- 13 Ocak 2020
- 44.412
- 166.801
- 33
Bak ben kabul ediyorum çok cahilim 7 yılda bi kere sevistik hatta aaa çocuk oldu aa sürpriz sen bana anlatbasit cinsel bilgileri bilmek için bu meslekte olmanız gerekmez ama sen bilirsin teyze byssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ben kabul ediyorum çok cahilim 7 yılda bi kere sevistik hatta aaa çocuk oldu aa sürpriz sen bana anlatbasit cinsel bilgileri bilmek için bu meslekte olmanız gerekmez ama sen bilirsin teyze byssss
Hele hele doktorum da dersin utanmadan sen şimdiO zaman bize görünmeye geldiğinizde tıbbi terimleri kullanın biz de halk ağzını öğrenmek zorunda değiliz teyze hadi yallahhhh
Evet ama para etmiyor. Kelebek etkisi deep penetrasyon falan bilmedikten sonra..Aa tarihçi misin
Ben de tarihçi olcaktım lisans bitti de dedim napiim meslekte sanki deep penetarasyon mu ögretçekler.Evet ama para etmiyor. Kelebek etkisi deep penetrasyon falan bilmedikten sonra..
Teyze bu yüzden cahilsin sevişmekle bilgili olunmuyor zaten ahahahha daha yazma bana küçük düşüyorsunuzBak ben kabul ediyorum çok cahilim 7 yılda bi kere sevistik hatta aaa çocuk oldu aa sürpriz sen bana anlat
Kökle:Bilgili yorumu bilgili insan yapar burayı da teyzeler sarmış Facebook gibi. Daha kökleme tabirini bilmeyip bi de üstüne dalga geçmişler tek tip sevişen insanlar her pozisyonu derin penetrasyon sanmışlar çok güldüm bi de bunlar çoluk çocuk sahibi ne yazık ki Türkiye’de cinsel bilgi bu kadar. Sen farklı pozisyonlar dene yazdığım şeyi dikkate al
Köklü medeniyetleri öğrenmek yerine köklemeyi bilseydik dalga konusu olmazdık..Ben de tarihçi olcaktım lisans bitti de dedim napiim meslekte sanki deep penetarasyon mu ögretçekler.
Tüm cinselliginizi öğrendik Allah razı olsunArada köklersin arada yarısı ile yaparsın sonra tekrar köklersin bir hızlanırsın bir yavaşlarsın falan ya ondan bahsediyorum bu direkt sürekli hızlı ve git gel esnasında fazla çıkmadan
Tatlım onun için bayağı bi tarafını yırtman lazım cinsel terapist ve psikiyatr bölümü için tıbbi eğitim alıyorsun o kafa da siz de yok yapılan yorumlardan da zeka seviyenizi gördüğüm kadarıyla ahahaha bir de tek başına yorum yapamıyorsunuz zavallılar hade yallah ötede geç dalgalarını 3 yaş dalgalarınıBen de tarihçi olcaktım lisans bitti de dedim napiim meslekte sanki deep penetarasyon mu ögretçekler.
Bence de saçma bi tabir ama özellikle erkekler bu tabiri çok kullanıyorKökle:
Ben ne alaka
Kız geberdim gülmekten psikyatr bölümu eved haklısın. Tibbi eğitimsiz o.Tatlım onun için bayağı bi tarafını yırtman lazım cinsel terapist ve psikiyatr bölümü için tıbbi eğitim alıyorsun o kafa da siz de yok yapılan yorumlardan da zeka seviyenizi gördüğüm kadarıyla ahahaha bir de tek başına yorum yapamıyorsunuz zavallılar hade yallah ötede geç dalgalarını 3 yaş dalgalarını
Küçük ve düşmek.. estağfurullah sizin meslekte herşey büyük ve dimdik ayaktadır. Böyle küçük ve düşen şeyler size yakışmıyor zaten boşverin..Teyze bu yüzden cahilsin sevişmekle bilgili olunmuyor zaten ahahahha daha yazma bana küçük düşüyorsunuz
Bebemden utandım kahkaha atamadım ama içimden yerlerde yuvarlanıyorumYine tam HD gözüme geldi
cuma cuma yapmayın ya koklemek falanArada köklersin arada yarısı ile yaparsın sonra tekrar köklersin bir hızlanırsın bir yavaşlarsın falan ya ondan bahsediyorum bu direkt sürekli hızlı ve git gel esnasında fazla çıkmadan
foruma yeni girdim bu tarz konularda hep alaycı yorumlar yapmışsınız ve hepiniz aynı anda yapıyor sizce bu ne kadar sağlıklı bir davranış :)Küçük ve düşmek.. estağfurullah sizin meslekte herşey büyük ve dimdik ayaktadır. Böyle küçük ve düşen şeyler size yakışmıyor zaten boşverin..
hahahahaYarısını bugün diğer yarisini sonra kullanıyorsun. Ertesi günde yetsin diye dhhd
Şimdi sana burda beyinle ilgili bir seminer verirdim de dışarı çıkıcam vaktim yok. Bak hayatım sen güya sağlıkçısın ya, limbik sistem ne işe yarar biliyorsundur. Bütün cinsellikle, yeme içme gibi içgüdüsel ve hayvani dürtülerin merkezi orası. Frontal lobu gelistirmedigin sürece hep oradaki skmsonik bilgilerle hayatını idame ettirirsin. Frontal lobun gelişmesi için bilgi ahlak erdem gibi hasletlerinin olması lazım ki o hayvani dürtüleri kontrol edebilesin. Sen şimdi bütün bu hasletlere sahip olan insanları hayvani durtulerle hayatlarını idame ettirmiyor diye alay konusu yaparak kendini ne duruma düşürdüğünun farkında bile değilsin..foruma yeni girdim bu tarz konularda hep alaycı yorumlar yapmışsınız ve hepiniz aynı anda yapıyor sizce bu ne kadar sağlıklı bir davranış :)
Eğitim fakültesi mezunusun sanırım. Neyse bi kenara bırakalım bunları. Bir sorum olacak sadece. Bu forumun amacı nedir?Şimdi sana burda beyinle ilgili bir seminer verirdim de dışarı çıkıcam vaktim yok. Bak hayatım sen güya sağlıkçısın ya, limbik sistem ne işe yarar biliyorsundur. Bütün cinsellikle, yeme içme gibi içgüdüsel ve hayvani dürtülerin merkezi orası. Frontal lobu gelistirmedigin sürece hep oradaki skmsonik bilgilerle hayatını idame ettirirsin. Frontal lobun gelişmesi için bilgi ahlak erdem gibi hasletlerinin olması lazım ki o hayvani dürtüleri kontrol edebilesin. Sen şimdi bütün bu hasletlere sahip olan insanları hayvani durtulerle hayatlarını idame ettirmiyor diye alay konusu yaparak kendini ne duruma düşürdüğünun farkında bile değilsin..