- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 28
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
doğum kontrol hapı falan kullanıyor musun?Lutfennnnnnnnn bilgi verebilecek kimse yok muuu
kuruluk var mıLutfennnnnnnnn bilgi verebilecek kimse yok muuu
Hayır aksine anne olmak istiyorumdoğum kontrol hapı falan kullanıyor musun?
kuruluk olabilir ama bi doktora görünün geçmezseMerhaba ben 2 aylık evliyim düzenli bi ilişki hayatım var ama son 2 gündür ilişki esnasında vajina nin girişinin hemen arkasındaki bi bölümde bıçak saplanmış gibi bi acı oluyo dayanılmaz bir acı devam edemiyorum sonrasında da 20 dk kadar genitalbölgenin tamamında yanma hissi oluyo sebep ne olabilir
Hayır ama ilk zamanlar ilk zamanlardaki gibi bi islaklik da olmuyokuruluk var mı
Yorumunuz için teşekkür ederimcanım kuruluk oluyorsa ön sevişme süresini uzatabilirsiniz :) eşinde nazik davranırsa bi sorun olmaz :)
rica ederimYorumunuz için teşekkür ederim
Anne olmak da istiyorsan doktora görünmende fayda var canım. Enfeksyon varsa kuruluğa ve acıya sebep oluyordur, boşuna işkence çekme. Doktora git fitil ve ilaçla geçer.Hayır aksine anne olmak istiyorum
Teşekkür ederimAnne olmak da istiyorsan doktora görünmende fayda var canım. Enfeksyon varsa kuruluğa ve acıya sebep oluyordur, boşuna işkence çekme. Doktora git fitil ve ilaçla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?