• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası kahverengi akıntı yaşayanlar

MaTmAzEL95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
391
301
33
Herkese merhaba. Eşimle 3 aydır çocuk istiyoruz ama 2 ay başarısız oldu bu ay adetime 8 gün var ama yaklaşık 10 gündür kasıklarımda ağrı var bazen bacagima vuruyor göğüslerimde hassasiyet var dokunamıyorum adet belirtisi desem hic boyle olmazdi 2 3 gun kala hafif ağrı olurdu. 2 gun once peçeteyle bir iki damla pembe leke geldi ama 2 gündür yok daha. Dün de hemen ilişki sonrası peçeteyle sildiğimde kahverengi akıntı geldi bayağı. Bu tarz seyler yaşamış olanlar var mı hamilelik şansı var mı sizce siz neler yaşadınız?

Yaa gerçekten miii ınsaallah öyledir 🙏 sen nasıl yaşamıştın hamile misin simdi ☺
Yok hayır benim Allahım bağışlasın iki oğlum var başka çocuk düşünmüyorum :)
Aynı şekilde bacağa vuran kasık ağrısı vardı özellikle sağ kasığımda oluyordu ve kahverengi hafif pencereye gelen akıntı göğüs ucu hassasiyeti ve ucunun sızlamasi gibi şeylerden anlıyordum hamileliklerimi..Sizde inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin.

Yok hayır benim Allahım bağışlasın iki oğlum var başka çocuk düşünmüyorum :)
Aynı şekilde bacağa vuran kasık ağrısı vardı özellikle sağ kasığımda oluyordu ve kahverengi hafif pencereye gelen akıntı göğüs ucu hassasiyeti ve ucunun sızlamasi gibi şeylerden anlıyordum hamileliklerimi..Sizde inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin.
Allah bağışlasın ınsaallah ☺ bugün günlük pede 2 3 damla pembe akıntı gelmis ınsaallah düşündüğüm şeydir 🤗

Back