• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sırasında şiddetli ağrı

miraysu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
784
Puanlar
103
arkadaşlar üç yılı geçti evliliğim. son beş gündür sol kasığımda şiddetli ağrı hissediyordum. ilişki sırasında önce sol kasığımda şiddetli ağrı hissettim. ertesi gün jinekologtan randevu aldım. haftaya çarşambaya anca verdiler randevuyu. sonraki gün tekrar ilişki sırasında çok şiddetli ağrı yaşadım. benim ağrı eşiğim yüksektir epey. ama ilişki bittikten sonra yarım saat kıvranıp ağladım ve gece taksi çağırıp acile gidecektik o kadar ağrıdı yarım saat sonra hafifledi bugün ise hapşurunca yürürken çok az ağrım var. internete baktım enfeksiyon yazıyor. ve daha bir sürü kötü şey miyom falan da olabilirmiş inşallah yoktur da sizin başınıza geldi mi daha evvel böyle bir şey ya da duydunuz mu daha evvelden. yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar üç yılı geçti evliliğim. son beş gündür sol kasığımda şiddetli ağrı hissediyordum. ilişki sırasında önce sol kasığımda şiddetli ağrı hissettim. ertesi gün jinekologtan randevu aldım. haftaya çarşambaya anca verdiler randevuyu. sonraki gün tekrar ilişki sırasında çok şiddetli ağrı yaşadım. benim ağrı eşiğim yüksektir epey. ama ilişki bittikten sonra yarım saat kıvranıp ağladım ve gece taksi çağırıp acile gidecektik o kadar ağrıdı yarım saat sonra hafifledi bugün ise hapşurunca yürürken çok az ağrım var. internete baktım enfeksiyon yazıyor. ve daha bir sürü kötü şey miyom falan da olabilirmiş inşallah yoktur da sizin başınıza geldi mi daha evvel böyle bir şey ya da duydunuz mu daha evvelden. yardımcı olursanız sevinirim.

Bende aynı şeyden muzdariptim. Sürekli şiddetli adet sancisi çekiyor gibiydi. Hatta ara ara yürürken aniden bıçak sokması gibi bi ağrı girip beni iki büklüm ediyordu. Ve genelde dizlerini karnıma çektiğimde çok rahatlıyordum. Ha geçti ha gececek diye baya bi bekledim. Baktım oluyor adet sonrası hemen acilen doktora gittim. Enfeksiyon olduğunu söyledi. İlacını verdi allaha şükür bir haftada kurtuldum. günde 3 antibiyotik ve 1 vajinal fitil. 3. Gün o ağrıdan eser yoktu. Sende de büyük ihtimal enfeksiyon var. Rabbim daha büyük acılar. Göstermesin ayrıca çok geçmiş olsun

teşekkür ederim.bende de aynen yürükende ara ara bıçak sokması gibi oluyor. çarşamba doktora gideceğim cumartesi üçüncü gün olur. demek büyüklerimiz boşuna dememiş kızım ayağını sıkı giy diye.

Aynen öyle canım büyükleri dinlemek lazım :) :) taşa oturma filan :)

teşekkür ederim.bende de aynen yürükende ara ara bıçak sokması gibi oluyor. çarşamba doktora gideceğim cumartesi üçüncü gün olur. demek büyüklerimiz boşuna dememiş kızım ayağını sıkı giy diye.
Naptin canım gittin mi doktora. Ağrın nasıl oldu

çarşamba günü randevum canım hafifledi bayağı ağrım yine de göstereceğim doktora komşum maydanoz suyu iç dedi onu deniyorum bu ara bakalım devlet hastanesi böyle işte canım ya bi hafta sonrasına anca veriliyo randevu

çarşamba günü randevum canım hafifledi bayağı ağrım yine de göstereceğim doktora komşum maydanoz suyu iç dedi onu deniyorum bu ara bakalım devlet hastanesi böyle işte canım ya bi hafta sonrasına anca veriliyo randevu
Ben özele gittim 1 hafta sonraya randevu verebilirim deDi. Bende doktorun sekreterin baglamalarini istedim. Acil durumum var çok ağrım var yarın sehır dışına çıkmam gerekiyor dedim tamam gelin sıra alın ama 1 saat bekleyebilirsiniz dedi tam 55 dk bekledim halbuki sehir dışına filan gitmeyecektim. Maydanoz suyu iyi gelir bak. Açılma yapar rahatlatır ama etkisi 24 saat sonra başlıyor. Bilgin olsun.

çok bekletmişler yaf. kendi paramızla rezil oluyoruz artık. yarını bekleken iyileştim mi ne ağrım da kalmadı sanki. yine de hazır almışken randevuyu gideyim. hem simır testi mi ne varmış ben üç yıldır hiç doktora gitmedim. arkadaşlarım her sene yaptırıyorlarmış.

çok bekletmişler yaf. kendi paramızla rezil oluyoruz artık. yarını bekleken iyileştim mi ne ağrım da kalmadı sanki. yine de hazır almışken randevuyu gideyim. hem simır testi mi ne varmış ben üç yıldır hiç doktora gitmedim. arkadaşlarım her sene yaptırıyorlarmış.
Doktor o testi bana da yaptı muayene esnasında tabi +75 TL daha vermek durumunda kaldım. Allaha şükür birseyim cikmadi. Yumusak bi fırça gibi birşey var onu rahim ağzına sürüyor. Örneği de cam gibi birşey var ona suruyor falan filan. Can yakan bişey değil. Bi çok arkadaşım endiselenmisti de öyle korkulacak bindurum değil anlamadım bile örneği alırken. Sende doktora gidince yaz bak merak ederim :* :)

sabah doktora gittim canım. enfeksiyon çıktı. antibiyotik yazdı. on gün sonrasında tekrar gel alttan muayene yapacağım dedi. sanırım o zaman test yapar. o kadar kalabalıktı ki derdimi zor anlattım doktora. eşim alıp gelecek ilaçları biri antibiyotik ama diğerleri ne acaba 4 tane yazdı. internette o kadar olumsuz kötü şeyler yazmışlar ki çok şükür bi antibiyotikle geçecek bir şeymiş. :dua:

sabah doktora gittim canım. enfeksiyon çıktı. antibiyotik yazdı. on gün sonrasında tekrar gel alttan muayene yapacağım dedi. sanırım o zaman test yapar. o kadar kalabalıktı ki derdimi zor anlattım doktora. eşim alıp gelecek ilaçları biri antibiyotik ama diğerleri ne acaba 4 tane yazdı. internette o kadar olumsuz kötü şeyler yazmışlar ki çok şükür bi antibiyotikle geçecek bir şeymiş. :dua:
Hadi geçmiş olsun canım benim korkulacak birşey yok. Doktor bana ilaç kullandigim için bana korunmami söylemişti. Ben bebek istediğim için ilacı bırakır bırakmaz doktora koştum. Bebis faaliyetlerine devam kararı aldık. Şu son 2 haftadır sag göğsüm şişti. Ucuna dokunamıyorum. Belki ilaçlardan belki adet olcam belki hamileyim ama ilaç kullandım ya hamile kalmam çok zor bu ay. Napcam bilemedim. Şuan ikisine çok acıyor ama sağ daha şiş.

ay hadi inşallah güzel haberlerini de alırız canım. olabilir bebiş belirtileri arasında göğüs şişmesi yazıyor pek çok kişi. bakalım. biz kredi ödüyoruz daha önümüzdeki yıl anca bebek yapacağız. Rabbim hayırlısını nasip etsin. dileyene anne olmayı nasip etsin inşallah. :KK46::KK46::KK46:

ay hadi inşallah güzel haberlerini de alırız canım. olabilir bebiş belirtileri arasında göğüs şişmesi yazıyor pek çok kişi. bakalım. biz kredi ödüyoruz daha önümüzdeki yıl anca bebek yapacağız. Rabbim hayırlısını nasip etsin. dileyene anne olmayı nasip etsin inşallah. :KK46::KK46::KK46:
Rabbim size de yardım etsin güzelim. Rabbimin hediyesi bu evlatlar. Allahım bu hediyeye nail olmayi nasip etsin. Vatana millete müslümanliga hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Eger bir durum olursa olumlu yada olumsuz yazcam sana ;)

İnşallah canım. Olumlu haberlerini alırız en kısa zamanda. :KK28::KK28::KK28:

Naptın canım var mı bebiss :KK49:
Yok canım sabaha karşı hasta oldum :/ ama 2 gün önce gece 3 te inleye inleye sancıyı uyandım 6 ya kadar uyuyamadım. Sonra hiç birşey olmadı. İşte bugün de adet oldum. Bu ay da başaramadık. :) nasip bakalım. Önümüzdeki aylara bakicaz :) :)

adetini takip et canım. normalden farklıysa üstüne görüyor olabilirsin. uykudan uyandıracak sancı boş değildir. doktora da sor bir sancını küçükse daha belki yerleşiyordur. adetse de canını sıkma Rabbim nasip eder inşallah vakti değilmiş demek ki :anne:

adetini takip et canım. normalden farklıysa üstüne görüyor olabilirsin. uykudan uyandıracak sancı boş değildir. doktora da sor bir sancını küçükse daha belki yerleşiyordur. adetse de canını sıkma Rabbim nasip eder inşallah vakti değilmiş demek ki :anne:
3. Gündeyim şuan. Kanama da nolmal seyrinde. Mümkünse üstüne adet görmeyim çünkü majezik sag kolum şu günlerde. :) o beni uyandıran ağrı 3-4 ayda bir olur ama bu ağrı adetten 2 gün önce olunca dikkatimı çekti. Bekleyip gorecegiz ;)

Back