• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki esnasında memeden süt gelmesi neden olur? Daha önce başına gelen yardımcı ollabilirmi?

selimekrpz1504

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
178
115
23
26
Merhabalar kızlar;
Tecrübesiz olduğum için sık sık size sorularla geliyorum. Açıkçası doğru bilgi edindigimi de düşünüyorum. Biraz endişelendim. Size sormak istedim.

İlışki esnasında 2 dir göğüsümden süt geliyor. Bunu da eşim fark ediyor. Neden olabilir yardımcı olabilirmisiniz. Yarın bata 1 gün regl belirtim yok. Sadece göğüslerimde aşırı hassasiyet var sizce gebelik.olabilir mi bu yüzden gelme imkanı var mı?

Merhabalar kızlar;
Tecrübesiz olduğum için sık sık size sorularla geliyorum. Açıkçası doğru bilgi edindigimi de düşünüyorum. Biraz endişelendim. Size sormak istedim.

İlışki esnasında 2 dir göğüsümden süt geliyor. Bunu da eşim fark ediyor. Neden olabilir yardımcı olabilirmisiniz. Yarın bata 1 gün regl belirtim yok. Sadece göğüslerimde aşırı hassasiyet var sizce gebelik.olabilir mi bu yüzden gelme imkanı var mı?
Hormondan olabilir prolaktin yuksektir

Regll şuan 2. Gün gecikmese ve ben 24 yaşındayım hiç gecikme yaşamadım önden bille gelir 7. Günü bekliyorum 7. Günün sonunda kan testi vericem eğer negatife değerlerimi öldürmek için iyi bir doktorum var kendisine tekrar giderim teşekkür ederim.
prolaktin yüksekliğine benziyor bu da gebeliğe engel.... iyi bir kadın doğumcuya git muhakkak

Back