iliski sırasında kondom iceride kaldı iliskiden sonra 1 saay geçmeden ella kullandım gebelik riski var mı

yaseminnyilmazzzz92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
36
11
21
eşimle ilişki sırasında kondom kullandık ancak en sonda kondom cikmis ve icimde kaldı esimde biraz bosalmis iliski sirasında ben üstteydım esim isr alttaydı fark ettikten hemen sonra 1 saat icinde ella ictim hamile kalma ihtimalim var mıdır

eşimle ilişki sırasında kondom kullandık ancak en sonda kondom cikmis ve icimde kaldı esimde biraz bosalmis iliski sirasında ben üstteydım esim isr alttaydı fark ettikten hemen sonra 1 saat icinde ella ictim hamile kalma ihtimalim var mıdır

Oldukça düşük bir risk ama asla olmaz demek doğru değil sanırım. Çıkarırken dikkatli davranmadıysanız, içinizde sperm kaldıysa ella bile kullanmış olsanız %100 korumuyor

Evet o zaman gerçek çok çok düşük milyonda falan bir ihtimal, neredeyse imkansız. Ella regli geciktiriyor yani ilk kez kullanıyorsanız bilginiz olsun. Birkaç ay düzensizlik vs olabilir, boşuna stres yapmayın.
çok teşwkkür ederim cevabınız için ella hakkında pek cok yorum okudum inanın onlar yüzünden kullandıgıma üzüldüm bazı kişilerdr cok fazla yan etki yapmis umarım bende de öyle olmaz

X