- 28 Mayıs 2021
- 13
- 0
- 32
- Konu Sahibi mervemeltemerken
Asiri derecede koku oluyor ne kullandiysam gecmedi ilac doktor vs napacagimi sasirdim napabilirim tecrubesi olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir koku mesela ? Sizden kaynaklı mı eşinizden kaynaklı mınAsiri derecede koku oluyor ne kullandiysam gecmedi ilac doktor vs napacagimi sasirdim napabilirim tecrubesi olan varmi
Koku nasıl bir koku, doktorlar ne teşhisi koydu, kronik mantarınız ya da vajinitiniz varsa doğal sirke ile bir bardak suya yarım çay bardağı sirke koyarak vajinal duş yapabilirsiniz.Asiri derecede koku oluyor ne kullandiysam gecmedi ilac doktor vs napacagimi sasirdim napabilirim tecrubesi olan varmi
Kuzum fitille değil senin içten tedavi lazımDoktor her gittigimde antibiyotik fitil vs veriyor 4 yildir ayni muhabbet her ay tekrarliyor boyle agir cok balik kokusu gbi
Ciddi bir enfeksiyonunuz var büyük ihtimalle araştırma hastanesi ya da çok tecrübeli bir doktor arayışına girmeniz gerekiyor galibaDoktor her gittigimde antibiyotik fitil vs veriyor 4 yildir ayni muhabbet her ay tekrarliyor boyle agir cok balik kokusu gbi
akinti kilottaDoktor her gittigimde antibiyotik fitil vs veriyor 4 yildir ayni muhabbet her ay tekrarliyor boyle agir cok balik kokusu gbi
Aynn bnmde oyle sari bazen sefaf bazen degisik ama cok agir kokuyoEvet bende de var bazen beyaz
akinti kilotta
Mantar olsa kaşıntı olur diyor kasintim yokBen çok çektim o mantardan. 3 yıl çektim ben onu. Aynı tarif ettiğiniz gibi kokuyodu. O kadar çok fitiller, kremler ve antibiyotikler kullandım ki anlatamam. En son iyi bi fitil ve 2 li antibiyotik tedavisi ile atlattım çok şükür.
Arastriyorum ama gitmedigim hastane kalmadi ankaradaCok iyi bi doktora muayene olun benim bekarkende olurdu evlendim o koku yüzünden balayım zehir oldu. Gelir gelmez bi doktora gidip muayene oldum rahim agzında enfeksiyon var dedi krem fitil ve antibiyotik verdi 5 sene oldu daha tekrarlamadı çok şükür
Pes etmeyin baska yerlerede gidin anlatın tek tek herseyi geçmeyen enfeksiyon diye bişey yok. İlaçların dozu yeterli gelmiyodur belki yüksek dozda antibiyotik verir.Arastriyorum ama gitmedigim hastane kalmadi ankarada
Kremi nasil uyguladiniz?Cok iyi bi doktora muayene olun benim bekarkende olurdu evlendim o koku yüzünden balayım zehir oldu. Gelir gelmez bi doktora gidip muayene oldum rahim agzında enfeksiyon var dedi krem fitil ve antibiyotik verdi 5 sene oldu daha tekrarlamadı çok şükür
Bence doktorunuzu değiştirin. Şişman fobisi tıpta bile var arkadaş.Kilo ile enfeksiyonun alakasi olabilirmi en son 2 hafta once gittim doktor zayfla biseyin kalmaz ilac filan yazmaya gerek yok dedi arastryorum ama hic iyle kilo ile alakali visey cikmadi
galibaBence doktorunuzu değiştirin. Şişman fobisi tıpta bile var arkadaş.
Ben de sizinle ayni kilodayim. Hayatimda duymadım kilo mantar iliskisini.galiba