• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sırasında kanama

sukatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
457
0
96
40
Afyon
aradım ama forumda böyle bir konu göremedim arkadaşlar.
size bişe sormak istiyorum.nişanlımla şimdiye kadar 4-5 kez birlikte olduk,ancak kızlık kanamam olmadı neden bilmiyorum,daha öncsinden parmakla falan yırtıldığını düşündük pek üstünde durmadık.dün ilişki sırasında kanama oldu ilşkiden sonra devam etmedi.sümüksü bir kanamaydı,adet kanaması gbi ama rengi biraz değişikti sanrım,lütfen yardım edin arkadaşlar kızlık kanamasımıdır?
nette araştırdım rahim ağzı kanserinin nedenleri arasında ilişkide kanama,,.
kızlıksa önemli değil ama hastalık falan ...korkuyorummafoldumben

bencede doktora gidin. rahim ağzı kanserinden şüpheleniyorsanız durmayın sakın. hemen baktırın.

nasıl bir teşhis koyacağız ki buradan şimdi?
kızlık zarıyla alakalı bir kanamada olabilir, içeride tahrişle alakalı bir yara olup o da kanamış olabilir.
ilişkide kanama rahim ağzı kanserinin nedeni değil belirtilerinden biridir en fazla.
bir doktora gidio öğrenin..

% 99,9 rahim ağzında yara var, dondururlar 15 gün ara verirsiniz sonra da geçer korkmana gerek yok 1 ay önce bende de vardı, bide vajinal fitil veriyor o kadaaar :)

Evet biz hekimmiyiz, doktora gitceksin tabi, oyle aramayla buraya gelmekle sonuc bulamazsin, dogru doktora ...

dre gıdıp tetkıklerının yapılması lazım bırcok sebebıolabılır
senı yanlıs yonlendırebılırız bız burada dr degılız kı canım
sen vakıt kaybetme dr gıt

bence kızlık zarınla ilgilidir sanmıyorum başka bişi olucağını yinede görün bi doktora ama

Canim gecmis olsun. doktoruna gittiginde bizleri de bilgilendirirsen seviniriz. cevremizde de bu gibi durumlarla karsilasan ve ilk anda ne oldugunu anlamayan insanlara yardimci olabilmek adina. umarim cok ciddi bir problem degildir.

gidemedim malesef doktora.randevu da almıştım ama başka şeyler çıktı.ama gidicem kesinlikle.smear testi yaptırıcam..herkese tşk.ederim...:enbuyukkk:

Back