Ben de öyle düşünüyorum ama pembe renkli olması düşündürücüRegl başlangıcı olabilir mi acaba. Pek bilgim yok ama bence odur
İlk defa ilişki sonrası kanamam oldu ve rengi pembeydi. Yarın yapacağım teşekkür ederimAslında okuduğum kadarıyla regliye yakın oluyormuş sizinde tabi yerleşme kanaması olabilir. Bence yeniden testi tekrarlayın sabah ilk idrarla
Yerleşme ise yarın ki testte negatif sonuç alırsınız. Minimum 4/5 gün sonra değeriniz kan değerleri idrara geçiyor. En sağlıklısı kan testiİlk defa ilişki sonrası kanamam oldu ve rengi pembeydi. Yarın yapacağım teşekkür ederim
Yarın regl günüm diyelim 1-2 dün adet olmadım yine de beklemeli miyim?Yerleşme ise yarın ki testte negatif sonuç alırsınız. Minimum 4/5 gün sonra değeriniz kan değerleri idrara geçiyor. En sağlıklısı kan testiama bence onun için bile en az 3 gün bekleyin
Evet geç döllenme de öyle oluyor hemen idrara geçmez gecikme olsa bileYarın regl günüm diyelim 1-2 dün adet olmadım yine de beklemeli miyim?
Çok teşekkür ederimEvet geç döllenme de öyle oluyor hemen idrara geçmez gecikme olsa bile
Merhaba canım ne yaptın sonucun bellimiÇok teşekkür ederim
Henüz değil yarın regl günüm. Ama karın ağrısı vs başladı büyük ihtimalle olurum regl bakalımMerhaba canım ne yaptın sonucun bellimi
Bendede üç gün kaldı regl sancısı gibi ağrı giriyor geçiyor polikistik over varmış bide bende başlangıcı ama nasip herşeyHenüz değil yarın regl günüm. Ama karın ağrısı vs başladı büyük ihtimalle olurum regl bakalım
Doktorunuz kilo vs veriniz dedi mi?Bendede üç gün kaldı regl sancısı gibi ağrı giriyor geçiyor polikistik over varmış bide bende başlangıcı ama nasip herşey
Hayir demedi kafana takma dedi moralim bozuldu dedim niye bozuyon canım bozma moralini dediDoktorunuz kilo vs veriniz dedi mi?
Hayır rahim ağzınız çatlamıştır yerleşme çatlama günü sperm ve yumurta buluştuktan 7-12 gün sonra gerçekleşir.Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..
Bebek düşünüyoruz ve bu ayı değerlendirdik. Birkaç belirtim hamile olabileceğimi hissettirdi fakat reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şuan pek hamile olduğumu düşünmüyorum fakat reglime 2 gün var ve bugün birliktelik sonrası peçeteye açık pembe renkli kan geldi. Regl belirtim yok şuan normalde çok karnım ağrırdı. Sizce erken mi hasta oldum yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey bu mu?
Bence de takma hiçHayir demedi kafana takma dedi moralim bozuldu dedim niye bozuyon canım bozma moralini dedi
Benim de çatlamadan 14 gün sonra kanama geldi. Yerleşme kanaması değil midir bu?Hayır rahim ağzınız çatlamıştır yerleşme çatlama günü sperm ve yumurta buluştuktan 7-12 gün sonra gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?