- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
Bence bu soruyu sorabileceği en doğru yerde. Niye bu kadar iğrendiniz ki ?Offf be yavrucum üniversite çağındasın internet çağındayız arama motorundan araştırsana
Birşey yaşamışsın burda sormanın ne anlamı var midem bulandı yaaa
18 yaşında bir genç kız 14-15 yaşında regl olduysa bunun regl olmadığını bilirBence bu soruyu sorabileceği en doğru yerde. Niye bu kadar iğrendiniz ki ?
Kanama bir iki güne durmazsa doktora gidin ciddi bir durum oluşabilir :/Evet baya
devam edense adet yada hastalik kanidir...Kanama bir iki güne durmazsa doktora gidin ciddi bir durum oluşabilir :/
Bir arkadaşımdan duymuştum aşırı zorlama sonucu, zarın da kalın olmasından ötürü günlerce kanaması durmamış birinin. Utanıyorum diye doktora da gitmemiş günlerce. En son götürdüklerinde dikiş atmak zorunda kalmışlar. Bu kızlık zarı yırtılma olayında oraki doku hasar görüyor ve yara oluşuyor. Bunun iyileşmesi de kişiden kişiye farklılık gösteriyor tabii. Yeni evlilerde hatta yaranın iyileşmesine izin verilmediği için iltihap kapabiliyor.O
devam edense adet yada hastalik kanidir...
Hastalik kani derken kist filan varsa patlayinca kanama yapabilir ve bazi enfeksiyonlarda kan gibi degilde boyle pembe yada kahverengi akinti lekelenme seklinde... o kadarini bilmiyorum ama zarar gorebiliyorsa demek kiBir arkadaşımdan duymuştum aşırı zorlama sonucu, zarın da kalın olmasından ötürü günlerce kanaması durmamış birinin. Utanıyorum diye doktora da gitmemiş günlerce. En son götürdüklerinde dikiş atmak zorunda kalmışlar. Bu kızlık zarı yırtılma olayında oraki doku hasar görüyor ve yara oluşuyor. Bunun iyileşmesi de kişiden kişiye farklılık gösteriyor tabii. Yeni evlilerde hatta yaranın iyileşmesine izin verilmediği için iltihap kapabiliyor.
Hastalık kanı derken ne demek istediniz anlamadım ama adet olsa anlardı bence.
Yok adet değilBir arkadaşımdan duymuştum aşırı zorlama sonucu, zarın da kalın olmasından ötürü günlerce kanaması durmamış birinin. Utanıyorum diye doktora da gitmemiş günlerce. En son götürdüklerinde dikiş atmak zorunda kalmışlar. Bu kızlık zarı yırtılma olayında oraki doku hasar görüyor ve yara oluşuyor. Bunun iyileşmesi de kişiden kişiye farklılık gösteriyor tabii. Yeni evlilerde hatta yaranın iyileşmesine izin verilmediği için iltihap kapabiliyor.
Hastalık kanı derken ne demek istediniz anlamadım ama adet olsa anlardı bence.
Artı kızlık zarı hasar gördüyse görmüştür neden soruyor gidip onarılsın diyemi yoksa ilişki yaşadığı adama bak bakireyimi kanıtlamasımı gerekiyormuş
Konu sahibi sizin kadar bakireliği dert etmemiş ki soru sormuş belki de gerçektir çoğu konu gibi fakeye benzemiyor18 yaşında bir genç kız 14-15 yaşında regl olduysa bunun regl olmadığını bilir
İlişki yaşadıysa kızlık zarı hasar görmüştür bunuda bilir
AMA PEMPE RENKLİ ET PARÇASI beni irite etti..bakın çoğunluk yorumlar konunun fake olduğu yönünde farkettinizmi
Artı kızlık zarı hasar gördüyse görmüştür neden soruyor gidip onarılsın diyemi yoksa ilişki yaşadığı adama bak bakireyimi kanıtlamasımı gerekiyormuş siz ne anladınız soru sormasının amacından merak ettim
Çok doğru söyledikleriniz, bazen insanların konularıyla ya alay ediliyor ya da ciddiye alınmıyor ama illa cvb vermek zorunda hissediyorlar nedense, konu sahibi gayet mantıjlı soru sormuş bunda irrite olacak bişey bence de yokİşin bu yönü beni zerre kadar ilgilendirmez. Nitekim kendisi bu yönde bi soru da sormamış. Ama hani internette arat demişsiniz ya ben buna istinaden söyledim. Biz şuan internet üzerinden konuşuyoruz ya hani.. Ben kadınsal sorularımı ne zaman aratsam en başta kk linkleri çıkar. Kimse buralarda bu soruları sormayacaksa ben arama motorunda ne bulacağım ?
Pembe et parçası beni irite etmiyor. Kadınım, bedenimi tanıyorum ve seviyorum. Ondan iğrenmiyorum.
Regli oluşumuzu davul zurna ile kutlayıp, boynumuza çeyrekleri dizselerdi iğrenmezdik galiba...Çok doğru söyledikleriniz, bazen insanların konularıyla ya alay ediliyor ya da ciddiye alınmıyor ama illa cvb vermek zorunda hissediyorlar nedense, konu sahibi gayet mantıjlı soru sormuş bunda irrite olacak bişey bence de yok
Korkup yazmadım korksam böyle bi işe kalkışmazdım teşekkürler yorum içinİlk ilişki sanırım evlilik dışı olan bi ilişki olmuş korkup yazdınız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?