Ilişki cinsellik

Kiymetlimsin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
4
6
27
Merhaba hanımlar eşim sürekli ters ilişki istiyor ancak bunun günah olduğunu hepimiz biliyoruz bana bir çözüm yolu bulabilmeniz için yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için yazdım lütfen fikir verir msnz Yada konuyla ilgili bilginiz varsa bilgilendirir mi

Günah olan birşeye caizdir yapılabilir denemeyeceğine göre zorlamanın manası yok. Hadi günahtan anlamıyor inanılmaz sağlıksız. Daha başka nasıl ikna yöntemi var bilmiyorum. Günah ve sağlıksız.

Eşinize söyleseniz ya bunu. Bilmiyor mu günah olduğunu?
Bir de sağlık açısından da sıkıntılı olabilir

Vajen ve anüs floraları farklı. Mutlaka korunuyor olmak lazım, mikrop kapılabilir. Ben sağlıklı bulmuyorum ileride anüs kaslarının işlevsiz kalmasına neden olabilir.
İstemediğiniz bir şeye zorluyorsa suçtur bu. Boşanmayı düşünüyorsanız Davanızda belirtebilirsiniz.

Merhaba hanımlar eşim sürekli ters ilişki istiyor ancak bunun günah olduğunu hepimiz biliyoruz bana bir çözüm yolu bulabilmeniz için yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için yazdım lütfen fikir verir msnz Yada konuyla ilgili bilginiz varsa bilgilendirir mi
Kararlı bir şekilde istemediğinizi söyleyeceksiniz.
Istemediginizi bilerek yapamaz zaten net olun.

Tek cevap, benim canımı yakacak ve sağlığıma zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum. Başka çözümü yok ki

Reddedeceksin ve yapamayacak tabi ki. Zorla yaparsa ya da ısrara devam ederse boşanma sebebi sayılır mahkemede.
Ama sorun bı isteğini nasıl bastıracak onun aklına da yatacak mı

Önce kendi denesin arkadan hoşuna gidecek mi tovbeest sen telkini gösterme bı yap iki yap yaşlılıkta altına bez baglarsin

Önce sende deneyelim acımıyorsa sen de bana yaparsın desin bence, son çare bu sanırım. Onunki de makat kadınınki de his aynı yani.

X