 4 aylık evliyim evlendigimiz gunden beri cocuk istedigimiz icin hic korunmadik bu ay adetimden sonraki 18 inci gundeyim dun gece iliskiden sonra adet olacakmis gibi sanci olmaya basladi uyudum sabah kaltim ve sancim hala devam ediyor kasiklarim agriyor ama ozellikle belimde bir agri var hic boyle birsey olmamisti en son doktor kontrolune gideli bir ay olmadi rahim ve yumurtaliklarin temiz demisti bana acaba simdi niye boyle oldum ki yumurtlama gec olmus ve iliski sonrasi bu nedenle sancim oluyor olabilir mi yoksa baska biseymidir hamile kalmayi cok istiyorum herseyden korkar oldum benim gibi biyle birseyyasayan var mi adetime daha 12 gun var acaba hamilelikle alakali birsey olabilir mi?

evet galiba kendimi dinler oldum biraz ama iliski sonrasi hic boyle ve bu kadar sancim olmamisti suan adet olacakmisim gibiyim :110:

Ben de de bir kac kez olmustu dr a gittim icerde yara varmış .Fitil kullandim gecti.

İlk zamanlar oluyor o ağrı canım, ben de 6 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum, her ilişki sonrası ve ertesi gün karnımda ağrı oldu, vücut yabancılıyor sanırım spermleri. Bir de yumurtlama ağrısı olabiliyormuş de öyle dedi bana, o ağrıyı duyunca ilişki yaşa dedi. Ama ilişkiden sonra da ağrım oluyordu yeni bitti daha.

8 aylık evliyim istediğim ay hamile kalamadım bu bahsettigin agrı da korunmayı bıraktıktan sonra sadece iki kere oldu, ikincisi iliskiden sonra olduğu için sanırım o ay tuttu hamileydim , kürtajla sonuçlandı maalesef. Böyle olduğu için kürtajdan sonra doktoruma sordum iliskiden sonra böyle bi agri oldu iki kere araştıralım normal mi dedim ama bana olabilir normal dedi yeni evli olduğum için sanırım, iyi bi doktordu bi sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum. Her agriyi da bu şekilde görmezden gelmemek lazım tabi, benimki normal olabilir ama herkeste aynı da olmayabilir bilemedim valla. Eğer her ay tekrarlamıyorsa normal olabilir , yumurtlama olabilir. Benim üst üste her ay olmadı çünkü

X