İlişki sonrası pembe parça

Simdi kimse burda igrendim havasina girmesin biz kadiniz ve ne igrenclikler goruyoruz yasiyoruz vucudumuzda dile dokmeyince pambik prinsesmi oluyorsunuz? Ben konu sahibine hamilemiyim baslikli bir yazi atarsin bir ay sonra demistim.. ki halada oyle cunku pek ciddiye almadin zar patlamasi olarak yorumladim durumu ama igreti igrenc birsey yok ortada..

Benimde oyle oldu doktora gittik 15 gun iliski ye girmeyin dedi doktor canim hatta bi et parcasida kalmisti istiyosan ufak bi operasyonla alalim dedi sknti olmazsa kalsin dedim dogum zamani dusmustur zaten nedeni bazi kizlarda as gorulen kizlik modelindenmis kizligin ortasindada bi zar oluyormus az kesimde gorulurmus ondanmus
I

Regli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...
Bazı aileler kızları regl olduklarında aile arasında kutlama yapıyor onun yanında olduklarını hissettirmek adına. Bence davul zurna olmasa da aile arasındaki kutlama olayı çok adil. Bir gün kızım olursa bu tarz şeylerden iğrenmemesi gerektiğini öğreteceğim en önce, ki birine soru sorduğunda sadece o sorunun cevabının konuşulduğu, özel hayata burnun sokulmadığı bir ortam oluşturmaya katkım olsun. Konu sahibine de birkaç gün içinde ağrısı sızısı geçmezse doktora gitmesini öneririm. Doktorun direkt sorusunun cevabını verip gerisine karışmayacağını garanti edebilirim. Normal olan bu ya hani.

Bu yorumunuz banaydı sanırım tavrımın sebebini açıklamak istedim
1-konunun fake olduğunu düşündüm halende öyle düşünüyorum konu sahibinin yazım tarzından dolayı toz pembeye kadar yazmış
2-yinede konu sahibinin profiline baktım daha önce açtığı konu üniversiteye gitmek istemiyorum gb hatta okulu dondurması yönünde verilen fikire peki bunu aileme söylemeden nasıl yapabilirim demiş
Sizce bu akılda veya fikirde olan bi genç kızı ne kadar ciddiye almalı ailesinden bu kadar gizli saklı iş yapıyosa burda tepki almalıki en azından doktora gitmesi gb
Konu sahibi ortada yok aslında öyle biride yok ben bunu yazım tarzından hissettim siz benim yorumumu aldınız kadınlığımdan vücudumdan iğrendiğime kadar getirdiniz pesd

Fake değildir belki. Kızlık zarı modeline göre de böyle olabiliyormuş. Uyku sersemi yanlış okumadıysam eğer

Değilse de onun hak helalliği benim üstüme ama ben bu kafada olan bir genç kıza ciddi cevap vermek istemedim yazım tarzındanda iğrendim
Ben kimsenin eski topiklerine bakmıyorum. Tabi dediğin bi bakıma doğru ama burda amaç sorulan sorulara bilgi dahilinde cevap vermek. Zaten konu açıp ortada olmayan konu sahipleri neden konu açar o da çok ayrı bi konu. İnsanlar konuyu anlayıp daha doğru cevap vermek adına soru soruyorlar ama cevapsız kalıyor sorular. Bende bakmış olsam geçmişe girip yorum yapma zahmetine bile girmezdim.

Benim size karsi saygisizlik bir niyetim yok bunu bilin oncelikle ama Mavidenizz01 inde dedigi gibi insanlar yalan gercek konu aciyor insanlarda cevap yaziyor kendilerine kalmis gercekmi akillarinca oyunmu oynuyorlar ama bu kisi yalan soyluyorsa bile emin ol bilgilendirilen illaki birileri vardir burda yazmayan uye olmayan merak eden basina gelen okuyan birileri vardir enazindan onlara yardimci olmus oluruz. Yoksa milletin zari patlamis bana dert degil dedigim gibi sana tepki verme amacli yazmadim ama eger gercek disi biri aklinca sacmaliyorsa bile enazindan birileri faydalaniyordur.. kadiniz sonucta vucudumuzda birsuru gel gitler oluyor tiksiniyorum demek olmaz ole bir luksumuz yok ha varsada okumayiz yazilanlari geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…