İLİŞKİ SIRASINDA KANAMA !!!! Fikirlerinizi Bekliyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi alore
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
74
1
36
İstanbul
selam arkadaşlar, çok ciddi bi problemim var, ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum... sizlerden fikir bekliyorum.
Daha bir kaç aylık evliyim, evliliğimin ilk gecesi beklemediğim bi zamanda sanırım stresten dolayı hasta olmuşum ve malum hastalığım bitine kadar eşimle yakınlaşamadık, hastalığım bitince eşimle ilk denememizde kendmi çok kastım ve ertesi 4 gün boyunca kanamam oldu, kadın doktoruna gittim ve doktor parmakla muayene yaptı ilk defa başıma böyle bişey geldiği için çok huylandım ve bende tik gibi oldu
doktorun verdiği sakinleştiriciyi kullanarak bikaç kere daha deneme yaptık ve her defasında kanama korkumdan dolayı benm ağlamalarımla bitti girişimlerimiz...

Eşim den allah razı olsun çok anlayışlı fakat o da sıkıldı artık
bundan bi ay önce bi uzmana başvurdum ve vajinusmus tedavisi gördüm, 8 seans sürdü ve süre uzadıkça bende iyice bıkkınlık oldu, tedavim iyiye gidiyor gibiydi ama maddi konular devreye girdi ve uzmanla bu tarz maddi konuların konuşulması benim ona karşı olan güvenimi sarstı ve tedaviye devam edemedim, kendi çabalarımla aşabileceğime inanmaya başladım...
artık eskisine göre çekincelerim kalmadı ve çok daha rahattım, her defasında kendim teklif ediyordum fakat ilişkiye her denemem de vajinamdan 3 veya 4 gün boyunca kan gelmesi beni çok yordu...
kadın doktoruna gitmek de istemiyorum ve ne yapacağımıda bilmiyorum...
Lütfen bana yardımcı olun, tecrübesi olan arkadaşlar bu kanamalar neden olabilir acaba? normal mi yoksa anormal bi durumun belirtisimidir???

tekrar bir doktora gitmeni tavsiye ederim öncelikle.......ne olursa olsun kendini farketmeden kasıyorsan tahriş oluyorsa kanama olabilir ama bu çok az bir kanamadır tabi.ihmal etme durumunu aynen anlat doktora inşallah düzelirkendini daha da sıkma düşünerek

Eltimde de var aynı sorun her ilişkide kanaması oluyor...
Dr rahmin darlığından ve kasmandan oluyor demiş...
Tabi kuruluk da bir etken olabilir...
Dr'a gitmekten çekinme sağlığın önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…