ilişki sayısını tutturmayanların paylaşım alanı

tombixsx11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
82
0
46
merhaba kızlar bu konuyu açtım ama benden baska kimde böyle bir sorun var bilemiyorum benim eşim hiç meraklı degıl zorlayıncada olmuyor hani denesem saki olacak gibi geliyor varmı bildiğiniz yollar?:kedi:

Kendi aranızda konuşuyormusunuz canım?Neden eşin böyle davranıyo diye.ona göre gerekirse terapi gibi yardımlar alsanız.

canım aynı sorun bende de var. benim eşimde yumurtlama günlerimde strese giriyor ve bazen olmuyor. bende onu cok zorlamıyorum. çünkü kendini o zaman kötü hissediyor. canım streslisin yorgunsun önemli değil diyorum. üzerlerine pek gitmemek lazım.

Son düzenleme:
cıscıbıldak soyunun gocanızın yanına uzanın kızlar, sonrası gelsin bebişlerrrr...zemuszemuslmaz:

fikfikçibaşından tavsiyeler..

aynı sorun bende de var canım ya hani arada bir yapalım demesem eşim hiç yanaşmıyor yumurtlama dönemim olduğunu hissettiğimde de zorla birlikte olmaya çalışıyoruz o da olmuyor tabi gerçi ben de istemiyorum artık bebek bebek diye düşünürken insanın sevişesi gelmiyor bir bebek yapabilsek hiç sevişmeyeceğiz galiba

iş göreve dönüşünce gerçekten yapası gelmiyor insanın. erkekler içinde çok zor. geçen ayki ilişki günlerinden sonra eşim 1 hafta yanıma uğramadı. ne olduğunu sorduğumda " dr bugünlerde ilişkiye girin demedi ki " dedi. artık nasıl şartlanmışşa düşünün artık..

aslında hata bizde kızlar yok yumurtlama günü yok test yaptım falan..aslında hiçbişey sölemeden başka yoldan adamı baştan çıkarıp o gün ilişikiye giricez..adamlarda zorunluluk hissetmicek..biz hemen bugün illa olacak bebek olcak diye yapışıyo adamlara...hoş ben 4 senedir evliyim hala utanıyom adamdan!!!!

bence yurmurtlama gününüzü eşlerinize söylemeyin ozaman metazori içinde hissedip yapmıyorlar
evde o günlerde daha sseksi kıyafetler giyebilirsiniz tabi yinde şartlamamak lazım :)

aynen ben de :))) gerçi ne zaman ben yaklaşsam olmaz. illa kendi istiycekki olsun. bizim zorla bile olmuyo. şu günlerde sık olması lazım diyorum adam oralı değil. onun için de hep yumurtlama günlerim geçiyo.

ama şu da bi gerçekki çocuk istemeye başladıktan sonra böyle oldu. öncesinde herşey gayet yolundaydı. galiba görev gibi yapınca olmuyo.

Yok arkadaşlar bizde aynen oyleydik yumurtlama zamanı zar zor uğraşıp bişeyler yapyoduk ..artık hamileyim ve o konuyu tamamiyle unuttuk :)))))

ayyy aynı durum benim başımdada var sexse o kadar meraklı adam ne oluyorsa artık benim yumurtlama günümde işten gelir gelmez yemek yiyip ayy çok hastayım diye uzanıyor 1 saat sonrada uykuya dalıyor bazen sinirimden uyandırıyorum ya kalk bugün yumurtlama günüm diyorum ya ben birşey yapamam yarın bakarız diyor ve sağolsun yumurtlama günlerim böyle geçip gidiyor ve maalesef gebelik oluşmuyor.

Niyeki acaba bende bi anlam verenıyorum .. evlenmedeb önce olmadık yerlerde sıkıştırırlar evlenınce kolay cazip gelmiyor galliba . .:)))) Allahtan bi bebek yapmayı zar zor başardık :))

Ayy bizde çok komiktik. Görev gibi yapıyorduk walla. Benimki de yumurtlama günlerim geçince ilişkiye girmiyordu benimle. Bebek oluşuyordur belki diye :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza :) Ama vazgeçmeyin, kedi gibi dolanın ayaklarının dibinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…