İlişiki olmadan hamile kalınır mı

Müslüman çoğunluktayız ama Müslüman bir ülke değiliz. Anayasamızdan devletin yönetim şeklinden haberdar olursunuz umarim bir gün.

Ablacım siz ne sanıyorsunuz spermi Herkül kökenli genlere mi sahip? Yüksek ısıda ve su da yaşayamazlar zaten su tutmuşsun içine bile boşalmamış valla bu paranoyaklık oluyor bir saatten sonra.

Konuyu neden inanca bağladınız ki yok yere insanlar birbirine düşecek yine konu sahibi belki inançsız? Zaten dini boyutunu sorsa ona göre yazardınız. O diyor Ankara siz diyor Kenya.

Spermler kanaldan yukarı tırmanıp, önce vajinadan içeri girip, rahme kadar ilerleyip yumurtayı döllemiş olabilir

Spermler kanaldan yukarı tırmanıp, önce vajinadan içeri girip, rahme kadar ilerleyip yumurtayı döllemiş olabilir
Yani öyle bi yazıyorsunuz ki dalga mı ciddi mi bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin adetim başlamıyor sadece leke var ondan ben ciddi soruyorum

Yani öyle bi yazıyorsunuz ki dalga mı ciddi mi bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin adetim başlamıyor sadece leke var ondan ben ciddi soruyorum
Düşünelim, tartışalım..
Sperm belinden rahime nasıl gidebilirim
Birde sıcak su tutup öldürmüssün yavrucakları
İmkansız kalmazsın hamile falan stresten geçikmiştir.

Ne alaka cımbızla laf çeker gibi laf çekiyorsunuz ben o anlamda mi dedim yani ayy tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…