• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliski pozisyonu ve hamilelik olasılıgi

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
arkadaslar merhaba uzun bir vajinismus kabusundan kurtulmus biri olarak yazıyorum.otururpozisyonda iluski denenesinden sonra. spermler icerde hic kalmazmi tecrubeli kisilerden bilgi istiyorum.birde en erken kac gun sonra hissedilir mesela 4 gun geçti ve sanki kasik kisminda agri ve batma olusuyor acaba psikolojik mi

arkadaslar merhaba uzun bir vajinismus kabusundan kurtulmus biri olarak yazıyorum.otururpozisyonda iluski denenesinden sonra. spermler icerde hic kalmazmi tecrubeli kisilerden bilgi istiyorum.birde en erken kac gun sonra hissedilir mesela 4 gun geçti ve sanki kasik kisminda agri ve batma olusuyor acaba psikolojik mi
tek önerim kendini strese sokma her belirtiyi bebeğe yorma derim, ben 13 aydır denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim ama henüz olmadı malesef yani kısaca zamanı gelimeyince ne yaparsan yap olmayacak kendini strese sokma canım Rabbim gönlüne göre versin

tek önerim kendini strese sokma her belirtiyi bebeğe yorma derim, ben 13 aydır denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim ama henüz olmadı malesef yani kısaca zamanı gelimeyince ne yaparsan yap olmayacak kendini strese sokma canım Rabbim gönlüne göre versin
amin insallah acikcasi biraz stresliyim cunku etraftan surekli bebek uokmu soruları geliyor.bizde cok istiyoruz ovulasyon gununu değerlendirdik. en azindan bu sorunu yasayan biri olarak boyle bir ihtimal bile guzel benim icin

Bak şimdi biraz açık yazacağım öncekikle kusura bakmayın..
Pozisyonun şöyle önemi olduğunu düşünüyorum.
Mesela siz yatıp ayaklarınız havada olacak şekikde olunca spermler daha hızlı ilerler.

Eğer siz yukarda eşiniz alt taraftaysa daha yavaş ilerler.

Şırıngaya su koyduğunuzu düşünün yukarı doğru bastırınca mı daha fazla gider aşağıya doğru ya da düz bi şekildeyken mi?

Öncelikle Rabbim yeter ki ol desin.. ama tedbir bizden, takdir Allah'tan diye düşünüyorum.

Bu işler gerçekten kader kısmet . Olacağı varsa her türlü olur . Siz saatlerce de yatsanız kalktığınızda yine de bir kısmı dışarı akacaktır.
Fakat doktorumun bana dediği; ilişkiden sonra beline yastık koyup yarım saat uzanabilirsin ;)

amin insallah acikcasi biraz stresliyim cunku etraftan surekli bebek uokmu soruları geliyor.bizde cok istiyoruz ovulasyon gununu değerlendirdik. en azindan bu sorunu yasayan biri olarak boyle bir ihtimal bile guzel benim icin
Rabbim gönlüne göre versin cnm

Back