- 1 Temmuz 2009
- 1.229
- 5
- Konu Sahibi kelebeklikuzu
arkadaşlar ilişki sırasında bazen sağ yumurtalığımda baskı basınç hissi yaşıyorum. bu normalmidir sizce? aynı şeyi yaşayan varmı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim gebelik için bir ton ultrason idrar ve kan tahlili oluyorum.Kist olsa çıkarmıydı bu tahlillerde?
kist alttan muayeneyle bilinio diye biliyrm
ben daha yeni gitmiştim doktora muayne oldum temiz çıkmıştı. evliliğimin ilk zamanlarıda yaşıyordum bazen. o dönem daha sık doktora gidiyordum başka rahatsızlıklarımdan dolayı hiç kist çıkmamıştı.
bir iki ay sonra tekrar gidicem doktora bebek için ozaman belli olur kist durumu. ama yakın zamanda gittim muayne oldum hormon testlerimde yapıldı kistle ilgili sorunum çıkmadı çok şükür.
umarım da çıkmaz :Saruboceq:
kist yüzünden yaşayan arkadaşlar bu ağru süreklimi oluyor sizde yoksa bebli zamanlardamı ??
Bu basınç bendede oluyor ama sadece bir pozisyonda bunun pozisyonlaa alakalı olduğunu düşünüyorum.Benim sıkıntım ilişki başlangıcında acı hissediyorum.4 aylık evliyim.Hiç acısız olmadı şimdiye kadar.Bunun yüzünden ilişkiye girmek istemiyorum
sanırım benimde yumurtlama dönemim o yüzden oldu. beyaz şeffaf akıntım var ve kasık ağrım var bugün. dediğim gibi geçen ay muayne oldum ve hormon testlerim yapıldı temiz çıkmıştı. tekrar gidince kesin öğrenmiş olucam nedenini. şu an için ayşegülyıldızın söylediği gibi bir durumum var. inşallahh başka şey değildir.