İlişki sırasında kanama? Gebelik varsa zararı olmuş mudur?

kivircikbimuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
252
92
98
29
Arkadaşlar selam, bileniniz olabilir forumdan yazdıklarımla. 1.5 senedir bebek istiyoruz. Ancak halen olmadı. Bu ayda yine pazartesiden beri yumurtlama dönemim olduğu için düzenli ilişkiye devam ediyoruz. Salı akşamı pik gördüm çarşamba çatladı ovulasyon testine göre. En son çarşamba ve bugün ilişki oldu. Çarşambadan önceki ilişkide yoktu ama çarşamba ve bugünkü ilişkide kanamam oldu. Bu arada benim zaten ilişkilerimizin neredeyse yarısında kanamam oluyor. Adet sonrası veya hemen öncesi olsa adet diyeceğim, kuruluk olsa tahriş oldu diyeceğim ama acı ağrı yanma herhangi birşey yok. Smear de verdim, doktor ışıkla muayene de etti herhangi bir yara tahribat yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Hatta son 2 seferdir o kadar kanadı ki üzerimize bulaştı, hem rahatsız edici de birşey ama çözümünü bulamadım. Bir yandan da kafamda ‘acaba gebelik oluşmuştu da zarar mı verdik o yüzden mi kanama oldu’ sorusu var. Eğer gebelik varsa zararı olmuş olabilir mi bu kadar erken dönemde, ya da siz benzer durumu yaşadıysanız çözüm bulabildiniz mi 🙈 resmen ilişki konforunu çok çok düşürüyor bu kanamalar 🤦🏻‍♀️ bu arada uzun süreli de devam etmiyor, ilişki esnasında kanama oluyor sonra geçiyor devam etmiyor 🤷🏻‍♀️

Başka bir doktora daha görün istersen canım kan gelmesi için bi yerin kesilmesi falan lazım sonuç olarak

Saülıklı bir gebeliğe bir etkisi olmaz ilişkinin. Ama kanamanın peşine düşün başka bir doktordan daha görüş alın.

Bende de her ilişkide kanama oluyordu doktor polip var demişti, hamileliğe de engel oluyor bu polip demişti başka bir doktora daha görünün bence

Başka bir doktora daha görün istersen canım kan gelmesi için bi yerin kesilmesi falan lazım sonuç olarak
Bir kaç farklı doktor görmüştü ama kimse böyle bişey söylemedi, henüz de gebelik hiç oluşmadığı için başka bir doktora gidicem 2 hafta sonra, ona gittiğimde bu durumdan da detaylı bahsedeyim teşekkür ederim 🙏🏼

Bende de her ilişkide kanama oluyordu doktor polip var demişti, hamileliğe de engel oluyor bu polip demişti başka bir doktora daha görünün bence
Öyle mi, bende de belki gebelik oluşmama sebebi böyle bişey olabilir, bu zamana kadar 3 farklı kadın doğumcuyla çalıştım hepsi de görmediyse gerçekten pes, peki sizdeki polip ultrasonla mı anlaşılmıştı?

Saülıklı bir gebeliğe bir etkisi olmaz ilişkinin. Ama kanamanın peşine düşün başka bir doktordan daha görüş alın.
Evet ben de kanamadan rahatsızım, her seferinde acaba bi sorun mu var diye düşünüp araştırıyorum. Bi sonraki doktor randevumda detaylı sorucam bu durumu teşekkür ederim 🙏🏼

Back