Bakın iğrenmem regl oluşundan ilişki yaşamasından bakireliğinden veya değilliğinden değilRegli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...
NedenBakın iğrenmem regl oluşundan ilişki yaşamasından bakireliğinden veya değilliğinden değil
PEMBE RENKLİ ET PARÇASINI doktor dışında kimse irdeleyemez irdelememeli anlatabildimmi
Bu konuda fake değilse ben bişey bilmiyorum öyle hissettim öyle yazdım size ne konu sahibi sizmisinizNeden
Buraya ne konular açılıyor,şöyle kıvamlı böyle sümükümsü akıntım var vs diye
Hamile olan üyeler,hamile olmak isteyen üyeler,hatta foto atan bile vardı
Neden kimse çıkıp onlara "yaaa açık yazmayın iğreniyorum.s" demedi
Nedenini ben söyleyeyim çünkü ikiyüzlüsünüz
Kadını yine deşen yeren kadın oluyor,ne yazık değil mi
İğrendiğiniz konular içinse önerim,sağ üstteki çarpı işareti
Uuvvvv huwwww saygı duyuyorumKorkup yazmadım korksam böyle bi işe kalkışmazdım teşekkürler yorum için
Artı kızlık zarı hasar gördüyse görmüştür neden soruyor gidip onarılsın diyemi yoksa ilişki yaşadığı adama bak bakireyimi kanıtlamasımı gerekiyormuş
Bakın iğrenmem regl oluşundan ilişki yaşamasından bakireliğinden veya değilliğinden değil
PEMBE RENKLİ ET PARÇASINI doktor dışında kimse irdeleyemez irdelememeli anlatabildimmi
Vajinaya atılacak fitili idrar yerine atanı duydu bu kulaklar, bir de doktora çemkirip verdiğin ilaç işe yaramadı tohhtuurr beeyy diye efeleniyorlar. Halkımız çok bilmiyor bilmeyeni yadırgamayıp öğretmek lazım.18 yaşında bir genç kız 14-15 yaşında regl olduysa bunun regl olmadığını bilir
İlişki yaşadıysa kızlık zarı hasar görmüştür bunuda bilir
AMA PEMPE RENKLİ ET PARÇASI beni irite etti..bakın çoğunluk yorumlar konunun fake olduğu yönünde farkettinizmi
Artı kızlık zarı hasar gördüyse görmüştür neden soruyor gidip onarılsın diyemi yoksa ilişki yaşadığı adama bak bakireyimi kanıtlamasımı gerekiyormuş siz ne anladınız soru sormasının amacından merak ettim
Çok merak ettim tüm yorumları okuyup beni neden seçtinizPeki :)
Bir de doktor dışında kimse irdelememeli ise neden ilk yorumda 'internet çağındayız arama motorundan aratsana' yazdınız o da ayrı bi çelişki.
Neyse başka yorum yapmayacağım iyi akşamlar.
Ben ebelik okuyorum bu kızlık zarı namustur diye bişey yok kız çocuklarının bebekken bezlerinden pislik kaçmasın diye zar varmış tamamen sağlık acısından inşaallah anlatabilmişimdir ya:) verdiğiniz örnekte çok mantıklı aslında, bir de suna çok kızıyorum erkekleri bu kadar sımartan yine kadınlar.Regli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...
Sizinki biraz kişi kendinden bilir işi olmuş ne alaka korkupta yazdığıİlk ilişki sanırım evlilik dışı olan bi ilişki olmuş korkup yazdınız sanırım.
Bundan size ne ?İlk ilişki sanırım evlilik dışı olan bi ilişki olmuş korkup yazdınız sanırım.
ağzına sağlık.Ben ebelik okuyorum bu kızlık zarı namustur diye bişey yok kız çocuklarının bebekken bezlerinden pislik kaçmasın diye zar varmış tamamen sağlık acısından inşaallah anlatabilmişimdir ya:) verdiğiniz örnekte çok mantıklı aslında, bir de suna çok kızıyorum erkekleri bu kadar sımartan yine kadınlar.
bu ülkede herkes namus bekçisi :)Bundan size ne ?
Eğer o zar olmasaymıstı pislik organlara kadar gidebilirmiş türk gelenek ve göreneklerinde namus işte, ben aslında erkeklere kızmıyorum çünkü onları o kadar yücelten kadınlardır, zarı kim yırttıya onun olunuyor ya hani ne kötü tabirler var ya zar sayesinde erkekler kadınların sahibi oluyor işte bu kadarda aciziz kadın olarak ..ağzına sağlık.
Kadınlar kulübünün hakkını verebilirsin artık. :):):):):)merabalar
İlk İlişki sonrası toz pembe et gelmesi , hafif kanama ve karın ağrısı neden olur ?
Ay ne alaka sizde öyle mi oldu :)Zarın yırtılmıştır geçmiş olsun
Hayır benim yırtılmadı hiçde merak etmedim ne oldu diyeAy ne alaka sizde öyle mi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?