iliski de yanma

nihangu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
251
362
33
34
Adet sonrasi iliskide asiri yanma ve tuvalete cikarken yanma oluyor. Ilk gittigim doktor balayi sistiti semisti fitil verdi gecti ama adet sonrasi tekrar basladi dayanilmaz bi aci smear testinde mikrop cikiyo tekrar vajinal bi ilac verdi gecti adetten sonra tekrar basladi ben 3 senedir bunu cekiyorum artik skldim bir suru doktora gittim hep ayni hep aynii ilaclar sonuc yine olumsuz. Ne yapmam gerekiyor yardim edin lutfen...

canm geçmiş olsun yine mirop kampmışoa benziyorsun fitile devamm

Arkadaşlar bendede aynı şey oluyordu yanma üşütmenin belirtisidir birgün kaynar suyla duş al sonra bir kovanın içine vikis damlat sonra üzerine20 dk kadar otur sonra hemen bayoda giyin ayaklarına patik giy bu işlemden sonra hergün günlük pedinin içine birkaç damla adaçayı elam yağı tek bi şişe aktarcılarda satılır onu al damlat günde2defa 6gün boyunca bunu damlat gececek bıde bunu dene ben denedim çok rahatladım.buarada adacayı elma yağı yazacaktım yukarıda yanlış yazmışım...eskiden üsüttükmü büyüklerimiz kiretimi ısıtır üzerine oturttururdu .bu tedaviye adet bitiminin hemen arkasından yap diğer adet gününe kadar ayaklarını çok iyi koru bak çok rahatlıcaksınnn

Canim bendede vardi ayni sey 2 yildan fazla surdu 7 bag maydanozu 20 dk kaynatiyosun sonrada uzun bi etek giyip bugusunda duruyosun ben yaptim cok sukur hic bise kalmadi cok rahatladim

Cok tesekkur ederim deniycem hepsini insallah kurtulurum artik. Bu dogal tedavileri nerden ogrendiniz ?

Canı
Cok tesekkur ederim deniycem hepsini insallah kurtulurum artik. Bu dogal tedavileri nerden ogrendiniz ?
canım eskiden annelerimiz doktorlara gidemezmiş.ben bı sıkıntım oldumu anneme söylerim hemen annem bu tedavileri uygular iyi gelirrrrr....güven bize uyguladım.sonuç iyiydi.sonuçta vikis doğal bir ürün bir sıkıntı yaratmaz....

evlendim devamlı kaşıntı oluyodu.. bir gittim doktora dünya ilaç verdi.. eşimede dediki elini ayağını yıka özel bölgeni yıka.. yazık değilmi bu kıza.. anlattı anlattı. kızın tüm jandarmalarını öldürmüşsün. eşim kıpkırmızı oldu.. okadar utandıkkı.
sağlık ocağından çıktık eşim nasıl gülüyo yerlere yattık. fitili hapları kullandık annemlere gönderdi beni 1 hafta kaldım.. hop hamileyim.. gerci 9 haftalıkken öldü 5 aydır korunuyoz. ama arda kasıntım oluyo. hemen 5 maydonozuyıkayıp tencereye koyuyom icnede bi tane s oğan. 10 dakka kaynattıp, ılıyınca süzüp içiyom.. bisiyim kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…