Konuyu tam anlamadım ama hassasiyet var dokunamiyorum diyor çatlak falan filan var demiyor kremlik bir durum yok benceEmzirdikten sonra göğüs ucu çatlamalarını önlemesi için annelerin kullandığı göğüs ucu bakım kremleri var eczaneden bu tür kremler alıp kullanabilirsiniz
Görüntüde bi şey yok görünmüyor ama çok acı oluyo dokununcaKonuyu tam anlamadım ama hassasiyet var dokunamiyorum diyor çatlak falan filan var demiyor kremlik bir durum yok bence
Doktora görünun benceGörüntüde bi şey yok görünmüyor ama çok acı oluyo dokununca
Eşimle hiç alakası yokEşinize biraz yavaş olun diyebilirsiniz.
erkek değilim sadece yeni evli ve acemiyim özür dilerimAy sen de senin konuların da bir tuhaf. En dar vajina seninki en emilen meme seninki anlamadım ki niye bu kadar anlatmayı seviyorsun cinsel hayatını ? Başka konu açmamışsın sanki dünyan seks etrafında dönüyor erkek misin ondan da emin olamadım zaten üzgünüm ama çok saçma. Herkes bir şekilde sorun anlatıyor vs tabi ki burası onları konuşmak için bir platform ama senin koyduğun başlık bile ergen erkekten geliyor sanki. Bu kadar mı azgınsın gerçekten
Eşiniz emmiyo mu?Eşimle hiç alakası yok
erkek değilim sadece yeni evli ve acemiyim özür dilerim
Vallahi billahi değilimBaşlık ben erkegim diye bagiriyor