• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliski sirasindaki beyaz akinti gebelige engelmi..lutfen yardim..

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhaba kizlar..affiniza siginarak yaziyorum..hamilelik dusunuyorum..ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bi auredir ilsiki sirasinda..beyaz iltihabimsi bir akinti oluyo..bunu yasayan varmi hic..vede bu gebelige engelmi..basindan bole bir rahatsizlik gecirenler..bilgi verebilirse cok sevinirimm

Merhaba kizlar..affiniza siginarak yaziyorum..hamilelik dusunuyorum..ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bi auredir ilsiki sirasinda..beyaz iltihabimsi bir akinti oluyo..bunu yasayan varmi hic..vede bu gebelige engelmi..basindan bole bir rahatsizlik gecirenler..bilgi verebilirse cok sevinirimm
Rahatsızlıktan kaynaklanmıyor o durum zevk aldigin icin geliyor gebeliğe engel değil gebeliğe engel olan seyler ilişki sırasında kayganlaştırıcı yağ gibi seyler kullanmak spermleri öldürüyormuş

Rahatsızlıktan kaynaklanmıyor o durum zevk aldigin icin geliyor gebeliğe engel değil gebeliğe engel olan seyler ilişki sırasında kayganlaştırıcı yağ gibi seyler kullanmak spermleri öldürüyormuş
Canim akintim beyaz ve sut gibi rengii..cok afedersin seffaf degil..oda beni korkutu ..bi doktora gitmeyi duaunuyorum buarada..

yok canm genel bi durum bu
Canim peki benim baya bi fazla oluyo cok afedersin sendede olemi..bazen ic camsinda olur ya lekelenme seklinde ..benim oyle degil..baya bi fasla sanirim bende..ama icimi rahatlattin ..tesekkur ederim canim

Canim peki benim baya bi fazla oluyo cok afedersin sendede olemi..bazen ic camsinda olur ya lekelenme seklinde ..benim oyle degil..baya bi fasla sanirim bende..ama icimi rahatlattin ..tesekkur ederim canim
Malesef bendede ayni gun icinde günlük ped kullaniyorum baska türlü rahat edemiyorum

Canim burdada karsilastikk..🤗🤗kuzum beyas sut gibi rengi seffaf degill
Evet evet biliyorum gerçekten normal 😊 akıntılar kokulu ve kesik kesik geliyorsa rengi yeşilimsi kahvemsi falan olunca sıkıntı var demek. Genelde iltihap falan olduğunda sari-yesil arası geliyor.hiiic korkma 😊

Back
X