Bendede aynısı oldu bel agrısı çektim kasık agrısı ama normal dedilerArkadaslar merhaba yumurtlama donemindeyim. O gunu degerlendirdik 9 saat sonra sağ kasigimda bıçak saplanir gibi bir sanci batma hissediyorum. 2 gun oldu geçmedi yürurken ayaga kalkarken ve egilirken zorluk cekiyorum. Dollenme mi oldu acaba hala yumurtlama mi olmadi neden sizce??
Peki sizde neden olmustu? Benim agrilarda 3.gunum ve sebebi bilmiyorum.Bendede aynısı oldu bel agrısı çektim kasık agrısı ama normal dediler
3.gundur yumurtlama testini koyu goruyorum ve sag kasikta agrim var. Neye yoracagimi bilmiyorum. Ayni durumu yaşayıp sonucunda ne yasadiklarini ogrenmek istiyorum.Bana genelde olan bir şey, gebelik belirtilerine yazmışsınız, her şeyi gebeliğe yorup yıpratmayın kendinizi. Olabilir, insan anatomisi çok acayip. Konu açacak kadar endişe edecek bir şey değil.
Biz yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirdik sonrasında adet sancısı gibi oldu bel agrısı oldu özellikle çok oldu eğilip kalkamıyodum şuanda sol bacakta agrı ve kasıkta hafif agrı var adet olacakmışım gibiPeki sizde neden olmustu? Benim agrilarda 3.gunum ve sebebi bilmiyorum.
Aynı durumdayim. Yumurtlama gününü degerlendirdik. Ama eşim döllenme olmus olabilir dedi. Belki de 3 gundur yumurtlama testim de koyu cikiyor. Yumurtlama olmadi da ondan mi acaba bu agriBiz yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirdik sonrasında adet sancısı gibi oldu bel agrısı oldu özellikle çok oldu eğilip kalkamıyodum şuanda sol bacakta agrı ve kasıkta hafif agrı var adet olacakmışım gibi
Ovülasyon testini atabilirmisinizAynı durumdayim. Yumurtlama gününü degerlendirdik. Ama eşim döllenme olmus olabilir dedi. Belki de 3 gundur yumurtlama testim de koyu cikiyor. Yumurtlama olmadi da ondan mi acaba bu agri
Benm de oldu 1 hafta kadar surdu agrısı. Yururken otururken ilişki esnasında hep agrım vardı. Ben kistten süphelenmiştim. Şu an yok.Arkadaslar merhaba yumurtlama donemindeyim. O gunu degerlendirdik 9 saat sonra sağ kasigimda bıçak saplanir gibi bir sanci batma hissediyorum. 2 gun oldu geçmedi yürurken ayaga kalkarken ve egilirken zorluk cekiyorum. Dollenme mi oldu acaba hala yumurtlama mi olmadi neden sizce??
12,13 ve 14ünde koyu hep. 11i de 14ü gibi.Ovülasyon testini atabilirmisiniz
T çizgisi silikleşene kadar yaptınız mı12,13 ve 14ünde koyu hep. 11i de 14ü gibi.Eki Görüntüle 2760882
Bide günde kaç kere yaptınız12,13 ve 14ünde koyu hep. 11i de 14ü gibi.Eki Görüntüle 2760882
T siliklesmedi hala. Gunde 2 defa test yaptim 8 saat arayla.T çizgisi silikleşene kadar yaptınız mı
Keşke yapmasaydınız kafa karışıklığı olur öyle hergün aynı saatte yapsaydınız daha iyi olurdu 14 ünde çatlamış galiba çünkü t çizgisi silikleşmiş diğerine göre açık rengi isterseniz instagramda anneler soruyor sayfası var atın oraya bu testleri cevaplasınlarT siliklesmedi hala. Gunde 2 defa test yaptim 8 saat arayla.
E yumurtladığınız içindir o zamanbu kadar basit3.gundur yumurtlama testini koyu goruyorum ve sag kasikta agrim var. Neye yoracagimi bilmiyorum. Ayni durumu yaşayıp sonucunda ne yasadiklarini ogrenmek istiyorum.
3 gün sürer mi? Ilk defa oluyor bu agriE yumurtladığınız içindir o zamanbu kadar basit
Olabilir bence çok fazla takmayın yumurtlama olmadığı halde bende de birkaç gündür var birden giriyor acıyla inliyorum sanki içeriden bıçaklanıyormuş gibi, üşüttüğüm için olduğunu düşünüyorum çok takmamak lazım3 gün sürer mi? Ilk defa oluyor bu agri
Tesekkr ederimOlabilir bence çok fazla takmayın yumurtlama olmadığı halde bende de birkaç gündür var birden giriyor acıyla inliyorum sanki içeriden bıçaklanıyormuş gibi, üşüttüğüm için olduğunu düşünüyorum çok takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?