- 4 Mayıs 2013
- 11
- 2
-
- Konu Sahibi pricedazzle7
Doktor yırtılma mı olmuş diyor peki? Kanamanın sebebi o muymuş? Doktorunuz spekulumla hiç muane etti mi sizi? Yırtılma olacak olsa o muane esnasında da olur diye düşünüyorum şahsen.merhabalar.. ben 4 aylık evlıyım. sadece 2 kere ilişkiye girebildik ancak 2 sindede acillik olduk dikişler atıldı ameliyatlık oldum. simdi 1 ay bekleme süremiz doldu kontrol ettiğimde hala dikiş var bu arada doktor kontrolünde ilişkilerimiz oldu 2.sinde doktor onayı ile ilişkiye girdik ancak üst pozisyona geçince vajinam tekrar yırtıldı ve tekrar acillik oldum kan seviyem 7ye düştübende vajınusmusda yok ama ilişkiye girince vajinam yırtılıyor. 3 doktara göründün bi sıkıntı göremediler böyle problem yasayanınız varmı ? şimdi ankarada tekrar gittim doktora ancak sebebinin enfeksiyondan olabileceğini dedi ancak her kadının enfeksiyon dönemi çok oluyor onlardada mı kanama oluyor. ankarada bildiğiniz iyi bir doktor varmı artık psikolojik olarak tekrar acillik olacakmışım gibi hissediyorum o kadar kötü ki
Evet yırtılmalar oluyor ve dikiş oluyor. Spekulumla kac sürekli yapıldı en küçük aparttan en büyüğü bile 3-4 kerede bayıldım zaten kan seviyesi düşük diye o acıya dayanamıyorum özele gittiğimde daha korkudan izin veremedim
Araştırayım bir teşekkürlerKonu hakkında bir bilgim yok şifalar diliyorum prof Nuray Bozkurt araştırıp yorumlarına bakabilirsiniz
Evet tabikide bebek yağı, okun cileklisi denedik doktor önerisiyle hemde kuruluk olsa bile bebek yağı çok etkili ama yine yırtıldı. aşırı dar dediler ilkinde zaten o apart ameliyat genişletti ikinci olaydan önce kontrole gitti 1 ay bekledk işte sıkıntı yok geniş iyileşmiş dedi ama yine oldi.İlk ilişkide yırtılmayı duymuştum ama böylesini hiç duymadım. Acaba cok mu kuru oluyorsunuz ? Kayganlaştırıcı vs denediniz mi?
Vajina ici sag ve sol kenarlar 5 cm 3 cm büyüklüğünde olmuştu ilki. Damara yakın yirtilmam olmuştu birdeÇok ilginç, ilk defa duydum böyle bir şey. Aşırı kanama mı oluyor acillik oluyorsunuz? Yırtılan kısım neresi ki af buyurun? Çok geçmiş olsun.
Ya doktor kontrol sende olur dedi o nu önerdi açıkçası ama bilmiyorum yapısal olarak olduğunu düşündüm ama doktorlar net birşey demiyor ve cidden psikolojik sıkıntımz çok oldu her lavaboda kan gelecek korkusu .. krem sürüyorum hala verilen hepsinde acaba bişi oldu korkusu. Özele gidiyoruz net sebep yok. Devlete gidiyoruz bi sıkıntı yok diyorlar tekrar sıra aldım ama Ankara'ya Yeni geldim araştırıyorum doktora soru Sor diyorum hala yanıt yok buraya yazdım belki yaşayan biri olmuşturO ne ya öyle , geçmiş olsun. Demekki o pozisyonda zorlamamanız gerekiyor belki de yapısal olarak. Ama hiç böylesini görmedim üzüldüm
Allah allah çok ilginçmiş o zaman. Vajina girişiniz dar demek ki diyeceğim ama öyle bir şey olsa doktor söylerdi zaten. Bu vajina genişletme operasyonları fln oluyor bir onu mu araştırsanız acaba?Ya doktor kontrol sende olur dedi o nu önerdi açıkçası ama bilmiyorum yapısal olarak olduğunu düşündüm ama doktorlar net birşey demiyor ve cidden psikolojik sıkıntımz çok oldu her lavaboda kan gelecek korkusu .. krem sürüyorum hala verilen hepsinde acaba bişi oldu korkusu. Özele gidiyoruz net sebep yok. Devlete gidiyoruz bi sıkıntı yok diyorlar tekrar sıra aldım ama Ankara'ya Yeni geldim araştırıyorum doktora soru Sor diyorum hala yanıt yok buraya yazdım belki yaşayan biri olmuştur
İşte sebebini bilsem yaparım ama doktorlar genişlik kısmı için suan iyi olduğunu söylediAllah allah çok ilginçmiş o zaman. Vajina girişiniz dar demek ki diyeceğim ama öyle bir şey olsa doktor söylerdi zaten. Bu vajina genişletme operasyonları fln oluyor bir onu mu araştırsanız acaba?