• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlişki sonrası kasık ağrısıııııı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevgi0606

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
42
19
8
30
Kızlar lütfen yardımcı olun 2 seferdir ilişki sonrası inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum iki büklüm oluyorum bebek düşünüyoruz ve adetim 5 gün geçti gün içinde de ara ara kasık batmalarım oluyor bunları yaşayan var mı aranızda

Kızlar lütfen yardımcı olun 2 seferdir ilişki sonrası inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum iki büklüm oluyorum bebek düşünüyoruz ve adetim 5 gün geçti gün içinde de ara ara kasık batmalarım oluyor bunları yaşayan var mı aranızda
Test yaptınız mı?

Bende çok yaşıyordum. Kendimi kastıgımdan sanıyordum ama, sol yumurtalık ta kist çıkmıştı. Dr gözük derim. Ama diğer türlü de test yaptırabilirsin. Kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim çünkü. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerek ☺️

Bende çok yaşıyordum. Kendimi kastıgımdan sanıyordum ama, sol yumurtalık ta kist çıkmıştı. Dr gözük derim. Ama diğer türlü de test yaptırabilirsin. Kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim çünkü. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerek ☺
Ay canım benim ya inşallah kötü birşey yoktur da bende hamileyimdir ama ilişki sonrası o ağrı kafamı çok karıştırdı biraz araştırdım kist filan olabilirmiş korktum

Umutlandirmak istememde bende hamile olduğumu bilmiyorken ilişkide cok kötü kasigim ağrımıştı anlam verememistim sonra öğrendim ki hamileyim darısı size inşallah 🤗🤗

Ay canım benim ya inşallah kötü birşey yoktur da bende hamileyimdir ama ilişki sonrası o ağrı kafamı çok karıştırdı biraz araştırdım kist filan olabilirmiş korktum
Kist ama çikilota kisti oluyor. Benimki, 1 hafta da geçmişti fitiller ile, hemen sonrasında da hamile oldugumu öğrendim 🤭 inşallah seninde güzel haberlerini alırız🙏

Umutlandirmak istememde bende hamile olduğumu bilmiyorken ilişkide cok kötü kasigim ağrımıştı anlam verememistim sonra öğrendim ki hamileyim darısı size inşallah 🤗🤗
Ayyyy canım benim ya inşallah bende hamileyimdirr çok istiyorum 1 senedir ama bu ay işte adet olacağım günlerde sanki olacak gibi ağrılarım oldu şuan 5 gün geçti ara ara kasıkta batma oluyor

Test yapma şansım var ama o kadar çok negatif sonuç gördüm ki korkuyorum sanırım biraz 😊😊
Olsun en azından merakta kalmazsın için rahat eder hem hamilelik değilse hem kasik ağrısı hem adet gecikmesi kist falan olabilir allah korusun ona göre doktora gidersiniz

Back