Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müslüman çoğunluktayız ama Müslüman bir ülke değiliz. Anayasamızdan devletin yönetim şeklinden haberdar olursunuz umarim bir gün.Ben günahsızim demedim
yargilamiyorum da sadece Ramazan ayına saygı duymanızı beklerdim bu kadar hayırlı bir ayda bu tür konular açıkçası beni sinirlendiriyor ki normal bence müslümanız müslüman bı ülke ya burası günahım vardır elbet ama zina yapilan en büyük günah siz bu dünyayı ben ahireti kazanırım yaptığım da bı nevi sitem ama beğenmeyen lincleyen arkadaşların da sizin düşüncenizde olduğunun kanaatindeyim sizlere bu düşüncelerle bu yolda mutluluklar dilerim:)
Rica ediyorum burayı dalga konusu olarak görüp eğlenmeyin lütfen rica ediyorum bir de yargılamayın soracak kimsem yok. Erkek arkadaşımla duştayken hiçbir yerime değmeden elimle olan boşalmasından belime biraz ilk çıkan sperm geldi. O da suyla aşağı kaydı sonra su tuttum ama şimdi bakıyorum doğurganlık gününe denk geliyor adetim 3 gün gecikti göğüslerim de şiş ve yumuşak. Regl olacak hissi geliyor ama olmuyor 3 gündür. Dün test yaptık şüphelenince tek çizgi oldu ama buradakiler testlerin negatifliğinin yanlışlığından bahsetmiş hep. bu saçma halde hamile kalma olasılığı var mıdır? Ben de inanmıyorum hiç ama neden başlamıyor adetim çok düzenliydi anlamıyorum
Sadece tuvalette peçeteye pembe leke geldi bir de çok açık kahverengi akıntı. Sonra ped taktım saatlerdir nokta kadar bile leke yok
Ben günahsızim demedim
yargilamiyorum da sadece Ramazan ayına saygı duymanızı beklerdim bu kadar hayırlı bir ayda bu tür konular açıkçası beni sinirlendiriyor ki normal bence müslümanız müslüman bı ülke ya burası günahım vardır elbet ama zina yapilan en büyük günah siz bu dünyayı ben ahireti kazanırım yaptığım da bı nevi sitem ama beğenmeyen lincleyen arkadaşların da sizin düşüncenizde olduğunun kanaatindeyim sizlere bu düşüncelerle bu yolda mutluluklar dilerim:)
Şaka yapmayın lütfen gerçek mi bu hala olmuyorum zaten adet birkaç damla leke geldi pembe kahverengi endişeliyimEvet benim arkadasim ikiz gebelik yaşadı.tam anlattiginiz gibi
Hayir be kizim birsey olmaz korkma imkansiz otesi biseyŞaka yapmayın lütfen gerçek mi bu hala olmuyorum zaten adet birkaç damla leke geldi pembe kahverengi endişeliyim
Teşekkür ederimHayir be kizim birsey olmaz korkma imkansiz otesi bisey
Kafana taktigin icin stresten gecikiyor adetin 1 hafta 10 gune gelir. Maydonoz suyunu kaynat 1 bardak su dök kaynatip iç gelir adetinHayir be kizim birsey olmaz korkma imkansiz otesi bisey
4 5 kere içtim anca leke başladı o şekilde işteKafana taktigin icin stresten gecikiyor adetin 1 hafta 10 gune gelir. Maydonoz suyunu kaynat 1 bardak su dök kaynatip iç gelir adetin
yürüyüş yada evde egzersiz o da iyi geliyor. Kesinlikle oyle birsey olamaz icin rahat olsun stres yapma boşa.4 5 kere içtim anca leke başladı o şekilde işte
Tamam teşekkür ederimyürüyüş yada evde egzersiz o da iyi geliyor. Kesinlikle oyle birsey olamaz icin rahat olsun stres yapma boşa.
Ama daha ahiretini kurtarcakti???Hanımlar lütfen dini yorum yazmayınız yasaktır, mevzu ülke halkının dini kimliklerine gelmesin, konu içeriğine yorum yapın rica ediyorum.
Yani öyle bi yazıyorsunuz ki dalga mı ciddi mi bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin adetim başlamıyor sadece leke var ondan ben ciddi soruyorumSpermler kanaldan yukarı tırmanıp, önce vajinadan içeri girip, rahme kadar ilerleyip yumurtayı döllemiş olabilir
Yani öyle bi yazıyorsunuz ki dalga mı ciddi mi bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin adetim başlamıyor sadece leke var ondan ben ciddi soruyorum
Düşünelim, tartışalım..Yani öyle bi yazıyorsunuz ki dalga mı ciddi mi bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin adetim başlamıyor sadece leke var ondan ben ciddi soruyorum
Ne alaka cımbızla laf çeker gibi laf çekiyorsunuz ben o anlamda mi dedim yani ayy tamamMüslüman bir ülkeyse niçin zina suç olmaktan cıkarıldı ve hayat kadınları vergi veriyor?Burası müslüman bir ülke derseniz diğer dinlerden olan vatandaşlarımızı dışlamış olmaz mısınız? Devletlerin dini inancı olmaz, onu oluşturan halkın olur.
Yasak olması saçma ceza geldi zaten anlamadım.Dini konular yasak. Ayrıca Müslüman bi ülkede değiliz