- 3 Haziran 2016
- 584
- 260
- 103
- 30
- Konu Sahibi limonlusodaaa
-
Reglim geceli on gun oldu hamile oldugumu dusunmuyorum ovulasyon testi yapiyorum olsa anlardim gibime geliyorBenim de kızıma hamile iken böyle bi sancim oldu ben hamile olduğumu bilmiyor dum ilişki oldu ve ben ağrıdan saatlerce kıvrandım az bi leke geldi dedim galiba adet olacağım ondan dir diye bence dikkat ed sen de
Akintim yok normalde agrim da yoktu iki gun ust uste iliskiden sonra olduEğer hala devam ediyorsa doktora gitmenizde fayda var. Korunmasız ve zorlayıcı bir ilişkiden dolayı olabilir, hamileysen olmuş olabilir...
Hala devam ediyor mu? Belki de vücudunuz yorulmuş, zorlanmıştır. Dinlendiğinizde geçeceğini düşünüyorum çünkü ilişki sonrası yaşanabiliypr ama sizinki çok sancılı olmuş ya o yüzden bir şey demeye çekiniyorum açıkçası. Yumurtlama zamanınıza göre ilişkiyi daha planlı yaşarsanız bebek sahibi olmanız daha da artıyormuş. Hergün değil de gün aşırı. Her gün yaşandığında sperm kalitesi de daha düşüyormuş.Akintim yok normalde agrim da yoktu iki gun ust uste iliskiden sonra oldu
Eger ilişkide fazla zorlama olduysa kist patlaması olmuş olabilr.büyük ihtimalle öyledir.kistten Rahime akan sıvı agrı yapıyordur.adetinizden sonra Yeni yumurta büyümeye baslıyor.10 gün yeterli bir süre zaten bunun için.bu ay catlayamamış kist olmuş olabilir.o kist ye patlamıştır.bi süre sonra geçer agrınız.ilk adetinizde rahatlarsınızHerkese merhaba. Ben 8 aylik evliyim cocuk dusunuyoruz birkac aydir korunmasiz birliktelik oluyor. Son birliktelikten bir saat sonra adet sancisi gibi belkide daha fazlasi dayanilmaz sanci cektim sabaha kadar agri kesiciyle hafifletip sabaha karsi zar zor uyudum. Hala agrim devam ediyor oksururken oturup kalkarken sanki rahmim yerinden cikacak. Basina boyle bir sey gelen varsa ne olur beni aydinlatin fikirlerinizi yazin. Doktor kontrolunu de yakin bir zamanda oldum kistim yok.
Kist olsa akinti ya da kanama yapmaz miydi?Eger ilişkide fazla zorlama olduysa kist patlaması olmuş olabilr.büyük ihtimalle öyledir.kistten Rahime akan sıvı agrı yapıyordur.adetinizden sonra Yeni yumurta büyümeye baslıyor.10 gün yeterli bir süre zaten bunun için.bu ay catlayamamış kist olmuş olabilir.o kist ye patlamıştır.bi süre sonra geçer agrınız.ilk adetinizde rahatlarsınız
Yumurtlama gunlerinde oldugumu bildigimiz icin degerlendirmek istemistik normal zamanda her gun iliski durumu olmuyor zaten . Aliskin olmadigim icin zorlanmis olabilecegini dusunuyorum sancim kismen gecti ama hala var oturup kalkarken ozellikle baski hissediyorumHala devam ediyor mu? Belki de vücudunuz yorulmuş, zorlanmıştır. Dinlendiğinizde geçeceğini düşünüyorum çünkü ilişki sonrası yaşanabiliypr ama sizinki çok sancılı olmuş ya o yüzden bir şey demeye çekiniyorum açıkçası. Yumurtlama zamanınıza göre ilişkiyi daha planlı yaşarsanız bebek sahibi olmanız daha da artıyormuş. Hergün değil de gün aşırı. Her gün yaşandığında sperm kalitesi de daha düşüyormuş.
Olmadim ultrasonla icten bakti doktor sadece çatalda baktirmadim korktugum icin. Adetim duzenli , ara kanamam akintim yok. Idrar yolu enfeksiyonum var ya o ya da zorlanma ihtimali ustunde duruyorum kendimi de korkutmak istemiyorum acikcasi icimi rahatlatmak icin konuyu actim belki yasamis olan vardir diyeRahim agzi yarasi da alt karinda agri yapiyor cnm yakinda muayne oldum demjssin ama spekulumla muayne olmadiysan anlasilmiyor
Hayır.kistten dolayı kanama nadir olur.normalde kanama olmaz.yarın bi doktora görünseniz daha sağlıklı olur sankiKist olsa akinti ya da kanama yapmaz miydi?
İdrar yolu enfeksiyonu kokusu alıyorum idrar testi yaptırın mutlaka . Bu konuda çok muzdarip biri olarak belirtileri buna yordum. Kendinizi sıcak tutun bol su için ve iliskiden sonra mutlaka tuvalet ihtiyacı görün . Doktora görünün mutlaka bazen ilerliyor hissettirmeden hemde. Bı de 8 aydır korunmuyorsunuz hamile kalmamissiniz bu normal gelmedi bana .Herkese merhaba. Ben 8 aylik evliyim cocuk dusunuyoruz birkac aydir korunmasiz birliktelik oluyor. Son birliktelikten bir saat sonra adet sancisi gibi belkide daha fazlasi dayanilmaz sanci cektim sabaha kadar agri kesiciyle hafifletip sabaha karsi zar zor uyudum. Hala agrim devam ediyor oksururken oturup kalkarken sanki rahmim yerinden cikacak. Basina boyle bir sey gelen varsa ne olur beni aydinlatin fikirlerinizi yazin. Doktor kontrolunu de yakin bir zamanda oldum kistim yok.
O zaman biraz daha bekleyin inşallah düşündüğümüz gibi zorlanmadandır. Geçmezse birkaç güne o zaman doktoru ihmal etmeyin derim. Ama bence geçecektr, ben zorlandığımda da oluyor ama dediğim gibi bu kadar şiddetli değil.Yumurtlama gunlerinde oldugumu bildigimiz icin degerlendirmek istemistik normal zamanda her gun iliski durumu olmuyor zaten . Aliskin olmadigim icin zorlanmis olabilecegini dusunuyorum sancim kismen gecti ama hala var oturup kalkarken ozellikle baski hissediyorum
1yıldan fazla hiçbir problemi olmadığı halde hamile kalamayanları biliyorum. Doktorlar 1yılı normal görüyor.İdrar yolu enfeksiyonu kokusu alıyorum idrar testi yaptırın mutlaka . Bu konuda çok muzdarip biri olarak belirtileri buna yordum. Kendinizi sıcak tutun bol su için ve iliskiden sonra mutlaka tuvalet ihtiyacı görün . Doktora görünün mutlaka bazen ilerliyor hissettirmeden hemde. Bı de 8 aydır korunmuyorsunuz hamile kalmamissiniz bu normal gelmedi bana .
E bı sorun varsa o bir yıl oturup sorunun büyümesini mı tercih edeceksiniz belki bilmediğiniz bir sıkıntı vardır her insan bir değil herkes kendine has evlendiği gece hamile kalan da var. doktorlar öyle diyor kesin bir şey değil bu aktif bir ilişki içinde 8 ay bence iyi bir süre bu süre zarfında doktor kontrolünde olmalısınız zaten . Sorun yoksa bir yıl normal ama sizin aktif bir sikayetiniz var şu anda bı baktirin derim ama yine de siz bilirsiniz tabiki , hamile kalmak istiyorsanız hamile kalmadan önce vitamin kullanmaya başlayın bunu da doktorunuza danışın derim .1yıldan fazla hiçbir problemi olmadığı halde hamile kalamayanları biliyorum. Doktorlar 1yılı normal görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?