yukarı uzandigimda bende çok olur sağ kasigimda ve gobegimde filan. Kaslar yukarı zorlandığı için kasılma ve çekme oluyor. Benim kanamalarinda maşallahı var. Baya yoğunum anlayacağın ") bi git bakalım doktora geçmiştir inşallah ya.majezik aldıysan olmasın tabi. pedi dolduracak kadar geldiyse üstüne görme değildir diyorlar genelde. benimde antibiyotiği yarıladık ama bulaşıkları yerleştirirken yukarı uzandım sol kasığımda yine ağrı hissettim. acaba daha geçmedi mi cuma günü bitecek antibiyotiğim. pazartesi de doktora gideceğim bugün de adet günüm aslında ama artı eksi bir gün oynuyo bende.
Bi git bakalım ne dicek. Merak ettim bende seni. Bugün yazacaktım sana misafirim vardı telefonu alamadım elime pek. Yazdığın iyi oldu. Doktor çok onemli gerçekten. En ufak surat ifadesi bile insanı yerle bir edebiliyor. Birde benim için doktor ayrı bir faktör. Çok çok çok daha titizim. Yumurtaliginin rahmine yapişik olması beni endişelendirDi pek bilgim yok doğrusu ama neden öyle olmuş ki.Canım bugün doktora gittim. iltihap geçmemiş. sol yumurtalığım hala yapışık rahmime. bir daha ilaç yazdı doktor ama almadım. yarın özele gideceğim bakalım ordaki doktor ne diyecek. devlet hastanesi çok kalabalık oluyor. alttan muayene enfeksiyon olduğu için belki de çok acıdı. doktor bu ne et mi var dedi sonra aaa dağıldı dedi bir baktım kan olmuş oturduğum yer. Üstelik doğru düzgün hiç bir şey anlatmadı. en son ne zaman adet gördün falan diye sordu sadece. morali çok bozuluyor insanın değersiz hissediyorsun böyle doktor önemsemeyince.
Doktor hastanın sorduğu her soruya detaylı ve anlaşılabilir bir şekilde cevap vermesi gerekiyor. Doktor olmak yetmiyor yani. Bence. Anlayışlı ve güler yüzlü olması gerekiyor. Sen hangi hastaneye gittin. Doktorun kimdi çok merak ettim bak.Canım bugün doktora gittim. iltihap geçmemiş. sol yumurtalığım hala yapışık rahmime. bir daha ilaç yazdı doktor ama almadım. yarın özele gideceğim bakalım ordaki doktor ne diyecek. devlet hastanesi çok kalabalık oluyor. alttan muayene enfeksiyon olduğu için belki de çok acıdı. doktor bu ne et mi var dedi sonra aaa dağıldı dedi bir baktım kan olmuş oturduğum yer. Üstelik doğru düzgün hiç bir şey anlatmadı. en son ne zaman adet gördün falan diye sordu sadece. morali çok bozuluyor insanın değersiz hissediyorsun böyle doktor önemsemeyince.
Hay allah tezatlıga bak. Ne kadar farklı teshisler. Ama yapışık olmamasına çok sevindim çünkü bende korktum inan. Allah korusun . Hadi bakalım bunu da atattım allahin izniyle. Sevindim senin adına.doktoru da sormuşsun yazayım bak devlet hastanesinde yanlış teşhis koyduğunu düşündüğümüz zekiye aksüt.
Eğer bebek dusunuyorsan adetini bekle ondan sonra antibiyotik al derim ben. Öncesinden antibiyotik aldıysan gebe kalman zorlaşır tabi en iyisini Rabbim bilir ama yine de bi doktora danış derim ben :)arkadaşlar tekrar başlık açmak istemedim. iki doktordan biri enfeksiyon diğeri bir şeyin yok dediğinde annemi ziyarete gidince üçüncü bir doktorunda fikrini alayım dedim. bu doktorda enfeksiyon dedi. antibiyotik yazdı. fitil yazdı yine...
şimdi sorum şu olcak bir hafta önce korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve ertesi gün doktor ultrasonla bakarken yumurtalığın çatlamış dedi. aynı gün kan verdim. doktora ilişkiyi söylemedim ama yine de kanıma baktığı için kanda beta hcg 0,100 çıktı yani gebelik yok ama o kanı verdiğim gün yumurtladıysam ve sonrasında döllendiyse diye de aklıma takılmadı değil hani. yarın antibiyotik alıcam napim önce kan testi mi verim bilemedim.
Enfeksiyon kapmissin canım ilk başta öyle oluyor sonra akıntı sızıntı derken kaşıntılar başlıyor normaldir ilişki ye ara verin bikaç gün zaten Dr dan randevu almissin ilaç verir düzenli kullanmaya bakarkadaşlar üç yılı geçti evliliğim. son beş gündür sol kasığımda şiddetli ağrı hissediyordum. ilişki sırasında önce sol kasığımda şiddetli ağrı hissettim. ertesi gün jinekologtan randevu aldım. haftaya çarşambaya anca verdiler randevuyu. sonraki gün tekrar ilişki sırasında çok şiddetli ağrı yaşadım. benim ağrı eşiğim yüksektir epey. ama ilişki bittikten sonra yarım saat kıvranıp ağladım ve gece taksi çağırıp acile gidecektik o kadar ağrıdı yarım saat sonra hafifledi bugün ise hapşurunca yürürken çok az ağrım var. internete baktım enfeksiyon yazıyor. ve daha bir sürü kötü şey miyom falan da olabilirmiş inşallah yoktur da sizin başınıza geldi mi daha evvel böyle bir şey ya da duydunuz mu daha evvelden. yardımcı olursanız sevinirim.
Dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim :)) haber vermek istedim sana da :) rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallahsağol canim bunu bilmiyordum. gecikme olursa bi gün falan kan verip öyle başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?