• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası pembe parça

Regli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...
Bakın iğrenmem regl oluşundan ilişki yaşamasından bakireliğinden veya değilliğinden değil
PEMBE RENKLİ ET PARÇASINI doktor dışında kimse irdeleyemez irdelememeli anlatabildimmi

Bakın iğrenmem regl oluşundan ilişki yaşamasından bakireliğinden veya değilliğinden değil
PEMBE RENKLİ ET PARÇASINI doktor dışında kimse irdeleyemez irdelememeli anlatabildimmi
Neden
Buraya ne konular açılıyor,şöyle kıvamlı böyle sümükümsü akıntım var vs diye
Hamile olan üyeler,hamile olmak isteyen üyeler,hatta foto atan bile vardı
Neden kimse çıkıp onlara "yaaa açık yazmayın iğreniyorum.s" demedi
Nedenini ben söyleyeyim çünkü ikiyüzlüsünüz
Kadını yine deşen yeren kadın oluyor,ne yazık değil mi
İğrendiğiniz konular içinse önerim,sağ üstteki çarpı işareti

Neden
Buraya ne konular açılıyor,şöyle kıvamlı böyle sümükümsü akıntım var vs diye
Hamile olan üyeler,hamile olmak isteyen üyeler,hatta foto atan bile vardı
Neden kimse çıkıp onlara "yaaa açık yazmayın iğreniyorum.s" demedi
Nedenini ben söyleyeyim çünkü ikiyüzlüsünüz
Kadını yine deşen yeren kadın oluyor,ne yazık değil mi
İğrendiğiniz konular içinse önerim,sağ üstteki çarpı işareti
Bu konuda fake değilse ben bişey bilmiyorum öyle hissettim öyle yazdım size ne konu sahibi sizmisiniz
pempe renkli et parçası bana iğreti geldi yazdım benim yorumumda sizi zerre ilgilendirmez
Benimde size önerim yorum yapanları takip etmeyin kendi yorumunuzu yapın yeter

Son düzenleme:
Artı kızlık zarı hasar gördüyse görmüştür neden soruyor gidip onarılsın diyemi yoksa ilişki yaşadığı adama bak bakireyimi kanıtlamasımı gerekiyormuş

Peki :)

Bir de doktor dışında kimse irdelememeli ise neden ilk yorumda 'internet çağındayız arama motorundan aratsana' yazdınız o da ayrı bi çelişki.

Neyse başka yorum yapmayacağım iyi akşamlar.

18 yaşında bir genç kız 14-15 yaşında regl olduysa bunun regl olmadığını bilir
İlişki yaşadıysa kızlık zarı hasar görmüştür bunuda bilir
AMA PEMPE RENKLİ ET PARÇASI beni irite etti..bakın çoğunluk yorumlar konunun fake olduğu yönünde farkettinizmi
Artı kızlık zarı hasar gördüyse görmüştür neden soruyor gidip onarılsın diyemi yoksa ilişki yaşadığı adama bak bakireyimi kanıtlamasımı gerekiyormuş siz ne anladınız soru sormasının amacından merak ettim
Vajinaya atılacak fitili idrar yerine atanı duydu bu kulaklar, bir de doktora çemkirip verdiğin ilaç işe yaramadı tohhtuurr beeyy diye efeleniyorlar. Halkımız çok bilmiyor bilmeyeni yadırgamayıp öğretmek lazım.

Peki :)

Bir de doktor dışında kimse irdelememeli ise neden ilk yorumda 'internet çağındayız arama motorundan aratsana' yazdınız o da ayrı bi çelişki.

Neyse başka yorum yapmayacağım iyi akşamlar.
Çok merak ettim tüm yorumları okuyup beni neden seçtiniz
Eğer derdiniz yardım etmekse konu sahibiyle iletişime geçip elinden tutup doktora götürün bemimle bir derdinizmi var yada tartışmaksa niyetiniz ben yokum

Regli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...
Ben ebelik okuyorum bu kızlık zarı namustur diye bişey yok kız çocuklarının bebekken bezlerinden pislik kaçmasın diye zar varmış tamamen sağlık acısından inşaallah anlatabilmişimdir ya:) verdiğiniz örnekte çok mantıklı aslında, bir de suna çok kızıyorum erkekleri bu kadar sımartan yine kadınlar.

Benim tek takıldığım, profilinde lisans yazıp heleki güzel sanatlar gibi ( öyle hatırlıyorum) entelektüel bir alan yazıp, bu sorunun cevabını bilmemek. Yoksa kimin ne zaman kimle ilişki yaşadığı kişinin kendini ilgilendirir.

Ben ebelik okuyorum bu kızlık zarı namustur diye bişey yok kız çocuklarının bebekken bezlerinden pislik kaçmasın diye zar varmış tamamen sağlık acısından inşaallah anlatabilmişimdir ya:) verdiğiniz örnekte çok mantıklı aslında, bir de suna çok kızıyorum erkekleri bu kadar sımartan yine kadınlar.
ağzına sağlık.

ağzına sağlık.
Eğer o zar olmasaymıstı pislik organlara kadar gidebilirmiş türk gelenek ve göreneklerinde namus işte, ben aslında erkeklere kızmıyorum çünkü onları o kadar yücelten kadınlardır, zarı kim yırttıya onun olunuyor ya hani ne kötü tabirler var ya zar sayesinde erkekler kadınların sahibi oluyor işte bu kadarda aciziz kadın olarak ..

İlk ilişki değil de et parçasına takildim ben. Bi ara benden de öyle bi parça geldi adet vs değildi. Lavaboya girdim kalktığında klozete biber mi düşmüş diye baktım bi de ne alaka biber dedim :) eşimi çağırdım kv geldi onlar aldı poşetle baktı benim midem almadı bakamadım onlar da anlayamadı ne olduğunu. O an doktora götürüp göstermek gelmedi aklıma. Yani böyle parça gelebilir bayandan neden dalga geçildi onu anlamadım.

Konu sahibi ağrılarınız devam ediyorsa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Et parçası zardan kaynaklanabilir diye düşünüyorum. Ama yine de siz ihmal etmeyin bir görünün doktora.

Geçmiş olsun.

Back