Öncelikle merhaba.
Bu sorun ara ara benimde başıma geliyor. Gerçekten çok can sıkıcı bi durum. Araştırmalarıma göre bu durum hormonal ve herhangi bi sağlık sorunu değil.
Benim dönem dönem dk hapı kullanmışlığım var. Ve farkettimki hap kullandığım dönem ıslanma normal seviyede. Zaten bu dertte hormonlardan kaynaklı. Bu hapta hormonları etkilediği için ıslanmayıda etkilemesi gayet normal bence. 1.5 senedir falan kullanmıyordum dk hapı ilk başlarda normaldi sonra zamanla aşırıya çıktı ıslaklık yine. Bugün tekrar başladım hapa eminim ki işe yarayacak yine. Hap dışında bi çözümü var mı diye baya bi araştırdım tongat madura denen ürünü bile denedim. Bu durumdan baya yakınanı gördüm o yüzden tavsiye vermek istedim.
Dk hapi normalde kuruluk yapiyor, bende öyleydi yani. Demekki sizde de azaltmış. Bence çok dert edecek birşey değil ama eğer çok takiyorsaniz jinekoloğa danışın belki hormon testi yapıp ilaç önerir
Dk hapi normalde kuruluk yapiyor, bende öyleydi yani. Demekki sizde de azaltmış. Bence çok dert edecek birşey değil ama eğer çok takiyorsaniz jinekoloğa danışın belki hormon testi yapıp ilaç önerir
Dert edilcek değil gibi görünüyo ama inan büyük sıkıntı. Partnerin memnun kalmıyo sen bişi hissetmiyosun afedersin her yeriniz ıslanıyo.
Doktorlarca bu bi problem değil onun için verebilicekleri bişey yok. Bunun için gitsem normal der yollarlar baya araştırdım çünkü netten. Sağol bu arada tavsiyen için
Dert edilcek değil gibi görünüyo ama inan büyük sıkıntı. Partnerin memnun kalmıyo sen bişi hissetmiyosun afedersin her yeriniz ıslanıyo.
Doktorlarca bu bi problem değil onun için verebilicekleri bişey yok. Bunun için gitsem normal der yollarlar baya araştırdım çünkü netten. Sağol bu arada tavsiyen için