İlişki Sonrası Kasık Ağrısı

Londoner_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
516
330
Merhabalar,

Çocuk calismalarina basladik.
Afedersiniz eşim içime bosaldiktan sonra kasiklarimda,yumurtaliklarimda ağrı ve batma oluyor. 2-3 gün sürüyor bu ağrı.
Daha önce böyle birşey yaşayan var mi? Benim her defasinda ağrı oluyor. Ama korunup iliskiye girdigimizde boyle bir agri olmuyor. Acaba sperme karsi bi alerjim mi var yoksa baska birsey mi? Ne bileyim bebek icin rahim kendini mi hazirliyor gibi. Kafamda deli sorular.

Aynısı bende bugün olmaya başladı sabah ilişki oldu şuan kasıgimda zonk lama ve batma var...bilemedim ben de sebebini

Benim her ilişki sonrasi oluyor ama 1 kac gün suruyor enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ama

Merhabalar,

Çocuk calismalarina basladik.
Afedersiniz eşim içime bosaldiktan sonra kasiklarimda,yumurtaliklarimda ağrı ve batma oluyor. 2-3 gün sürüyor bu ağrı.
Daha önce böyle birşey yaşayan var mi? Benim her defasinda ağrı oluyor. Ama korunup iliskiye girdigimizde boyle bir agri olmuyor. Acaba sperme karsi bi alerjim mi var yoksa baska birsey mi? Ne bileyim bebek icin rahim kendini mi hazirliyor gibi. Kafamda deli sorular.
spermin içinde bulunduğu sıvı da yani menide bir bakteri söz konusu olabilir yan etki yapan, bence doktora sormalısınız. bu arada bol şans inş çok beklemezsiniz bebişi.

bende 15 aralıkta adet oldum geri cekılme yöntemı kullandık ayın 26sında (doğurgan döneme denk geliyor dıye) ocagın 10unda adet olmam lazım ama sırtımda ve kasıklarımda şiddetlı ağrı var midem de kötü bişey varmıs gibi hıssedıyorm neden olabilir?ayrıca gögsümde mavı damarlar gözükmeye başladı neden olabilir

Spermin pH degeri rahimden farkli oldugu icin korunmasiz iliskiden sonraki bir kac gun bu tip sikintilar yasanabiliyor. Bu tamamen rahim ici florasinin degisimiyle ilgili. Ancak, enfeksiyon oldugu anlamina gelmez. Keskin bir koku-ki bu cogu zaman enfeksiyona isarettir, olmadigi surece, lekelenme olsa dahi ciddi bir sikinti degildir. Ayni problem bende de oluyor, iliski sonrasi kasik agrilari, pembe lekelenmeler vs, ama kiz kardesim doktor ve kesinlikle endiselenmemi gerektirecek bir durum olmadigini soyledi. Ama tabi dayanilmaz agrilariniz ve ozellikle agir kokulu akintilariniz varsa, doktora bir gorunmenizi tavsiye ederim.

X