Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asitli marketlerden aldığınız zeytinyağı saça faydalı değil zararlııı , saçı kurutur hatta içreigindeki yüksek asit saçı yıpratır . doğal asitsiz asiti alınmış ege bölgesinde bulabileceğiniz zeytinyağları saçı yumuşatır ipek gibi yapar , cildede elastikiyet katar kırışıkları açar ve önlerewt canım zeytinyağını sürdüm 2 saat bklettim yıkadıktan sonra saçlarımın uçları keçe gibi oldu bnde anlamadım
asitli marketlerden aldığınız zeytinyağı saça faydalı değil zararlııı , saçı kurutur hatta içreigindeki yüksek asit saçı yıpratır . doğal asitsiz asiti alınmış ege bölgesinde bulabileceğiniz zeytinyağları saçı yumuşatır ipek gibi yapar , cildede elastikiyet katar kırışıkları açar ve önler
canım market markaları genelde asiti alınmamış zeytinyağı yani doğal olsada saça sürülebilecek değil . asiti alınmış saf olanları ancak ege bölgesinde böyle köy pazarlarında teyzeler falan getiriyor zeytin bahçesi olanlar asitini alıp üretiyorlar zeytinyağını ama market markaları çoğu bu işlemden geçmemiş oluyor yemeklerde kullanılacağı için . ben ege bölgesinde yaşadığım için iyi biliyorum.asitsiz olanı hangisi riviera mı oluyor?
canım market markaları genelde asiti alınmamış zeytinyağı yani doğal olsada saça sürülebilecek değil . asiti alınmış saf olanları ancak ege bölgesinde böyle köy pazarlarında teyzeler falan getiriyor zeytin bahçesi olanlar asitini alıp üretiyorlar zeytinyağını ama market markaları çoğu bu işlemden geçmemiş oluyor yemeklerde kullanılacağı için . ben ege bölgesinde yaşadığım için iyi biliyorum.
bu dediğim zeytinyag kullanılırsa cilt içinde düzenli kullanımda kırışıklık açmaya ve önlemedede birebir..a anladım o zaman öyle alıp saça kullanmalı onları köylülerden tamam teşekkürler ben de sürünce neden saç döküyor elektrikleniyor saçım diyordum aydınlandm:)
Şampuana ekleyince kokusu kaliyormu bir kere sarımsaği z.yağıyla kullandım 1 ay geçmedi nerdeyseevet zeytin yağı bakım yapar ama sarımsak saç çıkartır ben faydasını gördüm sarımsaklı zeytin yağının için rahat olsun kaş da çıkartıyor bide şambuanınada ekle sarımsak 3 ay içinde fark etti çok uzun zaman oldu sarımsaklı zeytin yağlı şambuan kullanalı tavsiye ederim
evet zeytınyagı bir mucize ve ayrıca Lavanta suyuyla durulamanı tavsiye ederim :)merhabalar arkadaşlar 2 aydır sinemaki tarifini uyguluyorum gerçekten uzamada etki alıyorum gürleşmede var sanki..ama çevremden kimden duyduysam ılık zeytinyağı sür gürleşme ve uzamada çok etkili diyorlar..kesin olarak düzenli şekilde sinemakiyle dönüşümlü olarak ılık zeytinyağ maskesine başlamayı düşünüyorum ve size sormak istedim bu maskeyi yapıyormusunuz artıdan dökülme yapıyor mu gürleşme ve uzamada etki gördünüz mü yorumlarınızı dikkate alaraktan bu ılık zeytinyağı maskesine başlıcam... yorumlarınız için teşekkürler..
merhabalar arkadaşlar 2 aydır sinemaki tarifini uyguluyorum gerçekten uzamada etki alıyorum gürleşmede var sanki..ama çevremden kimden duyduysam ılık zeytinyağı sür gürleşme ve uzamada çok etkili diyorlar..kesin olarak düzenli şekilde sinemakiyle dönüşümlü olarak ılık zeytinyağ maskesine başlamayı düşünüyorum ve size sormak istedim bu maskeyi yapıyormusunuz artıdan dökülme yapıyor mu gürleşme ve uzamada etki gördünüz mü yorumlarınızı dikkate alaraktan bu ılık zeytinyağı maskesine başlıcam... yorumlarınız için teşekkürler..