ilişki sırasında yumurtalıkta baskı basınç

kelebeklikuzu

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.229
5
arkadaşlar ilişki sırasında bazen sağ yumurtalığımda baskı basınç hissi yaşıyorum. bu normalmidir sizce? aynı şeyi yaşayan varmı ??

evet canım ben de yaşıyorum bazen, genellikle yumurtlama dönemine denk geldiğinde sanırım yumurtlama hangi tarafta oluyorsa o tarafta basınç hissediyorum...

kızlar üzgünmm ama yumurtalığınızda kist olma ihtimali yüksek.çünkü aynı şeyi ben yaşadm ve kontrollerm sonucunda çikolata kisti olduğu ortaya çıktı.basınç ve ağrılarm ondanmş.5 aydr tedavi oluyorm daha ii gibiym 6.ay kontrolm var.sizdede vardr demiyorm ama bence acilen bi jinekoloğa görünün.riske atmayn.umarm benm gibi deilsinizdr ve herşy normaldr.. :KK43:

Bazı pozisyonlarda ben de benzeri şeyler yaşıyorum. Rahmin konumu ile ilgiliymiş dedi doktor. Bi muayene olun içiniz rahat etsin bence. Kist olma olasılığı da var çünkü.

Hamileyim gebelik için bir ton ultrason idrar ve kan tahlili oluyorum.Kist olsa çıkarmıydı bu tahlillerde?

bazı zamanlar bende yaşıyorum bu durumu.doktoruma sordum pko yüzündenmiş.yani kistten olabilir.
bencede bi muayene olun...

ben daha yeni gitmiştim doktora muayne oldum temiz çıkmıştı. evliliğimin ilk zamanlarıda yaşıyordum bazen. o dönem daha sık doktora gidiyordum başka rahatsızlıklarımdan dolayı hiç kist çıkmamıştı.
bir iki ay sonra tekrar gidicem doktora bebek için ozaman belli olur kist durumu. ama yakın zamanda gittim muayne oldum hormon testlerimde yapıldı kistle ilgili sorunum çıkmadı çok şükür.
umarım da çıkmaz :Saruboceq:
kist yüzünden yaşayan arkadaşlar bu ağru süreklimi oluyor sizde yoksa bebli zamanlardamı ??

ben daha yeni gitmiştim doktora muayne oldum temiz çıkmıştı. evliliğimin ilk zamanlarıda yaşıyordum bazen. o dönem daha sık doktora gidiyordum başka rahatsızlıklarımdan dolayı hiç kist çıkmamıştı.
bir iki ay sonra tekrar gidicem doktora bebek için ozaman belli olur kist durumu. ama yakın zamanda gittim muayne oldum hormon testlerimde yapıldı kistle ilgili sorunum çıkmadı çok şükür.
umarım da çıkmaz :Saruboceq:
kist yüzünden yaşayan arkadaşlar bu ağru süreklimi oluyor sizde yoksa bebli zamanlardamı ??

canım normal zamanda ağrı bile olmuyor adet gecikince anladım ben

Bu basınç bendede oluyor ama sadece bir pozisyonda bunun pozisyonlaa alakalı olduğunu düşünüyorum.Benim sıkıntım ilişki başlangıcında acı hissediyorum.4 aylık evliyim.Hiç acısız olmadı şimdiye kadar.Bunun yüzünden ilişkiye girmek istemiyorum

kızlar ben muayene oldum, zaten rutin olarak gidiyorum kontrollerime, öyle bi sorun yok...benimki her zaman ya da olur olmaz zamanlarda olmuyo yumurtlama zamanlarında oluyo yalnızca...zaten yumurtlama döneminde sadece ilişki sırasında değil gün içinde de sürekli o ağrı,basınç hissi oluşuyo...ilişki sırasında da o yüzden hissediyorum...onun dışındaki zamanlarda öyle bi sorunum yok...ama kelebeklikuzu nun durumunu bilmiyorum tabi...

Bu basınç bendede oluyor ama sadece bir pozisyonda bunun pozisyonlaa alakalı olduğunu düşünüyorum.Benim sıkıntım ilişki başlangıcında acı hissediyorum.4 aylık evliyim.Hiç acısız olmadı şimdiye kadar.Bunun yüzünden ilişkiye girmek istemiyorum

evet benimde yumurtlama dönemime denk gelirse eğer o zaman belirli pozisyonlar cok canımı yakıyo, onlar da genellikle yumurtalıkların yerçekimine karşı olduğu pozisyonlar oluyo, yani kadının üstte olduğu ya da arkadaşın tabir ettiği pozisyon gibi olanlar:) eğer sadece bir pozisyonda bu sıkıntıyı yaşıyorsanız, ama yumurtlama gibi belirli dönemlerde değil de sürekli oluyorsa o zaman belki yapısal bir durum söz konusudur, rahim pozisyonu, yumurtalıkların yerleşimi gibi...

sanırım benimde yumurtlama dönemim o yüzden oldu. beyaz şeffaf akıntım var ve kasık ağrım var bugün. dediğim gibi geçen ay muayne oldum ve hormon testlerim yapıldı temiz çıkmıştı. tekrar gidince kesin öğrenmiş olucam nedenini. şu an için ayşegülyıldızın söylediği gibi bir durumum var. inşallahh başka şey değildir.

sanırım benimde yumurtlama dönemim o yüzden oldu. beyaz şeffaf akıntım var ve kasık ağrım var bugün. dediğim gibi geçen ay muayne oldum ve hormon testlerim yapıldı temiz çıkmıştı. tekrar gidince kesin öğrenmiş olucam nedenini. şu an için ayşegülyıldızın söylediği gibi bir durumum var. inşallahh başka şey değildir.

hemen korkmaaaaaaaaa:))

ben de de olur agrı ,ozellıkle yumurtlama günlermde ve degısık pozısyonlarda..

öyle cok agrır kı sureklı kasıklarımı tutarım ,agrıdan acıdan bırsey anlamam zaten ..

esımde süreklı agrıyor mu acıyor mu demekten bırsey anlayamaz hehe :)

ben de gıttım doktora hersey temız cıktı ,kist fılan yok ben de sadece yumurtlama gunlerı degıl ara ara da agrır.. hemen korkma :)

X