Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende yeni evliyim üstelik vajinismustum yendim şükür ama o baskı olayı bende de oluyor makatta bile ağrı hissediyorum bazen özellikle p... hepsini alınca bide hızlı gitgel yapınca baskı daha fazla oluyor geçer diye bekliyorum geçen gece ben üstteyken denedik öyle fazla baskı olmadı azalıyo sanırım yavaş yavaş. inş. geçer.
Bende zaman zaman oluyor, nadir yani. Ama ben hep üşüttüğümden dolayı olduğunu düünüyorum. Çünkü banyo, balkon falan yıkadıysam oluyor Demek ki yumurtlama günlerinde de oluyo aklımda bulunsun.
Ben de aynı seyı yasıyorum fakat benim önde esimin arkada oldugu bir pozisyonda. Kusura bakmayın acık oldu ama anlatmak için bu sekılde tabir ettim. Gercekten anlatılamayacak derecede basınc hıssedıyorum öyle olunca.. Bende cok merak ediyorum nedenini