- 28 Mayıs 2021
- 13
- 0
- 32
- Konu Sahibi mervemeltemerken
Asiri derecede koku oluyor ne kullandiysam gecmedi ilac doktor vs napacagimi sasirdim napabilirim tecrubesi olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem kutusunun içinden kullanım sayısı kadar enjektör çıkıyor, enjektöre çekip vajina içine boşaltılıyorKremi nasil uyguladiniz?
Mantar her zaman kaşıntı yapmayabilir ama kesilmiş süt gibi bir akıntı olur ve belirgin bir kokusu var, ama sizinki enfeksiyon da olabilir. Her ne olursa olsun mutlaka pamuklu iç çamaşırı kullanın, naylon ya da sentetik kumaş asla kullanmayın.Mantar olsa kaşıntı olur diyor kasintim yok
Bende cok merak edip eczacıya sormuştum bebeklere şurup içirmek için kullanılan bi aparat varya enjektör gibi onunla tüpten kremi çekip aparatı vajinaya ittiirip sıkıyodumKremi nasil uyguladiniz?
Canim ordan test goturmediler mi? Mesela brnde olunca ilk omce enfeksiyon hangisiyse belirlendi sonra da tedaviyle geçti. Dogru antibiyotik kullanmak gerekAsiri derecede koku oluyor ne kullandiysam gecmedi ilac doktor vs napacagimi sasirdim napabilirim tecrubesi olan varmi
kremin ismi neydi acaba aynı sorunu yaşıyorumBende cok merak edip eczacıya sormuştum bebeklere şurup içirmek için kullanılan bi aparat varya enjektör gibi onunla tüpten kremi çekip aparatı vajinaya ittiirip sıkıyodum
kremin ismi neydi acabaKrem kutusunun içinden kullanım sayısı kadar enjektör çıkıyor, enjektöre çekip vajina içine boşaltılıyor
Hatırlamıyorm 6 sene oldukremin ismi neydi acaba aynı sorunu yaşıyorum
Hatırlamıyorum maalesef ismini ama doktora gitmeden kullanmamak lazım böyle ilaçları, belki sizin rahatsızlığınız farklıdır.kremin ismi neydi acaba
Bel soğukluğu olabilir sizde bir araştırınAsiri derecede koku oluyor ne kullandiysam gecmedi ilac doktor vs napacagimi sasirdim napabilirim tecrubesi olan varmi