• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliski sirasinda kasik agrisi

simurpog

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
83
20
3
Kizlar merhaba regl gunum belirli olmadigi icin tarih soyleyemiyorum ancak 3 gundur bel agrim vardi ve iliski sirasinda kasiklarimda cok aci hissettim hamilelikten kaynakli olabilir mi yoksa regl olacagim icin mi agriyor.

Kizlar merhaba regl gunum belirli olmadigi icin tarih soyleyemiyorum ancak 3 gundur bel agrim vardi ve iliski sirasinda kasiklarimda cok aci hissettim hamilelikten kaynakli olabilir mi yoksa regl olacagim icin mi agriyor.
bunun kesin sebebini bilemiyorum ama benim de perşembe günü regl günüm benimde ağrım oluyor kasıklarımda sanırım regl yakın olduğu için oluyor bu

İkiside olabilir. Regl yaklaşırken de olur hamile isen uterus büyüdüğü için yine rahatsız edici bir ağrı yaşayabilirsin.

Back