İlişki sırasında oluşan ilginç durum

ninio

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
500
645
53
Kızlar merhaba, iki gündür ilişkiye girerken kıyır kıyır bir ıslanma yaşıyorum. Evet ıslanma var ama kaygan değil ve can sıkıcı bir durum. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım araştırıyorum ancak hiçbir bilgi edinemedim. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
Normalde hep ıslandığımda kaygan olurdu gayet sorunsuz yaşardık ilişkimizi böyle olunca hoş olmuyor.
Bu arada gebelik düşünüyorum ve deniyoruz. Acaba tuttu da ıslaklığımı etkiledi falan mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Kuruluk o sanırım herkeste ara ara oluyor . On sevismeyi uzun tutun bence ve kendinizi o işe verin kafa olraakta

Kuruluk o sanırım herkeste ara ara oluyor . On sevismeyi uzun tutun bence ve kendinizi o işe verin kafa olraakta
Kuruluk mu emin olamıyorum çünkü inanılmaz bi ıslaklık var yani ikimizde farkındayız sadece kaygan değil çok tuhaf

Kuruluk mu emin olamıyorum çünkü inanılmaz bi ıslaklık var yani ikimizde farkındayız sadece kaygan değil çok tuhaf
Belki yumurtlama günün gelmis o yüzden oluyordur değişiyor bazılarının ki su gibi bazilarin yapış yapış salya gibi o yüzden bu islaklikla ilişkiye devam edin hamile kalmak için iyi fırsat

Onu da akıntı ve ateş takibi ile gözlemliyorum. Yumurtlama geçmiş olması lazım ama tabii belli de olmuyor :/

Islak ama kayganlık olmaması durumu aslında bahsettiğiniz o ıslaklık mantar akıntısı olabilir mi? Sadece hamileliğimde böyle birşey yaşadım bende akıntısı ilişkiye girmediğin zamanda da su gibi oluyor çünkü benim aklıma o geldi..

Teşekkür ederim cevaplar için kızlaaarr

Girmediğim zamanda olmuyor ıslaklık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…