ilişki sırasında şiddetli ağrı

majezik aldıysan olmasın tabi. pedi dolduracak kadar geldiyse üstüne görme değildir diyorlar genelde. benimde antibiyotiği yarıladık ama bulaşıkları yerleştirirken yukarı uzandım sol kasığımda yine ağrı hissettim. acaba daha geçmedi mi cuma günü bitecek antibiyotiğim. pazartesi de doktora gideceğim bugün de adet günüm aslında ama artı eksi bir gün oynuyo bende.

Yu
yukarı uzandigimda bende çok olur sağ kasigimda ve gobegimde filan. Kaslar yukarı zorlandığı için kasılma ve çekme oluyor. Benim kanamalarinda maşallahı var. Baya yoğunum anlayacağın ") bi git bakalım doktora geçmiştir inşallah ya.

inşallah canım ya pazartesi randevum bakalım ne diyecek daktır

Canım bugün doktora gittim. iltihap geçmemiş. sol yumurtalığım hala yapışık rahmime. bir daha ilaç yazdı doktor ama almadım. yarın özele gideceğim bakalım ordaki doktor ne diyecek. devlet hastanesi çok kalabalık oluyor. alttan muayene enfeksiyon olduğu için belki de çok acıdı. doktor bu ne et mi var dedi sonra aaa dağıldı dedi bir baktım kan olmuş oturduğum yer. Üstelik doğru düzgün hiç bir şey anlatmadı. en son ne zaman adet gördün falan diye sordu sadece. morali çok bozuluyor insanın değersiz hissediyorsun böyle doktor önemsemeyince.

Bi git bakalım ne dicek. Merak ettim bende seni. Bugün yazacaktım sana misafirim vardı telefonu alamadım elime pek. Yazdığın iyi oldu. Doktor çok onemli gerçekten. En ufak surat ifadesi bile insanı yerle bir edebiliyor. Birde benim için doktor ayrı bir faktör. Çok çok çok daha titizim. Yumurtaliginin rahmine yapişik olması beni endişelendirDi pek bilgim yok doğrusu ama neden öyle olmuş ki.

Doktor hastanın sorduğu her soruya detaylı ve anlaşılabilir bir şekilde cevap vermesi gerekiyor. Doktor olmak yetmiyor yani. Bence. Anlayışlı ve güler yüzlü olması gerekiyor. Sen hangi hastaneye gittin. Doktorun kimdi çok merak ettim bak.

dün yazamadım canım ya çok yorgundum. dün özele gittim . on beş dakika kadar sürdü muayenem. doktora her şeyi anlattım. çok endişelendi önce. sonra baktı kamerayla falan baktı. enfeksiyon görünmüyor dedi. sol kasığımdaki ağrı aşağı indi ama geçmedi dedim. bir sıkıntın gözükmüyor dedi. yumurtalığım rahme yapışıkmış enfeksiyondan dedim. yapışık değil dedi. dünkü kanamayı sordum. tahrip olmuş yaran var krem yazayım dedi. çok ilginç ya... iki doktor ikiside birbirinden çok farklı şeyler söyledi. özeldeki doktora güveniyorum çünkü devlet hastanesinde muayenem çok kısa sürdü belki bir buçuk iki dakika anca baktı ayrıca kamerayla bakmamıştı. özeldeki doktorum antibiyotiğe de çok şaşırdı. çok ağır bir antibiyotik bu niye yazmış ki dedi.

işin özeti paran varsa kaliteli hizmet alıyorsun. iyiki özele gitmişim. ne enfeksiyon çıktı ne yumurtam rahme yapışıkmış boştan yere ağır antibiyotik alacaktım hem de üç paket. neyse de çok şükür atlattık. bundan sonra her zaman ikinci bir doktora da danışacağım her ne olursa olsun. ve de seneye Allah nasip eder de çocuk yaparsam şimdiden birikim yapmamız gerektiğini fark ettik.

doktoru da sormuşsun yazayım bak devlet hastanesinde yanlış teşhis koyduğunu düşündüğümüz zekiye aksüt.

doktoru da sormuşsun yazayım bak devlet hastanesinde yanlış teşhis koyduğunu düşündüğümüz zekiye aksüt.
Hay allah tezatlıga bak. Ne kadar farklı teshisler. Ama yapışık olmamasına çok sevindim çünkü bende korktum inan. Allah korusun . Hadi bakalım bunu da atattım allahin izniyle. Sevindim senin adına.

sağol canım çok şükür atlattık. bundan sonra ayakları üşütmek yok sıkı giyincem :)

arkadaşlar tekrar başlık açmak istemedim. iki doktordan biri enfeksiyon diğeri bir şeyin yok dediğinde annemi ziyarete gidince üçüncü bir doktorunda fikrini alayım dedim. bu doktorda enfeksiyon dedi. antibiyotik yazdı. fitil yazdı yine...

şimdi sorum şu olcak bir hafta önce korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve ertesi gün doktor ultrasonla bakarken yumurtalığın çatlamış dedi. aynı gün kan verdim. doktora ilişkiyi söylemedim ama yine de kanıma baktığı için kanda beta hcg 0,100 çıktı yani gebelik yok ama o kanı verdiğim gün yumurtladıysam ve sonrasında döllendiyse diye de aklıma takılmadı değil hani. yarın antibiyotik alıcam napim önce kan testi mi verim bilemedim.

Eğer bebek dusunuyorsan adetini bekle ondan sonra antibiyotik al derim ben. Öncesinden antibiyotik aldıysan gebe kalman zorlaşır tabi en iyisini Rabbim bilir ama yine de bi doktora danış derim ben :)

sağol canim sekiz gün var bata. çocuk da yoktu hesapta iste endise ediyor insan yine de . yoktur gebelik durumu muhtemelen yine de zayi olmasın öyle bir durum varsa . beklerim bir hafta sonrasında alırım antibiyotiği napim. püf kadın olmak zor zanaat azizim.

ama internette baktım gebelik belirtilerinin hiç biri yok. enfeksiyon belirtileri var biraz.

Yumurtan yakın zamanda catladiysa gebelik zaten adet tarihinden 2 gün önce başlıyor yani rahme yerleşiyor kanda da o zaman görünüyor. O yüzden dedim adetini bekle diye. Nasip bakalım ama Rabbim yazdıysa bebeğe zarar gelmesin diye icmezdim herhalde ben antibiyotigi. Sen içini rahat tut yine de dikkatli ol

sağol canim bunu bilmiyordum. gecikme olursa bi gün falan kan verip öyle başlarım.

Enfeksiyon kapmissin canım ilk başta öyle oluyor sonra akıntı sızıntı derken kaşıntılar başlıyor normaldir ilişki ye ara verin bikaç gün zaten Dr dan randevu almissin ilaç verir düzenli kullanmaya bak

sağol canim bunu bilmiyordum. gecikme olursa bi gün falan kan verip öyle başlarım.
Dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim :)) haber vermek istedim sana da :) rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…