- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Bekar mısın çok pardon yaa :)Hayır benim yırtılmadı hiçde merak etmedim ne oldu diyeilişkiden sonra olduğu için o alaka olabilir mi
Hayır evliyim. Evliliğimle alakası yok zaten bu durumun neden bekar olayım ki :)Bekar mısın çok pardon yaa :)
Başka bi durum galiba neyse :)Hayır evliyim. Evliliğimle alakası yok zaten bu durumun neden bekar olayım ki :)
AlemsinnnBaşka bi durum galiba neyse :)
Evlenmiş olabilirsin ama o zarın hesabı verilecekHayır evliyim. Evliliğimle alakası yok zaten bu durumun neden bekar olayım ki :)
Dimi ama, yırtılmıyor işte kanamıyor napim yaniEvlenmiş olabilirsin ama o zarın hesabı verilecek
Wouuww çok şanslısın mezara bilem götürürsünDimi ama, yırtılmıyor işte kanamıyor napim yani
Bu libidoyla mezara götürmekWouuww çok şanslısın mezara bilem götürürsün
Bazı aileler kızları regl olduklarında aile arasında kutlama yapıyor onun yanında olduklarını hissettirmek adına. Bence davul zurna olmasa da aile arasındaki kutlama olayı çok adil. Bir gün kızım olursa bu tarz şeylerden iğrenmemesi gerektiğini öğreteceğim en önce, ki birine soru sorduğunda sadece o sorunun cevabının konuşulduğu, özel hayata burnun sokulmadığı bir ortam oluşturmaya katkım olsun. Konu sahibine de birkaç gün içinde ağrısı sızısı geçmezse doktora gitmesini öneririm. Doktorun direkt sorusunun cevabını verip gerisine karışmayacağını garanti edebilirim. Normal olan bu ya hani.Regli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...
:) Çok uykum vardı ondan öyle oldu galibaAlemsinnn
Bu yorumunuz banaydı sanırım tavrımın sebebini açıklamak istedimSimdi kimse burda igrendim havasina girmesin biz kadiniz ve ne igrenclikler goruyoruz yasiyoruz vucudumuzda dile dokmeyince pambik prinsesmi oluyorsunuz? Ben konu sahibine hamilemiyim baslikli bir yazi atarsin bir ay sonra demistim.. ki halada oyle cunku pek ciddiye almadin zar patlamasi olarak yorumladim durumu ama igreti igrenc birsey yok ortada..
Fake değildir belki. Kızlık zarı modeline göre de böyle olabiliyormuş. Uyku sersemi yanlış okumadıysam eğerBu yorumunuz banaydı sanırım tavrımın sebebini açıklamak istedim
1-konunun fake olduğunu düşündüm halende öyle düşünüyorum konu sahibinin yazım tarzından dolayı toz pembeye kadar yazmış
2-yinede konu sahibinin profiline baktım daha önce açtığı konu üniversiteye gitmek istemiyorum gb hatta okulu dondurması yönünde verilen fikire peki bunu aileme söylemeden nasıl yapabilirim demiş
Sizce bu akılda veya fikirde olan bi genç kızı ne kadar ciddiye almalı ailesinden bu kadar gizli saklı iş yapıyosa burda tepki almalıki en azından doktora gitmesi gb
Konu sahibi ortada yok aslında öyle biride yok ben bunu yazım tarzından hissettim siz benim yorumumu aldınız kadınlığımdan vücudumdan iğrendiğime kadar getirdiniz pesd
Yok yutanda çokmuş .Vajinaya atılacak fitili idrar yerine atanı duydu bu kulaklar, bir de doktora çemkirip verdiğin ilaç işe yaramadı tohhtuurr beeyy diye efeleniyorlar. Halkımız çok bilmiyor bilmeyeni yadırgamayıp öğretmek lazım.
Değilse de onun hak helalliği benim üstüme ama ben bu kafada olan bir genç kıza ciddi cevap vermek istemedim yazım tarzındanda iğrendimFake değildir belki. Kızlık zarı modeline göre de böyle olabiliyormuş. Uyku sersemi yanlış okumadıysam eğer
Ben kimsenin eski topiklerine bakmıyorum. Tabi dediğin bi bakıma doğru ama burda amaç sorulan sorulara bilgi dahilinde cevap vermek. Zaten konu açıp ortada olmayan konu sahipleri neden konu açar o da çok ayrı bi konu. İnsanlar konuyu anlayıp daha doğru cevap vermek adına soru soruyorlar ama cevapsız kalıyor sorular. Bende bakmış olsam geçmişe girip yorum yapma zahmetine bile girmezdim.Değilse de onun hak helalliği benim üstüme ama ben bu kafada olan bir genç kıza ciddi cevap vermek istemedim yazım tarzındanda iğrendim
Benim de kanamam olmadi gi. Acaba libido fazlaligi bundan mi kaynaklaniyorDimi ama, yırtılmıyor işte kanamıyor napim yani
Bilmem belkide koç burçlarına özgü birşeydirKonu sahibi muhtemelen zardir gelen parca. Yine de bi doktora gorun cunku karnim agriyor da diyorsun.
Benim de kanamam olmadi gi. Acaba libido fazlaligi bundan mi kaynaklaniyor
Benim size karsi saygisizlik bir niyetim yok bunu bilin oncelikle amaBu yorumunuz banaydı sanırım tavrımın sebebini açıklamak istedim
1-konunun fake olduğunu düşündüm halende öyle düşünüyorum konu sahibinin yazım tarzından dolayı toz pembeye kadar yazmış
2-yinede konu sahibinin profiline baktım daha önce açtığı konu üniversiteye gitmek istemiyorum gb hatta okulu dondurması yönünde verilen fikire peki bunu aileme söylemeden nasıl yapabilirim demiş
Sizce bu akılda veya fikirde olan bi genç kızı ne kadar ciddiye almalı ailesinden bu kadar gizli saklı iş yapıyosa burda tepki almalıki en azından doktora gitmesi gb
Konu sahibi ortada yok aslında öyle biride yok ben bunu yazım tarzından hissettim siz benim yorumumu aldınız kadınlığımdan vücudumdan iğrendiğime kadar getirdiniz pesd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?